20:30
21.11.2011
Bytting av rom

Heihei! :) 

Idag e det rydde dag med oss :) Vi bruke å rydde og sånt hver mandag, så det er det vi har gjort i dag. Vi har vært en liten tur med mamma og dem :) 

I det siste så har Tobias begynt å våkne hver gong vi er på badet så vi bestemte oss i går kveld at vi skulle bytte rom med Tobias for vi sover jo der bare uansett så det er ikke viktig for oss at vi har et stort rom, det er viktigere at Tobias sover godt :) Vi bestemte oss for at vi kunne gjøre det i dag siden vi alikavell skulle rydde og styre. Simon kom opp med en avtale at jeg rydda og alt som vi bruker å gjøre på mandager mens han flyttet sakern våre til våre nye soverom ;) <3 Mens han gjorde det så slappet jeg å Tobias av, vi leika og tulla :) Og så når jeg skulle begynne og rydde, støvsuge, tørke støv osv. så drog dem ned til mamma og Geir en tur så jeg skulle få styre selv :) Jeg var vell ferdig i rundt kvart over 6 men jeg måte handle før jeg dro ned for å hente dem så da vart ho vell rundt 19 før vi var her hjemme igjen <3 Tobias synst det var stas å få et stort rom :) 

Imorgo så skal vi henge opp bilder og litt sånt på rommet til Tobias så skal jeg ta bilde og legge ut her :) Jeg har planer om å få kjøpe sånne lerhet bilder av ole brumm, tigergutt og nasse :) 

Kamerat mitt har plutselig blitt skikkelig rart, det vill ikke skru seg på :( Kjempe kjedlig at det måte skje nå rett før jul!! Jeg får skikkelig nella for å ikke ha kamerat mitt :P  


Søtn min <3 

 

-Elise- 


hits