13:10
02.12.2011
pepperkakebaking :)

Heihei! :) 

Igår så kom Lilly og Vetle Emilan hit for å bake pepperkake :) Kjempe koslig! :) Tobias satt for det meste og spiste deien sjøl om at i sa at han ikke skulle gjør det :P Vetle Emilan synst ikke at det var noka morsomt å trykke ut perkakemann :P Lilly hadde med seg julebrus når dem kom! :) Kjempe kos! :) Resten av dagen har vi slappet av og koset oss :) Tobias har sove litt i senga vår nå dem siste nettern ene og lene fordi at været er hardest mot der han har soverom nå så da våkner han mye når det er storm eller hagler, så da henter jeg han inn i senga vår så sover vi godt! :) <3 

Jeg har rett og slett glemt av og ta bilde av soverommene våre så jeg skal få se om jeg får gjort det i dag <3 :) 

Her er NYE bilder med det nye kamerat vårt! :) Det er foresten et canon 600D :) Veldig fornøyd med det :) Må lese litt om det først for å få beste bilder så blir det nok bedre :) Ja jeg er veldig glad i å ta bilder :) 

Søtn <3 


Lilly og Vetle Emilan :) 


kosa oss <3 

 

 

Og i dag har VERDENS BESTE Stefar/ svigerfar/ bestefar bursdag!! :D Så gratulere med dagen kjære Geir! :) Håpe du fer en kjempe fin dag sjøl om at du må jobbe ;)  Har ikke noe bilde og legge ut da jeg ikke får ta bilde av han :P Men jeg vill si at Tobias forgude deg! Han lyse opp kvar gong han ser det og det e utrolig godt og sjå!! :) Du he altids vore der for meg og sakt at i kunne ha gjort alt i he stotte meg som mål så takk for at du trudde på meg! :) Og du åpna Simon med åpne arma og dokkå he et kjempe godt forhold! 

Idag så skal vi sette opp pepperkake hus :) og ordne sjakkrutedei :) e plana hvertfall ;) 

-Elise- 


søte Bilder :)

Skrevet av: Chamin ♥ Kommenterer tilbake

02.12.2011 13:20

Chamin: Takk :)

Skrevet av: Elise, Mamma til Tobias

02.12.2011 13:21

Så koselig:)

Skrevet av: Jeanett- mamma til Emil

02.12.2011 13:50

Jeanett:Det var det :)

Skrevet av: Elise, Mamma til Tobias

02.12.2011 13:54

hits