21:46
15.12.2011
By tur

Heihei! :) 

Inatt så våkna Tobias i tre tida og var helt våken! Han skulle ikke legge seg igjen! Så jeg kava fram til i 5 tida da sovna han igjen! og sov til halv 11! :) <3 Var litt fortomla når klokka var så mye men men :) vi har bare slappet av og koset oss fram til i 14 tida for da ringte mamma og spurte meg om vi kunne tenke oss å være med til byn så vi bare heiv oss i rundt å drog :) Fikk bilsette i biln etter mye om og men (takk vero! :) ) I morgo så må i montere sette i biln vår igjen, det var så kaldt at jeg orka ikke nå i sted så jeg får gjøre de i morgo når jeg og Tobias skal hjelpe mamma og Geir med å flytte! :) 

Vi gjorde vell ikke så veldig mye i byn, gjorde sånn små æren jeg aldri har husket på å gjøre :)  Jeg kjøpte noen nye tuttkopper til Tobias som skal være veldig lette og holde så vi krysser fingren for at han vill drikke selv snart :) Lille latingen min som ikke vill holde flaska si selv <3  Mamma kjøpte en ny stellematte til oss! :) Kjempe fin en med sånne ugler på :) Skal ta bilder i morgo ;) Byttet noen sokker, boksåpner og et kosteskaft som var knekt når vi kjøpte det :P Det var de jeg gjorde og fikk. Vi spiste også i byn da :) 

Nå ligger Tobias å sover mens jeg slapper av på datan :P 

Imorgo så kommer Benedicte og Heine hit en tur :) Blir kjekt, lenge siden vi har sed dem :) (søstra til Simon og forloveden hennes :)) 

Men jeg skal laste ned noen serier så skal jeg slappe av resten av kvelden også :)  


Noen som fant twisten :P 

 

-Elise-


hits