22:03
11.02.2013
Long time no see

Hei! 

Lenge sia sist, satt og leste siste innlegge i skrev her i stad. Ser det e en go del så har forandra seg sia sist i var inne her og skreiv et innlegg. 

I og Simon har gått i fra kvarandre, ja det går bra det var i som gikk. Koffer og sånt vill i ikke utgi her på bloggen (det var ikke noka drama nei). 

Sia august har mnd gått i et, en ny hverdag for meg og guttn! Veldig rart! Men no held vi på å vene oss på en ny hverdag. Vi har flytta fra leiligheta vår inn til pappa. vi skal bo her til jeg har fått noka lunde faste vakter når jeg jobber vikar her og der. Så får vi se :) Kjenne det e veldig godt for min og hans del å vare vekk fra øya! Denne uka så skal vi ha vår siste uke på gossn med arbeid og barnehage, holder på å pakker ned hele leiligheten, har pakket det vi bruker til daglig å hatt det hit så nå gjenstår resten. :) 

Tobias har fått barnehageplass i Årølia, veldig fin og stor barnehage! :) ser ut som han stor trivest!  :D værre for ho mor som synst å sette han igjen e vanskelig :P Lyst å gjøre alt sjøl, jobbe og ha tobias hele tida å at han ska få vare sosial med andre unga :P

Har fått mange spørsmål om korleis det er og samarbeide med Simon. Jo de kan vare helt for jævli til tider fordi vi har som altids forskjellige meinger :P  før så brukte en av oss å gi seg for den andre sin del men nå er vi litt meir sta :P Så lenge fokuse på Tobias det går i så klage i ikke :) vi har 50 50 så vi har tobias anna hver uke. Den uka i har tobias går så utrolig furt og den uka i ikke har han så går den så utrolig sakte. 

Tobias går og snakke som bare det!  litt morsomt for av og til så kjem han med høghelen mine/ og sara sine å ska gå i dem og trampe hardt for å høre klikke klikke lyden :P ganske morsomt! han e kjempe intrisert i bila og traktora! Tatt for et par uka sia av i å Tobias!  

har farga håre mitt :) veldig fornøyd sjøl :) 

 

Så fer vi sjå korti i stikk innom igjen å helse på :)

 

-Elise 


Fint bilde av dåkkår to! og du blei kjempe fin på håret :-D

Må fortsette å blogge ^^

Skrevet av: Rita Jensen

12.02.2013 22:30

Rita Jensen: hehe, thanks :) får se på det :)

Skrevet av: Elise, Mamma til Tobias

13.02.2013 20:57

hehe :-D hekkje valg en gang! du va jo så flink t å blogge før :D

Skrevet av: Rita Jensen

13.02.2013 21:09

Rita Jensen: hehe, du som e de :D

Skrevet av: Elise, Mamma til Tobias

13.02.2013 21:19

Nah! syns du e d i ^^ Derfor må du bare blogge :))

Skrevet av: Rita Jensen

13.02.2013 21:28

hits