10:50
17.02.2013
Helga

Hei!

E det bare i som synst at denne helga her har gått utrolig furt?? 

Sitt og tenke over ka vi har gjort sia helga snart e over igjen, men vi har ikke gjort noka spesielt. Igår så trur i at vi begge gikk i søvne hele dagen x) Tobias bestemte se for at lørdagen skulle startes 5-5.30 og de va virkelig ikke i enig i men hadde null valg! Så logg vi å kosa te barnetv og sia i held på å teste om han ikke treng å sove på dagen så fikk han ikke sove på dagen så vi tok turen til byn å gjore litt ærend for sara som sku på jobb, vart litt sutrat men den biten skjønne i når han va våken fra 5-halv 6 tida. Så i 17 tida gikk alt gale. Da va ingenting rett, ikke sku han leike, ikke sjå tv så da måte i tok ta monge djupe innpust.  Men det var tidlig seng på lisje guttn, kvart på 7 så va han i senga eller vi satt å sang i senga mi så plutselig så vart han så tung. Og da hadde han sovna i armen mine <3 Utrolig lenge sia han har gjort det ja! :) Var nok ikke bare lisje guttn som var utslitt i går, la me rett på sofaen etter i hadde lagt han i senga si! sov te sara kom hæm i 10 tida! og i som hadde sakt at i skulle ordne pizza te ho kom hæm, men vart ikke i som ordna. sara starta og ordne så det var utrolig godt :) 

idag så starta han ikke dagen før 7 heldigvis. Fikk litt meir søvn i dag enn i går :) Idag har vi ingen andre planer en å kose oss og leike :) Morgo e de barnehage dag igjen :) veldig godt å vite at i det e i som ska hente han igjen :D elske virkelig å slippe å levere han til pappan hans! E ikke fordi i har noka i mot han men bare fordi da får i ha Tobias litt meir å de like i utrolig godt! :D <3 

Han e grunnen til alt i jobbe for!  I jobbe hardt fordi at i vill at han ska ha de bra! :) 

I har blitt skikkelig dilla på Nicole Scherzinger fortida, like virkelig sangen henna! Spesielt teksta på enkelte sange e bare helt utrolig kor i kjenne me att i! 

Nicole Scherzinger- happliy never after

- i´m done

- heartbeat

Og i hørte på ei gruppe her en dag, ja i veit i sikkert e seint ute men lell :P likte veldig godt musikken dems.  Kesera :) Spesielt ubesvart anrop og  hva skjer dem sangen e utrolig bra i mine aue :)  har lasta ned på ituns en del sanga fra dem! :) Vår morgo i dag :) Min lille ramp! :)  E ikke helt sikker på ka han tenkte å gjøre der men noka ramp va det nok :)

 

- Elise 


Helga he gått sykt fort ja! Føle alle helgen gjør d, dessverre :p

Fine bilda! :D

Skrevet av: Rita Jensen

17.02.2013 23:24

bra du blogge igjen :) hørtes ut som ei koselig helg :D

Skrevet av: homeogaway

18.02.2013 01:07

hits