11:31
13.07.2013
Fornøyd?

Hei!

Noken spurte me her en dag om i var fornøyd med livet.. Satt og tenkte litt på den å kom fram til at ja i e utrolig fornøyd med livet! 

Har en kar som e snill, omtenksom, beskytte me/oss. Han motivere me te å gjøre ting i ikke har ville satsa på eller tørt og gjort noka med. En som vill at i ska nå alt i måte ville nå i live. Og i har en sønn som e helt fantastisk! Live e bare helt hærlig!  Kosa me skikkelig med guttan i live mitt <3 Kjenne de e en glede kvar dag :) Vi jobbe for at oss ska vare! Karn har 1000 triks/sjarmende ting han sir han ikke har vist me! 

En av dem tinga han har vist me e Romantisk middag en dag i kom hæm fra seinvakt og i trudde han var på jobb! :D De va t-lys over hele leiligheta!!  Utrolig koslig!!  :D på morgen peis på tvn og kako å frokost!!  Amazing!!! Tar me med på tur på kvelden da vi begge ha vore på seinvakt, drog opp i skogen å grilla! :D <3 Har virkelig flatt for na fantastiske karn her!  Live e bare helt fantastisk og i e utrolig fornøyd med korta i har fått utdelt!  OG den andre beste tingen!! Han sto opp med Tobias å drog på museume for å mate Ender så i fikk sove ut! :D helt fantastisk!!  Han e skikkelig go mot han! Bare når Tobias står å sir kos!  og så kjem han så står dem leeeenge og kosa og han får nuss på nuss av go guttn <3 Smelte hjerte mitt helt!  Dem går så godt i lag!! <3 

Life is good!! :D 

 

Rart å tenke på at for et år sida var alt helt anerledes ut!! men alt skjer for en grunn og i trur ta her e grunnen min for at i sku møte en så fantastisk fyr!!! 

 

 

 


hits