22:03
11.02.2013
Long time no see

Hei! 

Lenge sia sist, satt og leste siste innlegge i skrev her i stad. Ser det e en go del så har forandra seg sia sist i var inne her og skreiv et innlegg. 

I og Simon har gått i fra kvarandre, ja det går bra det var i som gikk. Koffer og sånt vill i ikke utgi her på bloggen (det var ikke noka drama nei). 

Sia august har mnd gått i et, en ny hverdag for meg og guttn! Veldig rart! Men no held vi på å vene oss på en ny hverdag. Vi har flytta fra leiligheta vår inn til pappa. vi skal bo her til jeg har fått noka lunde faste vakter når jeg jobber vikar her og der. Så får vi se :) Kjenne det e veldig godt for min og hans del å vare vekk fra øya! Denne uka så skal vi ha vår siste uke på gossn med arbeid og barnehage, holder på å pakker ned hele leiligheten, har pakket det vi bruker til daglig å hatt det hit så nå gjenstår resten. :) 

Tobias har fått barnehageplass i Årølia, veldig fin og stor barnehage! :) ser ut som han stor trivest!  :D værre for ho mor som synst å sette han igjen e vanskelig :P Lyst å gjøre alt sjøl, jobbe og ha tobias hele tida å at han ska få vare sosial med andre unga :P

Har fått mange spørsmål om korleis det er og samarbeide med Simon. Jo de kan vare helt for jævli til tider fordi vi har som altids forskjellige meinger :P  før så brukte en av oss å gi seg for den andre sin del men nå er vi litt meir sta :P Så lenge fokuse på Tobias det går i så klage i ikke :) vi har 50 50 så vi har tobias anna hver uke. Den uka i har tobias går så utrolig furt og den uka i ikke har han så går den så utrolig sakte. 

Tobias går og snakke som bare det!  litt morsomt for av og til så kjem han med høghelen mine/ og sara sine å ska gå i dem og trampe hardt for å høre klikke klikke lyden :P ganske morsomt! han e kjempe intrisert i bila og traktora! Tatt for et par uka sia av i å Tobias!  

har farga håre mitt :) veldig fornøyd sjøl :) 

 

Så fer vi sjå korti i stikk innom igjen å helse på :)

 

-Elise 


21:38
31.05.2012
Heii

Hei, 

Jeg ville bare stikke innom for å si at jeg kommer ikke til å blogge mer..  litt som har skjedd i live vårt fra jul er at jeg har begynt å jobbe igjen, simon er hjemme med Tobias! : ) Så dem stor koser seg nok her hjmme mens jeg jobber.

 

Men det var det jeg ville si er at dere kan følge meg på instagram bruker navne er elisestig. Der legger jeg ut bilder av hva vi gjør og sånt :) 

 

Takker for meg :) 


21:49
04.10.2011
nye ting :)

Heihei! :) 

IDag har Tobias endelig villet holde flasken sin sjøl! :D Noe han har totalt nektet før, da vill han ikke ha melk når han må holde den sjøl men i dag! så holdt han den selv! :) Flinkingen vår <3 

Kommer et lite bildedryss :) 

Her e lille klatremusa vår som klatra opp sofaen helt selv ;) 

Rampen vår som tek godteri fra pappan sin uten at pappan merket :P 

Namm namm ;P Flinkingen <3 vår som held flaska si sjøl <3 

 

-Elise- 


10:34
06.09.2011
dagan flyg

Heihei! :) 

I det siste så har jeg begynt å synst at dagen flyg fra meg, vi gjør jo egentlig ikke noka anna et husarbeid,leke, spise, sove, være ute å leke, trille tur.. Men dagen bare fer fra oss, merka at jeg blir ekstra sliten på kvelden for når kl slår 21 så har jeg lyst til å gå og legge meg :P Men det blir sånn framover, siden jeg blir en del alene med Tobias :) Men jeg synst det er kjekkast at vi har fått en rutine tilbake :) 

Tobias har våkna dem siste par nettern og ikke vill sove igjen etter han har fått flaske, men jeg trur jeg har funne ut at han vill ha mer melk :P så vi får prøve det i natt, meen en sliten og frustertmamma var det i natt ja :) Er ikke vist i å legge skjul på det heller, alle blir frustert og lei til tider.. Men nå sitter jeg å ser på at Tobias går att og fram i gangen og leker seg helt selv så er det glemt alt som skjedde i natt <3 

Tobias har foresten blitt kjempe flink til å pusse tennen nå, han har ikke vært så flink tidligere meen når han fikk sitte i vasken så går det greit for han får leke med vannet etter på :) Begynne å bli stor guttn min no <3 har fått 2 tenner til nå nede :) 

Har ikke noka nytt bilde på denne datan :) 

 

Elementet kunne ikke levert på den 6 september 2011 kl 09:17 i NORGE grunn til adressaten ikke er tilgjengelig på leveringstidspunktet. Det blir holdt mens mottakeren ervarslet.

Noken som vet ka ta betyr? :P De e den berømte stelleveska som i føle aldri kjem :P 

men bloggest senere :)


22:01
01.09.2011
:)

Heihei!! :)

I går kveld så vart jeg tante til ei nydelig taus som skal hete Emilie! :) kjempe nydlig! Stolte foreldre er Malin og Stian :) Fikk meling i natt, men leste den ikke før i dag tidlig ;) Var for trøtt til å lese noka meling når kl var halv 1 :P  

jeg, Tobias, Simon, Lilly, Sigmund og Vetle Emilian var på besøk med dem i sta :) Kjempe kjekt å få se tausa! :) og foreldra :) <3 Etter at vi hadde vært på sjukehuset på besøk så drog vi på peppes for å spise! :) Når jeg var ferdig å spise drog jeg med meg Tobias på lindex for å handle litt klær til Tobias og jeg gjor det meen jeg kjøpte meg også noen BH :) de var jo på halv pris ;) 

De var dagen vår i dag :) 

Stelleveska mi er i Miami, eller det var der den sist var registert! :) Gleder meg som bare det for at den skal komme! Kommer ikke fort nok :P  ikke har jeg fått noe sporingsnr til Stelleveska til lilly heller :P Vi kjøper stelleveske til lilly, sigmund og vetle emilian som barselsgave :) Gleder meg kjempe masse til den kommer! :D Venter også pakke fra ruth siden jeg vant en konkuranse med hun :) Håper jeg vinner morgo dagens konkuranse også!! :D  Babycallen trenger vi ;) 

Vill ikke legge ut noen bilder av Emilie og guttene uten og spør foreldrene så det får bare vente ;) Gleder meg til at Malin og Emilie har kommet hjem og vært hjemme en liten stund for da skal jeg å Tobias hvertfall og sikkert Simon til Malin på besøk! :) 

Men nå skal jeg se Molly and mike på tv3 ;D  

 

-Elise- 


10:03
31.08.2011
Morn morn

Heihei, 

De kjem et lengere innlegg sia i dag, og et om skoa til Tobias vi fikk i går Stonz wear :) Skal bare teste dem ut litt mer først :) Krysse fingren for at i får ei pakke i dag også <3 venta 4 pakka, fikk ei i går og no e det bare tre att :) Glede meg! :) Hate egentlig å vente på pakka :P  tek så lang tid føle i.. 

Tenkte i skulle skrive om de som skjedde her i natt :) 

Tobias våkna i rundt 3 tida, så jeg ga han flaske med vann..Hjalp ikke, skreik å  skreik.. Så når i kom inn fer å sjå so sto han i senga! :) Flinke guttn vår som reiste seg opp i senga <3 ta gjor han en del gonge når me va inne fer å prøve å få han til å sove i natt.. men te slutt sa i at no e de nok! Tobias våkne ikke for at det e vane eller fordi at han e trøst. Han våkne ene og lene fordi at han e sulten så i gikk og ordna han ei flaske og han drakk opp hele å sov helt til kl 9 :) meen me våkna ikke av at han prata, me våkna av et dunk og så skriking. Han hadde dutte ut av senga si! slått litt haue he han måte gjort for han he en råd strekk i ansikte.. Stakkar guttn min <3 He vore en del knall og fall her dem siste dagen når Tobias finn ut korleis han ska gjøre ting <3 

Tobias kjem te å få natt mat når det ikke hjelp med vann, for å stå opp kl 3 for å gi han frokost kjem i ikke te å gjøre! Og de e jo vanlig at unga fram til dem e 1 år at dem for et nattmåltid, me he prøvd i over ei uke men de funka ikke her..  Kjem te å prøve med vann først og vist det ikke går så blir det flaske ;)

men no må i vell stå opp :P I ligg i senga og daffe enda :) <3 når de va min tur til å stå opp altidso i går så våkna han kl 5 meen når simon ska stå opp så våkne han kl 9! gjær pappan sin bortskjemt ja! :P -Elise-


19:23
19.08.2011
Eide

Heihei
da er vi kommet fram til eide, har spist middag å koset oss masse! :-) akkurat no holder vi på å legge Tobias, er ikke så lett når vi er på enn frammen plass kan bare bli bedre ;-) Håper at han sovner snart :-) Han har lyst at jeg skal legge han i senga vår og ligge att med han meen de kommer ikke på tale i dag å da blir han fornærma :-p


- mobil innlegg Elise-

20:30
23.07.2011
har fortsatt ikke ord for dette..

Heihei alle sammen! 

Som skikkert alle sammen har fått med seg så er det vore to dager med marerit for Norge og det er fortsatt ikke over.. Det er alt for mange som er drept, skaddet og savnet.. alt for mange! Greier ikke beskrive følelsen jeg sitter med hvor ekelt dette er.. Å da vender tankene mine over til dem som faktisk var der og opplevde alt dette, det er helt utrolig, greier ikke forestille meg hva dem tenker og føler en gang.. Dette er et marerit som ikke man våkner opp fra.. Idag har jeg snart ikke sett på nyhetern etter at jeg såg at det var 85 personer som var blitt drept på utøya.. Har vært inne og lest på Vg.no.. Men synst faktisk at det er vondt å sitte og lese på alt folk har gått igjennom og hvordan personer kan gjøre noe sånt som dette her..  Trist dag for Norge.. Trist dag for alle..  Jeg prøver å se på noe annet, greier ikke helt å tenke på det.. Gjør meg kvalm å tenke på at noe sånt har skjedd.. 

Idag har vi prøvd å tenkt på noe annet i dag, som jeg sa at jeg synst det er utrolig ækelt å at jeg føler at jeg må legge det bort.. 
Idag har vi også feiret Malene sin bursdag :) Var kjempe koselig å sammle hele familien og bare snakke sammen :) Men det er en selvfølge at alle sammen vill snakke om dette.... Malene fikk mange gaver og vi alle spiste suppe å kaker :) Kjempe godt alt sammen! Vi var også en liten tur og besøkte Simon idag på jobb, var utrolig godt å se han! Kjenner at jeg er enda mer takknemelig for det jeg har, jeg har en mann som jeg elsker og som elsker meg, vi har en sønn sammen som vi elsker over alt på jord!

Vi er rett og slett veldig velsigna! Takker hver dag gud for alt jeg har, i mine bønder dem siste dagen så har jeg bed for dem som har opplevd tragedia og for pårørende!  (og ja for dem som ikke viste det så er jeg kristen, ikke det føreste mann trur om meg, men jeg har en sterk tro, jeg ber hver kveld med min sønn og synger i lag med han) '

Føler ikke at det er helt rett og legg med et bilde av hvor en koslig dag vi har hatt i dag, så derfor gjør jeg det ikke.. Jeg skal i senere anlednign legge ut et bilde av Tobias i skjorte, vest og jeans :) Kjempe kjekk var han! :)  

Men som mange jeg har lest på vg så skal vi leve live vårt som før og hylle dem vi har mistet og ikke leve i frykt for å ære dem vi har mistet. Gjøre slik at demes liv ikke var for ingenting, men at dette gjør oss sterkere! 

 

-Elise- 


22:20
22.07.2011
Har ikke ord..

Heihei Alle sammen! 

Ikke akkurat dette her i hadde lyst å blogge om i dag.. At det he vore bombe angrep i oslo.. og at det he vore skytting uta for oslo..  Sende varme tanka til pårørende og skadda.. 

Det virka så utrolig uvirkelig.. det ser ikke ut som at de e oslo dem snakke om.. eller at det e oslo som blir filma!.. 

I, Tobias, Vetle Emilian og Lilly va ute og trilla tur å kosa oss kjempe masse.. Så Skulle i kjøre hæm att så hørte i på radion at det hadde vore bombe angrep i oslo, så i ringte lilly å sa at ho måte skru på tvn for å sjå etter kor ille det va, for min første tanke va at det ikke va så ille som det hørtes ut om.. men det va vist værre en ka i trudde..  :( Sitt og e skikkelig kvalm at noka sånt he skjedd.. :S I har sjøl familie nede der, men uta for oslo så i håpe virkelig at ingen va inni oslo i dag.. 

Har ikke ord en gong.. men vill gi mine tanka te alle som vart ramma av tragedien som skjedde i dag.. 

 

 

-Elise- 


21:31
24.05.2011
:)

Heihei :)

Jeg fant ut hvordan jeg kunne bli sponset på bloggen, fordi at jeg var innom miapia2.blogg.no så tipset hun leserne sine om at http://sponsetblogg.no/ for å ha muligheten til å bli sponset så jeg har meldt meg på her og det er helt gratis ;)

Så får vi håpe at jeg blir sponset :) 

 

-Elise-

 

(Kommer et innlegg om hvor stor Tobias var på denne kontrollen i dag, enten i dag eller i morgo.. vi får se når Svigerfar drar til ormen på jobb ;) Om det blir lenge før jeg legger meg :)  )


23:48
23.02.2011
Bilde utfordring av Hilde :)

Jeg tok utfordringa av hilde ;)

så får vi se om jeg har alle bildene på datan her ;)

Bilde der i føle at i e me sjøl :)

Et bilde av tida i savne:

Tida i ikke savne: pågrunn av håre :P

Bilde av dem som gjør meg glad! :)

Sånn vill i ha de kvar dag:

Et typisk bilde av meg nå for tida :)

Dem betyr alt for meg:)  og dem for meg altids til å smile :)

bilde for 2 årsiden har jeg ikke på denne pcn :P

 

-Elise-


02:34
16.11.2010
Nytt design!Nytt design! :D

og ny hedar ;)


13:33
02.11.2010
Konkuranse

Vist du savner filmen "skjønnheten og udyret" så kan du melde deg på en konkuranse :) Svare på et lett spørsmål så er du med i trekningen på å vinne filmen "Skjønnheten og Udyret" :)

http://aktiviteterforbarn.no/artikkel/vinn-filmen-om-skjonnheten-og-udyret

Skjønnheten og udyret

Eventyret starter med at slottet oppsøkes av en heks som ønsker å søke ly mot uværet. Prinsen nekter å slippe henne inn. Som straff forvandles prinsen til et udyr og resten av hoffet blir også forhekset og forvandles til levende lysestaker, kopper, mugger, stoler og andre møbler og interiørartikler. For å bryte forbannelsen må en jente forelske seg i Udyret. Til tross for hans stygge utseende.

Når den kloke og vakre Belle blir fanget på slottet gjør hoffet alt de kan for at de to skal forelske seg. De har dårlig tid. I slottets høyeste tårn er det en forhekset rose. Ettersom tiden går faller ett og ett roseblad av. For å opphøre forbannelsen må udyret få noen til å forelske seg i han før det siste rosebladet faller. Hvis ingen forelsker seg i udyret derimot, vil forbannelsen vare evig.

Vil det umulige skje?

 

Konkuransen avsluttes den 7 nov. :)

 

 

-Elise-


23:08
27.09.2010
Da he i ordna til bloggen slik som i vill ha den :D

Da he i ordna til bloggen slik som i vill ha den trur i, fekk ikje te å ordne nøyaktig slik som i ville pågrunn av at i ikje kan å få ordne te at det ser ut som på headaren at det e f.eks. "svangerskapet" så at det går ant  å trøke på slik at da kjem du rett inn på katorogien svangerskapet, meeen det kan i ikje lage.. :P

men fekk jo te resten av bloggen sånn som i ville da :) spesielt fornøyd med headeren for den greide i å ordne helt sjøl! :D Simon kom mæ innspell men i ordna den helt sjøl, vanligvis så forklare i te simon korleis i vill ha det så lage han det, slik som den forje så va det Simon som hadde ordna :) han gjær det litt mær avangsert en i, i kan ikje en ting på photoshop men det kan Simon, han sett å redigere bilde og sån men de kan ikje i for 5 flate øre :P  ende opp mæ å ødlegge bilde da i..:) fornøyd ja! :D

men no ska i sjå videre på ungkarskvinnen :) de e jo rosesermonien no! :D takk gud for at ho sendte hem han som hadde tatt tatovering :P sikkelig ækel kar synst i.. hva det noken andre som synst det?

- Elise


09:44
25.09.2010
Da e bursdags barne oppe! :D

Da e bursdagsbarne oppe og i he dusja og hengt opp klærn!

Gratulere med dagen Simon <3<3<3<3

Da e det bare og begynne og ordne til te bursdagsfest! ;D Ska hente sparkjøp pakka mi etter på au :) kjekt! :D <3 å så ska me handle så beygnne og blåse opp ballonga te bursdagsfesten :) så kl 15.00 kjem folke ;D

Må te vero og hente ekstra stola te alle folka ;P

 

*(blide kjem senere)

 

- Elise


20:41
24.09.2010
glemte og skrive

Glemte å skrive at sparkjøp pakka mi kjem i morgo!! :D glede meg kjempe masse! ;D må handle inn burs og mat i morgo au.. :P  trur ikje at i orke og gjøre det i kveld... ;P vertfall ikje simon, han he jo enda ikje vaska trappa eller gangen enda.. :P

 

meeen ka søren! koffer går alle dem over 25 som sang drit dårlig videre!!?!?!?! :O ka søren da?!!? Ole grunnar bør gå videre! å Hugo!! :O

hallo.. ka søren da.. må ikje ha ut dem to da........ :(


20:27
24.09.2010
X-faktor!

Da sitt me og ser på X-faktor! :D kjekt :) morsomt å sjå kem som går videre og ikje, når dem faktisk e flink som fortjene og gå videre :)

Me ska vaske trappa og gangen nede i kveld da ;P i vaska stua, kjøkkene og gangen i går kveld når me kom att fra vero og math ;) Ska støvsuge gjesteromme og kontoret også, eller det e de i ska gjær sia i ikje kan/ vill vaske trappa sia den e så tungt å vaske den.. så he i en kjempe snill kar som gjær det for meg! :D <3

I dag he me vore å hente Bendicte og Henie på flyplassen så kjørte i te Torvika og va der en stund før me for te Kristiansund for å besøke Lise og Isak :) Isak såg så stakkar ut der han logg mæ sonde igjenom nasen, men han e jo ikje sjuk, han bare ser sånn ut ;)  Han he litt væske i lungen, så enten e det fostervann eller så e det e et åperom mellom luftrøre og spiserøre så han puste ikje når han spis, og oksygen metninga blir dårlig men han ellers fra ta så e han frisk :D kjempe nydlig gutt!  Glede meg enda mer te  vår kjem! :D Derfor i ikje legg ut bilde av Isak e fordi i he ikje spurt om tilatese av Foreldra og da legg i ikje ut bilda, for i synst at dem ska ha muligheten te å kunne se nei vist dem ikje vll det. Lise va sliten da, skjønne det godt! :) det e vertfall ikje lenge te me reise dit igjen for å besøke dem, må bli flinkere på å besøke dem trur i :)

Etter at me reiste fra kristiansund så reiste me tebake te Torvika en kjap tur for å hente ei hue som ikje passa Isak så me kunne få da :) sia vår mestsansynlig mindre, håpe at han blir litt mindre ;P  for min del, men babyn vår kan være like rolig som Isak da :D det gjær me ingenting ;) <3

Kjæresten min he bursdag i morgo! og akkurat nå så e han veldig slapp :P  stakkar forloveden min <323:42
23.09.2010
da e dagen her ferdig! :D

Da e dagen her ferdig, i he vore i molde mæ mamma og vero, i he kjøpt bursdagsgave til matilde og kjøpt et 8 deler sett baby kle :) det e vell de i he kjøpt :P å to strømpebuksa! :)

å så når i kom te bake fra molde så for i rett på jordmora, og der va alt normalt :)

Me he vaska og rydda hele leiligheta, rydda kjøleskape slik at når vero e ferdig å bake kaken så ska ho holde dem avkjølt te lørdagen :) for på lørdagen så ska me feria bursdagen! :D glede me kjempe masse! :D

Å i dag så fekk me jo nyheten om at nå har endelig lillebror til simon komme til verden! :D han var kjempe stor da, 4780 gram, og 54 cm lang, håpe vår blir litt mindre :P Me ska fare og besøke dem i kristiansund i morgo :) Ska hente Store søstra te simon og kjæresten i morgo ti over halv 9 på flyplassen :)

så må vi tilbake og vaske ned trappa og støvsuge gjesteromme og kontoret så e me helt ferdig med å rydde og ordne til hele leiligheta :) <3

Min kjæreste fylle år i overmorgo! :D  å overmorgo så fylle tantebarne mitt 2 år! :D å i morgo så e det 50 år sia bestefar og bestemor gifta seg! :D <3

Andre tante barne vårt spurte når i sa at me skulle på sjukehuse og besøke babyn til pappan te simon, " ska dokkå ta ut babyn i morgo?" , nei, me ska fare og besøke babyn te pappan te simon, " så du ska bare ligge på sjukehuse et par daga da?" ehh.. nei.. ska bare på besøk ;), så spurte i om ho synst det va lenge te babyn kom, " jaaaaaaaaaaaa... alt for lenge, vill at han ska komme no..men kjem han før simon sin bursdag??" nei han kjem nok lenge etter på, etter jul..

"off.... lenge te.."

hehe morsom jente ta! :D


22:40
22.09.2010
da e kvelden over her :)

Da e kvelden over her, har vært på besøk med mamma og resten av familien og vero å fam :) Kjempe kjekt at Matilde kom springenes for å gje me kos! :D  Malene hadde besøk så i e ikje so viktig for ho :P  mykje artiere når onkel simon kjem ;P Mæ en gong Matilde såg simon satt ho i de hylle og begynte og springe, fordi at han bruke og fange ho å kaste ho i være, kjempe gøy ;) og Malene blir altids i hundre når simon kjem ;P han e jo mykje morsomere en den gravide tanta som ikje he energi eller he lov te alt lenger :P spesielt oppmerksom på at i ikje kan hoppe på trampolina :P

He fonne ut en del ting i dag da.. i morgo so fer me te byn i lag mæ Mamma og handle bursdagsgave og kanskje noka baby ull klær ;P  og i helga så ska selskape være her, så på fredag og deler i morgo så må i rydde litt :P å vaske :) glede meg ;D kjekt å ha alle sammen på besøk hos oss :D Så på lørdag så blir det tre feringa i en :)

Simon sin 18 års dag, Matilde sin 2 års dag og Beste og bestefar sin 50 års bryllupsdag :D <3 Blir ei kjempe kjek helg ja! :D

Blir middag først så kake og kaffe etter på :) blir vertfall 14 stykk, kanskje det kommer noen fra simon sin side også.. får sende en meling og høre ;)

Men no e snart Simon ferdig å dusje så ska vi sette og sjå på tv og kose oss :D koser meg med min kjære <3 kanskje den lille gjer fra se litt spark og hilse på oss :)


15:55
22.09.2010
trur det e på tide

Trur det e på tide og fare å handle i :P  må bare få mæ meg kare opp og gå på butikken.. lure på om kor lang tid i bruke på å få han te å bli mæ, han e litt små sjuk så han he ikje løst ut av huse og skjønne han godt men vanskelig når i ikje kan bære noka så da må han bare desvere.

He fjerna teipen på rommme vårt no, så nå står det bare på utluftning te i morgo så flytte vi inn att. og da ska me ta inn alle sakern på baby romme igjen..

Babyn sparka så hardt i går at i kunne kjenne foten hans :) kjempe rart å kunne kjenne sånt, glede me te i kan kjenne ka som e hau og ka som e rompe :) kjempe kos! :D

 

Blogge en del :P men de e vell fordi at det e ikje så masse som skjer rundt her på dagen nå lenger.. :P

 

 

- Elise


11:55
22.09.2010
pakken min

Da e pakken mine fra sparkjøp og ellos :) masse saker til babyn og noken saker te oss ;)

Glede meg til dem kjem, venta leeenge på dem ;P

me e no ferdig å male både romme vårt og baby romme ;)

Babyromme he vore ferdig ei stund så det kan i egelig bare begynne og ha inn sakern igjen :)

He ingen plass å ha baby klærn enda da men :P ska kjøpe en komode når me ska opp på ikea ;)

Må bare vente et par daga før me kan ha inn sakern våre på vårt rom, pågrunn av avgassen, rota en del mæ maling så i må vaske over det når me fer fjærna malingsduken og kosten :p Ska bli deilig å få te bake soveromme vårt! :D

no begynte i bare å glede meg enda mer te me ska opp på ikea :P åååå... så kjem probleme, må ha bil te alt me ska ha :P fer spør noken folk, men e ikje vits før me finn ei helg me ska fare :P


11:33
22.09.2010
noken bildeMin kjære :D <3Oss :DRegnbuen! :)


13:33
21.09.2010
dilema

no he i et sikkelig dilema..

de he komme et hus te leie her ut på gossn til 6000 kr mæ båtplass og stor ute plass, kjempe fint, vekk fra vegen, nærme sjøen, helt eget hus, et stykke fra sentrum e litt negativt men..

 

og no bur me rett att mæ veien, ikje ute plass, men de e næme sentrum, leiilighet e det, så det e 2 andre naboa i huse..

 

negative e jo å flytte igjen... men de virka so perfekt.. :S

vet ikje helt ka me ska gjær...... :S me he løst men så e de ta mæ å flytte igjen da.. de e so grusomt kjedlig men de hadde vore veldig kjekt å hatt hage..  ååååå.. vanskelig..

 

HJELP?? noken som he noka råd/tips??10:09
21.09.2010
ikje masse og gjøre på morgen her nei :P

e ikje so veldig masse og gjør her om morgen, karen ligg å søv mens i sett på datan ;P

Simon ska male rom idag da.. så han fer no noka å gjær..

i fer vell vaske litt mær kler i da :P

 

Kjenne godt at magen begynne og bli stor no, kjenne at huda hel på å tøyes, e ikje bare litt ho blir tøyd heller.. :) de e i dem tiden her både babyn og magen veks mest så i e veldig nøye mæ å smør mæ fuktighetskrem for å gjør huda mer elastisk :) å forhåpentligvis unngå strekkmerka :)


22:00
20.09.2010
:)

Ikje mykje som he blitt gjort her i dag nei..

I he laga middag: pøle og pomfri :P

sotte sammen nye tv benken vår :) som me kjøpte fra ikea, e egelig en boks mæ fire hylla i men me fant ut at den passa so bra te å være tv benk for oss, så me lure på å kjøpe en til for å gjøre den større :) me fer sjå te neste gang me ska på ikea :)

He akkurat sett Unge mødre :) glede meg til å sjå framover :) ska bli arti å følge dem videre.. te å mæ Simon satt og følgte mæ! :O helt utrolig egelig ;P  så no sett i å ser ungkarskvinnen, mens Simon og Sigmund svogeen min ser på bilen vår, han e slik som like og mekke ;)

Simon ska male ferdig romme vårt i morgo, slik at det får stå et par daga før me tek inn saken igjen.. og da ska i tak inn sakern inn på baby romme også :)

Hadde en veldig aktiv baby inni meg men når jeg begynte å skrive så vart det helt rolig ;P  kjenne at babyn strekke på seg ja, tøye magen godt ja ;P

 

 

jaha.. kom akkurat på at klesvasken vår e ferdig så i må gå å henge den opp ;P å nei he ikje fått tak i tørketrommel enda, tek ei stund ta her, spes siden me ikje he bil :P

 

 

- Elise


20:15
20.09.2010
lika ikje..

Merke kor avhenig mann e av bil når bilen e ødlagt.. da merka mann ka man faktisk bruke bilen te :P

hata og fare å handle uten bil, de blir so tungt å bære hæm att, spes når i e gravid da e i avhengig av Simon for at han ska bære alt mæ seg hæm sia i ikje fer bære tungt.. ska blir arti når me kjem te å være bil-laus i flere mnd.. gjær alt mykje vanskeligere, e ikje bare og bare å fare te byn lenger eller fare på butikken og ta uke handelen.. håpe me fer lånt oss en bil så me kan bruke mens me vente på vår.. håpe me he fått ordna bilen eller fått oss en ny bil te i ska føde.. he ikje løst å ringe på storesøstra mi å låne bil når i ska føde altso.. :P  å he ikje løst å kjære ambulanse te sjukehuse, gjær de so mykje vanskeligere å fare hæm att :P å pågrunn av bilsette hæm og sånt så blir det vanskeligere uten bilen :P  så håpe svigerefar kjem  å hente bilen snart :) men vill ikje masse heller når han gjær det gratis :P så me fer vente litt te, spes te ei stund etter kona hans he fød :) bli vell ikje lenge til :) glede meg :D e enda mer baby sjuk når i ser små baby :)


16:09
20.09.2010
he vore uten nett ei stund

Da va det godt å ha internatt igjen :) etter at min kjære forlovede kobla seg på datan på to sek så vart det signal men mæ en gong alle andre begynte og koble seg på så forsvant signalet.. eller kanskje ikje.. de forsvant igjen.. mens i holdt på å skrev.. e ikje det typisk :P  men no ringe min kjære mann på telenor og får ordna det.. for det e ikje ruteren e ikje ødelagt når me nettopp fikk signala... så nå får vi bare vente på at telenor finner seg en løsning.. imens kommer nette og går hele tiden :P

 

I helga så hadde min kjære planlagt at vi skulle bli med søsteren min vero+fam og mamma +fam opp til trondheim uten å sakt noka te meg :) slik at jeg fikk vite det på fredagskveld  og vi reiste lørdagsmorgen :D vart kjempe glad da! vi var innomm ikea en tur på lørdag når vi kom frem etter og ha hatt fra oss campingvognene å sotte opp telte så drog vi på ikea en tur spiste og vi damene for og såg å handlett mens karene passet på ungene.. :) så søndag så drog vi på kino og såg Toy story 3 i 3D :) den var helt grei, men er opp hengt i toy storye orginal jeg :) koset meg kjempe masse med ungene..

Vi var i Stjørdalen for å spise så kom Barnebarne til Geir og barnets mor :) så det var jo kjempe kjekt, hun er jo kjempe stor har blitt :) tiden flyger..

Gleder meg kjempe masse til min og Simon sin kommer :D <3 Jeg å Simon skal reise opp til trondheim og handle ting til leligheten og babyn etter vi har fått engangstønaden, får akkurat nå så har vi ikje råda til å gjøre begge samtidig så da venter vi til vi får engangstønaden og får kjøpt alt samtidig :) gleder meg :D


11:59
17.09.2010
lure på ka i kjem te å gjær i dag.. :P

I he løst te å gjær så masse meeeen orke ikje å gjær alt i he løst te  :P

i he løst te å bake brød meen de tek so lang tid og i he ikje energien i dag :P

å so he i løst te å få vaska opp mest mulig klær, men så e det e gjær det..

lure på om de blir gjort noka i dag.. skulle egelig bake i går meen da skjedde ta mæ bilen så da orka i plutselig ingenting.. å i dag e de so gale te vær at i he helst ikje løst ut  :P de regne sånn :S

Blir vell te at i bake bare at de blir senere i dag, håpe i vertfall :)


16:50
16.09.2010
jaja.. ska ikje være lett

Ska pinna meg ikje være lett, har endelig tatt opp mot til og begynne og blogge så vart vi stoppa i kontroll men ikje nok med det så rykte klørtsen på bilen mens vi sto der!!! herregud! skjønner ikje noe lenger.. blir iritert og sint, har sotte og skreke en stund, føler at alt er bare grått, akkurat fått ordna bilen forje uke faktisk så skal den pinna meg begynne igjen.. er ikje helt sikker på om den er verdt å ordne igjen, eller om vi bare skal begynne og lette etter en billig bil å spør om lån hos noen.. en bil som er litt mer praktisk nå som vi venter en liten en... for den vi har nå er ikje så veldig praktisk for oss når den lille kommer fordi at det er lite plass i bilen og lite plass i bagasjerommet til vogn.. så vet ikje helt va vi skal gjøre..

Simon snakker med Lise akkurat nå da (ste-moren) hun er høy-gravid fortiden og faren til siimon er ute på nordsjøen så det er bare snakk om når rirene skal ta seg opp før den lille kommer :) gleder meg :) har akkurat gått hjem fra mamma + fam, vero +fam og butikken, har ikje akkurat energien til å gå så langt som jeg hadde, eller jeg har aldri hatt det :P  men jeg kjenner i kroppen no ja at jeg er sliten som bare det, sikkert ikje bare av gå turen men også at bilen er ødlagt igjen, og det presse...

 

får se hva vi gjør.. vi må først bestemme oss..


13:15
16.09.2010
bilder av oss ;)

huske ikje helt når i tok ta men i mene på at de va når me kom fra oslo :)

 sånn ser min mage ut i 23+3 :)


13:04
16.09.2010
Da he i begynt på ny blogg

Da he i begynt på en ny blogg på grunn av kommentara fra folk i gammle klassen min at i greide ikje å fortsette og skrive når i fekk sånne stygge komentara, fordi at dem mente at i brukte babyn min for å ikje delta i en konkuranse for helsefagarbeider, men jeg viste at jeg kom ikje til å delta så da var det bedre og trekke seg med en gang.. men det greide dem ikje å godta, men dem får bare drite og dra, jeg vill ikje ha noe med dem og gjøre. det er grunnen til jeg laget meg en ny blogg for å starte på nytt :)

Akkurat nå så sitter jeg i en veldig go stol og sitter og små ser på tv og ser på min kjære samboer/forlovede :) <3 og kjenner lille gutten vår sparke eller når jeg skrev det så sluttet han å sparke, og ja det blir en gutt i følge ultralyden :) han er kjempe fin! :D jeg er akkurat nå 23 uker + 5 dager :) litt mindre en 17 uker igjen :) jeg synst det virker så lenge igjen men når jeg seier det til andre som har vært gravid så er det " det er jo ikje lenge igjen!" jeg har jo selvfølgelig begynt og kjøpe inn klær, har ikje greid å dy meg :) har kjøpt litt til bodyer og fått inn saker som jeg/vi skal kjøpe fra Vero :) Stellebord, bilsettte, så har vi fått vogn fra mamma, den har kommet inn i hus :) vogen vi skal låne har kommet, den har gått på omgang siden sara vart fød trur jeg :) gleder meg til jeg skal begynne og vaske opp baby klær og sånt :)

Simon har malt babyromme da :) han har begynt på vårt rom også :) gleder meg til det er ferdig, så jeg får inn alle sakern våre :)

Neste mnd eller neste mnd der igjen skal vi til Trondheim for å handle inn til leiligheta,babyn og alle julegavene slik at vi får slappe av i juletiden og slappe av siden terminen nærmer seg i juletiden og da bør jeg slappe av ;)12:24
16.09.2010
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits