01:23
19.02.2011
Bryllup og Dåps innlegg :)

Ja vi skal gifte oss samtidig som vi dåper guttn vår! :D Gleder meg kjempe masse!!

idag fikk vi vite at vi fikk leie Soltun! :D kjempe deiligt! der jeg vill ha det! så da er det bare for meg å handle inn pynt! selv om det snart er gjort da :P hehe :)

Vero skal bake bryllupskaka og vi skal bestille dåpskaka :) Slik at vi får bilde av Tobias på kaka :)   Kjolen er bestilt, klær til Tobias har vi fått låne av malin sånn jeg forsto det ;) en fin dress :) så må vi bestemme oss for hvilken dåpskjole vi skal ha til Tobias :) Vi må kjøpe dress sko til Simon da ;)

Faddren til Tobias er: Linda Eirin, Sigmund, Mathias, Vero, Tore og Adry :)

Forloverne til meg er Veronica og Forlovern til Simon er Mathias :)

 

Vi har avtalt dato med presten, så vi skal møte han på Tirsdag i kyrkja for å snakke mer om hvordan vi vill ha det :)

vi har sendt ut invitasjoner, og alleredde fått svar hos en del :)  Gleder meg kjempe masse!!  bare litt over en mnd igjen.. håper virkelig at jeg får kjolen i tide :P  min største frykt at den ikke skal komme fram i tide :P

 

Jeg har kjøpt litt pynt alleredde, sånn tyll til å ha på bordet! og noe små blå diamanter. Vi har hoved farge lyseblå siden det er dåp også :) Gleder meg kjempe masse! må få ordnet med nattmat og sånt også :) så er små ting som må gjøres. som vi bør få ordnet i løpet av neste uke ;)Va litt om planen våre framover :)

 

-Elise-


13:54
16.02.2011
Planlegging av dåp +++

Ja da er vi i full gang med å planlegge dåpen! :)  Har vell holde på ei stund meen nå har vi dato :)

Vi har bestemt oss for at vi skal Gifte oss samtidig som vi dåper guttn den 2 april :) Jeg snakket med presten i går å vi har bestemt dato og klokkeslett :) dåpen skal komme inni vielsen :) Gleder meg kjempe masse! har bestilt meg kjole også :) kjempe fin, men jeg er gammeldags så simon får ikke se den så jeg legger ikke ut bilde av den, jeg har heller ikke fått den enda :) får den i midt i mars trur jeg :)  Sko har jeg fått av sara :) Sløv og tiara har jeg også kjøpt der jeg kjøpte kjolen men jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke de :)

Dåpen og bryllupet har hoved farge lyse blått :) kjøpt tyl som vi skal ha på borde :) og kjøpt små diamaneter som jeg synst var fine som jeg hadde tenkt å ha i dåpen til Tobias men siden vi har begge dele i enn så da kan jeg bruke dem i dette selskape :)

vi hadde tenkt å leie Soltun men dem var utleid den daton men han som leie det ut trudde det som skulle fore gå den dagen kanskje vart avlyst så vi får krysse fingren våre om at det blir avlyst :) og vist ikke så får vi leie en av gymsalen her på øya ;) Glede meg!! ;D

Gleder meg kjempe masse til vi skal dåpe guttn og gifte oss :)

 

En ting mange sikkert ikke vet om meg er at jeg faktisk har en veldig sterk tro :) jeg trur på gud, jeg trur ikke på at gud har sakt hele verden og alle menneskene og sånt men jeg trur at det er en gud og et bedre sted når vi dør. Derfor er det veldig viktig for meg at Tobias blir dåpt :)

men nå skal vi få oss igang å få sendt ut invitasjonen :) vi har skrevet dem ut og ønskelista så nå er det bare å få dem sendt i dag siden det er veldig kort varsel egentlig, men dem fleste vet de jo fra før men nå er det bestemt dato ;)

Blir sikkert en del bryllup snakk og dåpsnakk framover :) er bare litt over en mnd til jo :) <3

-Elise-


hits