22:42
03.10.2011
jeg deltar på en konkuranse! :)

Heihei igjen! :) 

Nå tenkte jeg at jeg skulle delta på en konkuranse på bloggen til Mammawesterheim :)

Konkuransen er for å vinne easytran som skal gjøre det lettere og gi barnet tran :) 


EasyTran er et hjelpemiddel som er spesialtilpasset med tanke på å gi tran, annen Omega 3, flytende kosttilskudd og flytende medisiner til små barn. Den vil også være fin å gi morsmelkerstatning til nyfødte med.

Produktet er en pipette som fungerer mer optimalt enn en vanlig plastsprøyte. Den er smalere og går ned i flaskene uten problem og gir en langt mykere stråle enn sprøytene. Den vil også sette i gang sugerefleksen hos de helt små.

Easytran kan enkelt vaskes og har ingen kriker og kroker.

Den kan brukes fra barnet er fire uker gammelt og skal ha sin første tran, og fram til det er stort nok til å ta det med skje. Begynner man tidlig vil barnet venne seg til smaken. Hos oss kom vi ikke skikkelig i gang før barna  var rundt åtte måneder.

Produktet er produsert på fabrikk i Europa som har alle sertifiseringer, deriblant for levering av produkter til apotek. Produktet er CE-godkjent og BPA-fritt.

EasyTran er såpass smal at den kommer ned i flaska. Når tran-/medisinflaska ikke er full lenger er det bare å bikke litt på den. På helt små babyer setter den i gang sugerefleksen og ellers gir den en svak stråle som barnet rekker å svelge.

EasyTran rengjøres ved å vaske i rennende, varmt vann med Zalo. Kan også settes i oppvaskmaskin. Den tas enklere fra hverandre enn plastsprøytene og har ingen kriker og kroker/ingen plastring som lukt settes seg fast i.

Men det er klart, etter hvert vil den jo som alle bruksting bli preget av det. Akkurat som med tannbørster og smokker bør den skiftes ut.

*hentet ut fra konkuranse innlegget*

http://easytran.no/  Er hjemmesiden demes! :) Ikke er dem dyr heller! :) 

 

-Elise- 


01:37
27.08.2011
barnevennligsted i oslo :)

Heihei, da har jeg meldt meg på en ny konkuranse på bloggen til Ruth :) Jeg skal skrive om et annet barnevennligsted i Oslo jeg kunne tenke meg og dra til i lag med familien min :)

Denne gangen velgte jeg Lekeparken Childplanet :)

Dette her er en lekeplass som er på over 2 etasjer som er til sammen 700 m2,Lekeparken inneholder ballbasseng, sklier, klatrestativ, hoppeslott og mange andre spennende lekeapparater.

Det meste av parken er laget av myke matrialer, og det er skaimatter og polstring på vegger og gulv. Her kan barna hoppe, klatre, skli og virkelig bruke grovmotorikken sin.

Lekeparken er for deg som ønsker å bruke kvalitetstid i noen timer sammen dine nærmeste. Lek og opplev barnas motoriske evner, deretter slapp av med en Kaffe og is i vår Café. Eller ta en god familielunsj.

Cafën dems heter Child planat cafe! Dette virker som en kjempe fin cafe, for du kan sitte og nyte kaffen din (mens barna dine leker i trygge omgiveser) og samtidig ha kontroll på barna dine fordi at det er montert en tv i kaffebaren hvor det viser hvor barna dine leker :) Og dem selger også mat der. Child planat cafe har et bredt utvalg av både varm og kald drikke og mat :)

Når jeg tenker på at jeg skal dra noen plasser så tenker jeg hvor mye det koster, spesielt side en ung mor ikke altids har så god råda og da kommer det ann på om mann har råd eller ikke. Men på Child planat så er det ganske billig å dra ditt

Pris lista dems:

Fredag: kr 40 pr. person

Lørdag og Søndag: kr 70 pr. person

Jeg synst ikke dette var mye for å dra på sånne ting! Og maten koster heller ikke mer. Link til prislista på cafen

Child planat holder også bursdagselskaper for barn :)

Adressen til Child planat

Child Planet AS
Middelthunsgate 21 A
0368 Oslo

Telefon:23 33 06 44
mail@childplanet.no
booking@childplanet.no
tilbakemelding@childplanet.no


Link til hjemme siden dems: her

 

Har funne ut at det er en del plasser jeg vill ta Tobias til neste gang vi er i oslo men hit skal jeg hvertfall! jeg også vill leke meg her! :) ser kjempe fint ut!

 

Bildene og informasjonen her hentet ut fra deres hjemme side!  childplanet.no

For dem det er mulig for så har dem også en Åpen barnehage der! :) Les mer om den her: http://www.childplanet.no/aapen-barnehage/category134.html

 

-Elise-

13:26
20.08.2011
Barnevenlig sted i Oslo

Heihei :) Jeg deltar i en konkuranse på bloggen til Ruth.09.blogg.no, der jeg skal skrive om et barnevennligsted i Oslo, og når jeg for å lette på google.no så fant jeg Tveten gård og den likte jeg veldig godt!

Beskrivelsen for tveten gård:

Tveten gård er det best bevarte gårdstunet innenfor Oslos grenser. Deler av gårdens hovedhus er trolig fra så tidlig som 1400-tallet. Gården ligger i dag som en oase midt i blant blokkbegyggelsen på Tveita i bydel Alna.

Storbylivet merkes ikke på annen måte enn at hit kommer befolkningen i alle aldere alle dager hele uken for å møte mennesker, delta i kulturlivet, slappe av og få inspirasjon til sine ulike gjøremål. Gården er unik med alle sine godt bevarte bygninger som gir plass for kreativitet, sosial samvær, teater, dans, sang, ro og hygge for alle i alderen 0 - 100 år.

Om sommeren arrangeres parkkvelder med variert underholdning og ulike konserter. Åpen kafe hele sommeren.Her finner du:

  • Tveten gård - den urbane gården på Tveita
  • Aktiviteter for barn og ungdom
  • Aktiviteter eldre
  • Frokostklubb
  • Gårdens bygninger
  • Kafé for alle - åpent sommeren 2011
  • Tvetenkoret øver hver onsdag
  • Parkkvelder
  • Veslestua

 

Tveten gård er også for småbarnsforeldre
Tveten gård har stellerom, tepper til bruk ute, bord og benker, muligheter til å varme barnemat, eget rom for større grupper inne i hovedhuset.

For mer informasjon gå til http://www.bydel-alna.oslo.kommune.no/kultur_fritid_og_narmiljo/tveten_gard/

På Tveten gård skal jeg ta med meg Tobias neste gang når vi er i oslo! :)

-Elise-


18:28
28.04.2011
konkurranse på aktivitetbarn

Hei da er Aktviteter for barn igjen på gang med en konkuranse om å vinne bambi på DVD fra Walt Disney

Historien om Bambi

Lille Bambi kommer til verden og alt virker som den skjønneste idyll. Den nyfødte skapningen forsøker å reise seg på lange, tynne ben og etter diverse knall og fall klarer han omsider å stå oppreist. Filmen handler om kalven som en gang skal bli skogens fyrste. Veien dit er lang å gå. I filmen ser vi den lille skapningen som utforsker verden på godt og ondt.

Skogen rundt ham er full av opplevelser og her starter hans kronglete vei til voksenlivet. Menneskene er lite representert i filmen, bare som grusomme jegere. Moren til Bambi må dessverre bøte med livet en dag de kommer på jakt. Heretter følger vi historien om den foreldreløse skapningen på sin vei til voksenlivet.

 

Historien om Bambi :) (teksten er tatt fra aktivitetforbarn.no)

Eneste du trenger og gjøre for å være med på konkuransen er og svare på et spørsmål og sende det inn på mail-adressen som står under spørsmålet.  :)


 

http://aktiviteterforbarn.no/artikkel/vinn-bambi-pa-dvd


11:47
06.03.2011
konkuranse på bloggen Mer enn bare ord

ja jeg har meldt meg på enda en konkuranse på bloggen Mer enn bare ord :)

Denne gangen kan mann vinne  fødselstavla, kjempe fine  :) Tenkte på en sånn en selv men har ikke bestilt :)

Så vi får håpe at vi vinner så jeg slepper og bestille ;) hehe..

Anbefales og være med på konkuransen! :D frumaela.com :)

 

23:21
15.02.2011
Meldt meg på konkuransen på bloggen Mer enn bare Ord :)

Jeg har meldt meg på en konkuranse på Bloggen Mer enn bare ord :)

Mann kann vinne en sengekant eller sengesett :) Kjempe fint!

Jeg har funne mitt favoritt ting på http://camababy.no

Mitt favorit ting: http://camababy.no/shop/products/Krabbeteppe-%252d-Theo.html

 

Håper jeg virkelig vinner, da kan Tobias få sin egen sengekant :)  ikke bare låne fra Tante Vero :)

 

 

 

-Elise-

 


hits