13:09
28.02.2011
Atlanterhavsveien :)

Igår så va me på atlanterhavsveien :) Dem som va med va Lilly, Sigmund, Simon, Tobias, i og Marit :) Kjempe koslig.. Sigmund og Lilly drog med campinvogna slik at hvertfall i å Tobias kunne være i den, va litt kaldt i begynnelsen men me hadde mæ oss teppe og dyna til Tobias :) så de gikk helt fint :)

Sigmund, Simon og Marit va vell dem som fiska mest :P  meeen dem fikk jo ikje fisk :P  thihi.. Lilly va vell å prøvde seg å fiske ho også meeen ingen fisk kom.. :P  i fiska ikke :P  satt og hekla og såg film i campingvogna i :)  Adry og Tore kom en tur sia dem bur på eide så kom dem dit for å møte oss :) de va jo koslig! :D Me begynte og kjøre i rundt 19 tida å de gikk ikje ferga før kvart over 8 så me for innom pappa en tur :) Tobias smilte med en gong pappa fikk han i handan :) heh :)  kjekt! :) Sara hosta så gale at i synst synd på ho :P meeen dem ska te danmark i dag så ikje så fole synd på ho ;) thihi :) me for vell hæm att på kvart på  9 ferga :) avtalte at me skulle prøve å komme innom i løpet av uka :)  etter at dem kjem hæm att :)

Idag så har ikje i gjort så veldig mykje, Tobias sov fra 7 til halv 10 så da sto vi opp :) SIMON rydda HELE leiligheta og støvsuga! :D kjempe flink han e! :D  så no slepp i å gjøre det :) meen i fant ut at han bare smiska for å få dra å fiske igjen i dag :P hehe..

Idag he onkelen til Tobias bursdag! Lille bror til Simon.. han blir hele 7 år! Tida går så furt!  første ganga i møte han så for han å sprang i ei supermann drakt! Sikkelig søt! :D

 

GRATULERE MED DAGEN ANDRE!! Håpe du får en kjempe fin dag!  blir ikke lenge til vi kommer og besøker dem med gaver :) Simon kjøper altids en gave når vi er inne på en lekebutikk :)

Simon he alleredde begynt på middagen idag så i dag blir det nakkekotteleta på oss :) å sia de e en så utrolig fin dag så ska me prøve å fare og trille etter på :)  Tobias la seg rett ned sjøl i voga :) uten å lage en lyd! så de va kjempe godt! :)  bra at han bare legg seg ned sjøl og søv :)

 

no sitt i å hekle, he ikke så mange igjen! :) så snart e teppe ferdig! :) Enten i løpet av uka eller begynnelsen på neste tenke i :) Spørst kor mykje i sett og hekle! :) Skal legge ut bilde når i e ferdig å hekle alle og når i syr dem sammen :)  Synst det e kjempe kjekt å sitte og hekle så i må vell begynne på et nytt ett slik at i he noka og gjøre ;)  så fer me sjå kem som fer ett :) Malene sa hvertfall at ho au ville ha ett så me fer sjå om i fer ordne et til ho :)

 

 
20:42
26.02.2011
søren meg iritert nå altso

Nå synst jeg folk bør slutte å henge seg oppi at vi ga Tobias et par skjeier med graut! hallo?!?! det er vår avgjørelse OG vi har SNAKKET MED FLERE FORSKJELLIGE HELSEPERSONELL! som mener at det IKJE ER farlig!  men at mann ikke skal begynne helt fast før han er tre mnd!

GÅ INN OG LES LITT MER OM Å GI BARN GRAUT!

 

Vi har snakket med en sjukepleier, vernepleier, helsefagarbeider! så vi er forsiktige..

 

TYNN TYNN TYNN graut er ikke farlig for babyer når du er forsiktig å er max en gang per dag! trenger ikke gi han det hver kveld enn gang, mange som gir flasker med tynn tynn tynn graut som også kalles for veling når det blir så tynt!

-Elise-

15:46
25.02.2011
Brev i postn :)

I dag fikk vi prøve vigelsen til bryllupet! :D

Det gikk utrolig kjapt egentlig :)  sendte det inn forje uke eller noe :) Nå er det bare igjen å levere den til presten og gi beskjed om hvilke salmer vi vill ha i bryllupet/dåpen! :D

 

Enste jeg glemte å sende inn er navn endring så det må jeg få gjort i løpet av uka! ;D  slik at jeg får rett navn etter bryllupe/dåpen :)

Lit over en mnd igjen til bryllupet/dåpen! ;D  Gleder meg utrolig masse!! :D

Når svarfristen har gått ut så skal vi dra til byn og handle inn det vi trenger til bryllupet/dåpen! :D Har funne mange fine ting som folk bruker til dåpen så jeg har tenkt å kjøpe et par av dem tingene! ;D

 

 

Skal legge ut bilder den dagen vi kommer hjem fra handle turen ;D-Elise-

14:05
25.02.2011
Dagen i går :)

Heisann.. :)

Først så drog vi på kvart over 10 ferga til molde, å vi møte finne finsko til Simon til dåpen og bryllupet :)  og jeg trudde det kom til å ta litt lengere en det gjorde :P  Han fant seg sko med en gong :P

Vi hadde time med barnelgen kl 12.30, og når vi kom dit så var det at Tobias ville ha mat så han skreik å når vi kom til ekspedisjonen så satt søren meg dem å snakka leeeenge å kom ikje bort til oss, dem satt og snakka om ka dem skulle gjøre i helga å ka dem hadde gjort, me banka på, å hosta høyt for å få kontakt men neei, ingen respons.. så begynte Tobias å skrike igjen å da kom det plutselig ei som tok beskjed at me hadde komme å varma opp flaska til Tobias..

Men når vi satt oss ned så tok i av Tobias sin flecedress og da viste det seg at han hadde tissa litt igjenom å da måte vi skifte på han før han fikk litt mat, og da målte vi høyda, og hode omkretsen,som var 38 cm mene i på ;) legna og veide han, så fekk han endelig mat :)

Å  når vi var ferdig der drog vi på Apotekt for å hente medisinen, i sto i kø å venta mens Simon og Tobias satt i biln.. de va nesten min trur så titta i i pengboka å der va ikje korte mitt! så da va de bare å springe ut i biln å hente den :P  men når i kom tilbake så va det ikke blitt min tur enda en gong! :D digg!  da slapp i å stille meg bakerst i køa (A) (går på kø-lappa!) Men ho brukte så lang tid for å finne ut at det ikke va samme fødselsdato som person.. :P ikje at ho spurte heller.. ho prøvde å legge me inn på Tobias sitt fødselsnr :P så når i endelig fikk medisinen så satt i me i biln så bestemte i å Simon oss for at vi drar til Torvika en tur :)

Der var det utrolig kjekt!! :D Var først nede med besteforeldra til Simon, kjempe koslig! Isak hadde blitt kjempe stor!! :D Satt bare og smilla! :D han var litt opptatt av Tobias :) sikkert fordi at han va så litn i forhold :P de e litt over 2 mnd i mellom dem :) og Andre viste fram sine tryllekunsta! og det "væreste" e at han e så flink at i faktisk ikje skjønnte korleis han gjorde triksa :P

Vi drog opp til huse til Reidar og Lise, men Tobias ville ikke sove! :P  men Isak sov men ikke Tobias.. Reidar og Simon hadde trilla opp fra besteforeldra men Tobias hadde ikke sovne :P Vi la han oppi voga til Isak men Uroen hans var mykje mykje mer rolig å farge rik en den vi har :P så vi lurer på å skaffe oss en slikens enn :)  Men igjen han sovna ikke.. :P  han logg bare å såg på uroen ;)

Tobias ville ikke roe seg ned :P  så fortalte ho Lise at ho hadde jed Isak med graut (sånn tynn tynn graut) så vi prøvde det med Tobias siden vi først var der, og det såg ut som at han likte det ;D  så vi har bestemt at vi skal begynne å gi han det på kvelden, håpe at han blir mer fornøyd,.. pågrunn av infeksjonen i munnen så virker det som at han ikke vill ha mer mat så vi håper at han begynner å spise mer en han gjør nå :) krysser fingrene våre ;D

Men når Isak våkna så gikk det ikke ant at dem var på samme rom, for begynte tobias å sutre så begynte Isak og skrike :P så til slutt så måte vi bare dra pågrunn av at Tobias ikke roa seg ned :P  men Simon skulle uansett på klatring så vi måte dra snart lell :P  Vi rakk ikje kvart over 7 ferga fordi at ferga drog et par min fortidlig.. så hadde den ikke gjort det så hadde vi rukke ferga så vi sto og venta på kvart på 8 ferga :P

Mens Simon, math og vero var på trening så satt jeg oppe og var barnevakt.. ALLE ungene sov hele tiden mens dem var vekke ;)  hehe..

Jeg rydda kjøkkene, (Simon har tatt det i mange dager nå :P men jeg tok melkekatonger å sånt :P ) å ordna flasker før vi gikk og la oss ;D

Vore en kjempe deilig dag!! :D  Håper det ikke blir lenge til neste gang vi drar dit igjen;)

Idag har vi ikke tenkt å gjøre noe spesielt, Simon skal kanskej finne på noe med sigmund ;P  så vi får se ;P

-Elise-

13:32
25.02.2011
Møte med barnelegen

Igår så var vi med barnelegen med Tobias på time etter sjukehuset :)

Dem sa at han voks fint men var bare litn :) sånn at han voks fint å alt sånt meeen er bare liten kroppsbygning å sånt :)

Han veide 4655 gr i går :) var 56 cm lang! :D begynner å bli stor, han har lagt på seg 600 gr på 3-4 uker :)  Vi synst det var bra å det synst legen også :)  Tobias har en liten sopp infeksjon i munn pågrunn av at han bruker flasker :) og MME (Morsmelkerstatning) og vi skal på en time til om 3 mnd :)

Men vi håper på at han begynner å spise mer nå som at han får medsin mot soppen i munnen :)  Gjør at det kan være litt ubehagelig å suge for å få maten til å komme :)

 

 

Så det var godt å høre at alt var som det skulle være ;D

 

-Elise-

23:48
23.02.2011
Bilde utfordring av Hilde :)

Jeg tok utfordringa av hilde ;)

så får vi se om jeg har alle bildene på datan her ;)

Bilde der i føle at i e me sjøl :)

Et bilde av tida i savne:

Tida i ikke savne: pågrunn av håre :P

Bilde av dem som gjør meg glad! :)

Sånn vill i ha de kvar dag:

Et typisk bilde av meg nå for tida :)

Dem betyr alt for meg:)  og dem for meg altids til å smile :)

bilde for 2 årsiden har jeg ikke på denne pcn :P

 

-Elise-

23:07
22.02.2011
Tirsdag = tv kveld :)

Idag e de tirsdag og de betyr tv kveld for meg :) Først frustertefruer så etter brutte løfte(ser ikke på brutte løfter, sånn egentlig men de står jo på) så begynne koneklubben! så begynne accidentally on purpose.. Brukte og se medium før men det var jo sesong slutt forje uke ;P men gleder meg utrolig til private praksis begynne på att! :D  Ska finne one tree hill ep å sjå men den kjem vell ikke før i morgo eller på torsdag :)

Idag har vi ikke gjort noka anna en å gått til kyrkja for å møte han å gått tilbake, å de va kaldt!! og det blåste mykje au så det var ikke bare bare å gå dit når det blåste sånn.. men me overlevde :) Tobias he sove utrolig masse i dag :) trur det he vore kjempe godt for han :) tenk litt over en mnd så e han 3 mnd og dåpt og vi har gifta oss :) Gleder meg kjempe mykje!! :D

Imorgo he Simon bestemt at i ska lage pinnekjøtt, i som aldri aldri he laga de før!! men i trenger vell treninga før neste jul :)

min drøm som i håpe skjer i løpet av 4-5 år, e at me fer kjøpt oss en bil (noka me håpe skjer etter bryllupet vist vi får nok peng :)) kjøpt eller bygga hus :), Prøve på å få en til, få tatt fagbrevet, fått råda til at Simon ska ta førerkorte, at Tobias ska få den beste barndommen han kan få :D

Det i virkelig håpe på skjer ganske furt e at me fer bygga eller kjøpt hus! har virkelig løst te å få en fast heim til Tobias å til oss selv.. der i kan få ordne til heimen akkurat sånn meg vill ha det! innreie huse sånn i vill ha de! :) Håpe virkelig at de skjer så furt som mulig :)  Hadde vi hadde vi fått ei fast stor inntekt så hadde i nok søkt om lån til å bygge ganske furt :) (Stor inntekt e 15 000-16 000 kr, bare en av oss, å hadde vi begge hatt felles inntekt på 23 000 kr så hadde me nok søkt om lån ganske ganske furt!! :), e vell lov å dømme?? :))

Ta e mine drømma som i håpe skjer i løpet 4 år :) men ta mæ huset håpe i skjer furere :) Sitt og ser på hus som me kan bygge men finn mange i like men lette etter de i synst e perfekt :)

Q: noken som he noken nettsida der mann kan sjå på hus som mann kan bygge?

 

-Elise-

15:55
22.02.2011
Møte med Presten :)

Da var vi ferdig med å ha møt presten :)

vi gikk igjen om Vielsen og hvor vi skulle ha dåp velsignen i :) Vi bestemte hvordan vi skal ha vielsen også :) vi har i oppgave med å velge salmer til bryllup og dåp så jeg skal se om jeg finner noen jeg liker :) Simon ville ikke sitte og lette så da blir det til at jeg letter og han godkjenner ;) hehe :) og vi snakket om hvorfor vi ville dåpe guttn og hvorfor vi vill gifte oss :) Presten er kjempe hygelig :) Han er bare vikarpresten til den nye presten enten kommer til påska eller i påska eller etter påska :P  rundt dem tiden.. Vi får ha vielsen akkurat sånn vi selv vill ha vielsen :)  og vi har sendt inn et sånn skjema som mann må sende inn før mann skal dåpe ungen sine :)

Jeg gleder meg kjempe masse! men er litt nervøs også, men blir kjempe koslig! :D Gleder meg til å møte hele familien å feire dagen vår i lag med dem! :D Gleder meg kjempe masse til kjolen min kommer også ;)

 Ta e kyrkja vi skal gifte oss i :) å dåpe guttn vår i :)

 

Alle i min søskenfolk har blitt dåpt der og komfermert der :) og mamma å pappa giftet seg der :) Lilly, sigmund, math og vero hadde velsignelse av bryllupe sitt der :)

Å kor i glede meg! :D glede meg til å få begynne å kjøpe inn alt til bord pynt å sånt! å bestille kake og blomstra :D

 

Hva de vi gjorde i kyrkja i dag :)

21:07
21.02.2011
sinatagen :P

Heisann! :)

Idag har vi ikke gjort så mye, var en liten tur innom beste og bestefar med invitasjonen (noe jeg skulle ha gjort for lenge siden :P ) mens Simon var og fisket :) Simon leverte invitasjonen til Lilly når jeg hentet han.. Tobias har vore helt umulig når det kommer til å sove i dag! han våkna kl halv 6 å skulle ikke sove igjen! andre dagen på rad! trur jeg holder på å stuppe eller når han våkner så tidlig? :P Han har ikke villet sove i hele dag.. Bada idag har han også pågrunn av at vi tok avtrykk av både handa og fota, men handan var ikke like vellykka, hahah..

men fint vart de fordi om :)Handan hans, han bare kneip igjen handa.. :P

Fotan til Tobias, glede meg til detta har tørka så jeg får hengt dem opp :)

 

Unge mødre ringe meg idag :) Stilte meg litt mer spørsmål om hvordan live vårt er å sånt :) dem sa at dem ringte undt til alle som hadde søkt å dette her var første "runde" så vi får bare vente og se :) håper egentlig at vi blir velgt :) men vi får se ;DEt bilde av Simon og Tobias :) Tobias holdt seg sikkelig fast i håre til Simon :)

Men nå skal jeg se Unge mødre :)

Å foresten i morgo så skal vi møte presten for å snakke mer om detaljer angående bryllupet og dåpen :) Gleder meg :)

-Elise-

23:59
20.02.2011
Søndag og klatring :)

I dag he me egentlig bare slapp av :P Tobias starta dagen med å ikke ville sove igjen i 7 tida :P så i å Simon hadde litt problemer med å holde oss våken, endte med at Simon sto opp men etter en time så hold han på å sovne så da sto i opp :P  gjede Tobias mat til han holdt på å sovna i handan mine så sov han litt i vogna men våkna etter en halv time så da la i teppe og putte att med vogna så trilla i vogna mens i logg på golve å halv sov, til slutt sovna i å han tydligvis ;)  så sov me te halv 1 alle sammen :) de som egentlig e så rart, han he sove utrolig lite i dag men vore utrolig snill og smille å alt sånt :) synst det e kjempe rart men e jo kjempe godt at han e sånn sjøl om at han he sove lite! :D  I dag å i går egentlig så he i hold på å male på noken lerret som i ska ta fotavtrykk og håndavtrykk til tobias på, har male dem blå og et stykke mørkebrunt for å framheve fotavtrykka og handavtrykka :) Imorgo så ska i ta avtrykka så da kjem de et bilde av dem ;)  I he ikke funne noken plass der dem selge avtrykk av hånda og fotta for unga :/ Q: noken som vet kor mann får kjøpt sånt henn?

Å me he vore på klatring :) Endelig fekk i au lov oppi veggen.. Var med hver søndag igjenom hele svangerskapet å hadde så lyst (selv om i he bare vore oppi veggen en gong, å de va ikke høgt en gong :P) men fikk ikje lov så i dag fikk i endelig lov :D domme meg da når jeg var i midt i veggen at jeg såg ned på mathias fordi at han snakka :P jeg som har høydeskrek, så da måte jeg ned att ja! :P  Tobias logg i begen sin å stirra på alle fargen i hele halen :)  Malene klatrer til Tops og Matilde elsker å bli dytta i selen :P jeg prøvde meg igjen for andre gang men da hadde jeg stått å holdt Tobias uten å ha på meg kalk så da holdt jeg bare på å miste taka hele tiden.. :/ å ikje greide å finne ut hvordan jeg skulle komme meg videre :P  å klatretiden var egentlig ute også så jeg måte bare gi meg.. men søren meg altso!  Simon får det te å se så utrolig enkelt ut! men de er de søren meg ikke! det er tungt ja!! men kjempe morsomt selv om at jeg har høydeskrekk :)

Men er vell ikke så rart at simon får det til å se enkelt ut.. :P Han har jo vært med på NM i klatring :P kom på andreplass :)  http://www.youtube.com/watch?v=JS7o5OTgwAQ Ta e filmen når han klatra finale ruta :)  Han begynner ikke med en gang ;P han står å ser på hun som kommer ned også :) eller var de han? :P  husker ikke (A)  Denne filmen vart jeg vist når vi vart i lag :)

 

Er vell de vi har gjort i dag egentlig :) kosa meg da! :D  å så har jeg jo sotte og hekla igjen :)  er bare sånn 40 lapper igjen trur jeg :)  til Tobias har et nytt teppe :)  <3 Sitter ikke like ofte som jeg gjorde når jeg begynte :) men sitter en del fordi om :)

Jeg, Simon og vero har sotte og spella "Senkveld: Spark meg bak"  på facebook!  kjempe morsomt! sjøl om at Simon he en kjempe høgskår som i ikke greie å slå, slå vero sin da ;D  kanskje fordi at ho ikke e pålogga mer da men (A) hehe :)


Men no ska i legge meg i :) i håp om at Tobias ska sove hele natta ;D Kryss fingren :)

 

-Elise-

01:23
19.02.2011
Bryllup og Dåps innlegg :)

Ja vi skal gifte oss samtidig som vi dåper guttn vår! :D Gleder meg kjempe masse!!

idag fikk vi vite at vi fikk leie Soltun! :D kjempe deiligt! der jeg vill ha det! så da er det bare for meg å handle inn pynt! selv om det snart er gjort da :P hehe :)

Vero skal bake bryllupskaka og vi skal bestille dåpskaka :) Slik at vi får bilde av Tobias på kaka :)   Kjolen er bestilt, klær til Tobias har vi fått låne av malin sånn jeg forsto det ;) en fin dress :) så må vi bestemme oss for hvilken dåpskjole vi skal ha til Tobias :) Vi må kjøpe dress sko til Simon da ;)

Faddren til Tobias er: Linda Eirin, Sigmund, Mathias, Vero, Tore og Adry :)

Forloverne til meg er Veronica og Forlovern til Simon er Mathias :)

 

Vi har avtalt dato med presten, så vi skal møte han på Tirsdag i kyrkja for å snakke mer om hvordan vi vill ha det :)

vi har sendt ut invitasjoner, og alleredde fått svar hos en del :)  Gleder meg kjempe masse!!  bare litt over en mnd igjen.. håper virkelig at jeg får kjolen i tide :P  min største frykt at den ikke skal komme fram i tide :P

 

Jeg har kjøpt litt pynt alleredde, sånn tyll til å ha på bordet! og noe små blå diamanter. Vi har hoved farge lyseblå siden det er dåp også :) Gleder meg kjempe masse! må få ordnet med nattmat og sånt også :) så er små ting som må gjøres. som vi bør få ordnet i løpet av neste uke ;)Va litt om planen våre framover :)

 

-Elise-

01:15
19.02.2011
Natta ;)

No e de natta her i huse!!! :)

Idag (fredag) så har jeg å Tobias vært i byn i lag med mamma, der møte vi malin, stian og vero :) kjempe kjekt!! :) Jeg fikk endelig kjøpt inn lerret så jeg skal trykke av trykk av fotan og handan til Tobias :) dem hadde ikke sånn avstøpning igjen.. så jeg får finne det på nette! ;D  har vell egentlig ikke gjort noka anna i byn ;) en å slappa av å kosa meg ;D

Fikk vite at jeg skal bli tante til en gutt :) Linda Eirin og Sigmund skal ha en liten gutt :D kjempe kjekt! :) spesielt sia Tobias og han blir så jevnaldrene  :) kjempe kjekt! http://lindanilsen.blogg.no/ bloggen henna :)

 

No he i akkurat laga flaska te Tobias så no ska i legge meg :) Me he funne ut at Tobias e veldig smart, han bruka og ligge en time i sprinkelsenga uten å lage en lyd å bare ser på uron sin å så enten så sovne han til slutt eller så begynne han å vill opp igjen :P me som trur at han ligg å søv :P  men når me går inn å ser på han så ligg han søren meg våken :P  heheh.. kan ikke gjær anna en å flire ;P  Tobias he begynt å prata meir og meir no! det vill si å lage lyda mæ munn! :D kjempe koslig å høre på! :D

Imorgo så ska me i bassenge! Glede meg! :D synst det e kjempe deiligt å bade! :D Tobias like de au :) men i morgo så ska i ha med meg stellematta i he på stelleborde slik at han kan ligge på den istaden for å sitte halv våt i bilstolen ;P  Glede meg! ;D

 

kommer ett bryllup og dåps innlegg enten i morgo eller i kveld :P spørst om jeg har vett til å gå å legge meg nå noe som jeg burde ;P hehe ;)
-Elise- natta alle sammen :)

20:39
17.02.2011
torsdag :)

Idag e de torsdag, i dag he me egentlig ikke gjort så mykje, slappa av for det meste kosa osss ;D  Ringt litt rundt for å høre om pris på lokale ;P  skal ringe en plass til i morgo ;D e vell ikke så mykje anna som ska gjøres :P hehe

Mamma, ine og kaja kom på besøk i dag da ;P  va innom en liten tur :)

Imorgo så ska i være med mamma til byn i å Tobias mens simon ringe litt rundt :) har ikke noka spesielt som me ska gjøre i byn men kjekt å gjøre noka anna en å gå hjemme :)

 

Akkurat no så e Simon og Mathias på klatring :) i he akkurat lagt Tobias så no sitt i å ser på CSI: miami :) e egentlig ikke noka spesielt som går på tvn på tirsdaga  :P

Imorgo e de alleredde fredag :P da e de by tur å på lørdag så e de basseng å på søndag så e de klatring ;) sånn som de e kvar helg bortsett fra fredagen :P

 

Men no ska i lese litt på andre blogga å så sjå litt tv å henge opp klær før i ska legge meg ;D

-Elise-

13:54
16.02.2011
Planlegging av dåp +++

Ja da er vi i full gang med å planlegge dåpen! :)  Har vell holde på ei stund meen nå har vi dato :)

Vi har bestemt oss for at vi skal Gifte oss samtidig som vi dåper guttn den 2 april :) Jeg snakket med presten i går å vi har bestemt dato og klokkeslett :) dåpen skal komme inni vielsen :) Gleder meg kjempe masse! har bestilt meg kjole også :) kjempe fin, men jeg er gammeldags så simon får ikke se den så jeg legger ikke ut bilde av den, jeg har heller ikke fått den enda :) får den i midt i mars trur jeg :)  Sko har jeg fått av sara :) Sløv og tiara har jeg også kjøpt der jeg kjøpte kjolen men jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke de :)

Dåpen og bryllupet har hoved farge lyse blått :) kjøpt tyl som vi skal ha på borde :) og kjøpt små diamaneter som jeg synst var fine som jeg hadde tenkt å ha i dåpen til Tobias men siden vi har begge dele i enn så da kan jeg bruke dem i dette selskape :)

vi hadde tenkt å leie Soltun men dem var utleid den daton men han som leie det ut trudde det som skulle fore gå den dagen kanskje vart avlyst så vi får krysse fingren våre om at det blir avlyst :) og vist ikke så får vi leie en av gymsalen her på øya ;) Glede meg!! ;D

Gleder meg kjempe masse til vi skal dåpe guttn og gifte oss :)

 

En ting mange sikkert ikke vet om meg er at jeg faktisk har en veldig sterk tro :) jeg trur på gud, jeg trur ikke på at gud har sakt hele verden og alle menneskene og sånt men jeg trur at det er en gud og et bedre sted når vi dør. Derfor er det veldig viktig for meg at Tobias blir dåpt :)

men nå skal vi få oss igang å få sendt ut invitasjonen :) vi har skrevet dem ut og ønskelista så nå er det bare å få dem sendt i dag siden det er veldig kort varsel egentlig, men dem fleste vet de jo fra før men nå er det bestemt dato ;)

Blir sikkert en del bryllup snakk og dåpsnakk framover :) er bare litt over en mnd til jo :) <3

-Elise-

23:21
15.02.2011
Meldt meg på konkuransen på bloggen Mer enn bare Ord :)

Jeg har meldt meg på en konkuranse på Bloggen Mer enn bare ord :)

Mann kann vinne en sengekant eller sengesett :) Kjempe fint!

Jeg har funne mitt favoritt ting på http://camababy.no

Mitt favorit ting: http://camababy.no/shop/products/Krabbeteppe-%252d-Theo.html

 

Håper jeg virkelig vinner, da kan Tobias få sin egen sengekant :)  ikke bare låne fra Tante Vero :)

 

 

 

-Elise-

 

00:30
15.02.2011
Nytt design :)

Da har i sotte og lage meg et nytt design og hedar :)  fornøyd med meg selv :)
-Elise-

23:35
14.02.2011
Mandag :)

Da e de hverdag igjen :)

men litt om i går etter i blogga i går ;)

Simon lage biff-middag til oss :) var utrolig godt! karn min vet ka han gjør på kjøkkene ;D hehe <3  Tok et familie bilde før me for til lilly å Sigmund for å levere Tobias :) De gikk utrolig bra å levere fra meg Tobias, var utrolig rart men i stole på lilly å sigmund så da gjør det lettere :) I å Simon bestemte oss for at vi skulle ha et par til som faddra og det er Lilly og Sigmund :)  og dem som var fra før av er Vero og Math å Tore og Adry (vi vet ikke om Adry kan være det pågrunn av at ho er katolsk, men skal spør presten i morgo når jeg ringer :)) Tilbake til i går kveld :P  Vi såg filmen 127 timer, den var utrolig bra! på slutten så trilte det noen tårer fra øynene mine :) vart utrolig lette for at han klarte seg :)  anbefalles!! :D Tok kvart på 11 ferga hæm att :)  Sto og prata med lilly å sigmund lenge før vi for hjem :) hehe..

Biffmiddagen vår i går :)

I sto faktisk opp sjøl med Tobias i dag :)  kjempe deiligt å være våken å kose meg sikkelig i lag med Tobias :D  Me kosa oss sikkelig i lag :)  Logge på golve å leika å sotte og lest eventyr til han å sotte og synge til han :)  kjempe kjekt! :D og Tobias har faktisk sovna tå seg sjøl i vogna i dag! kjempe stolt over guttn min <3<3 Simon sov te langt på dag for en gang skyld :)  I he ikke laga noka middag i dag :P tida he gått fra oss, vi var oppe og spist kake i lag med familien oppe da :)  jeg har foresten sotte og heklet opp alle tre garna jeg kjøpte på fredag :P så jeg må kjøpe meg flere i morgo :)  jeg har heklet 18 lapper nå :)  synst det er utrolig kjekt å sitte og hekle spesielt når jeg får det til.. fant ut at jeg enten må ha 70 lapper eller 80 lapper til å få et teppe til Tobias, så er en del igjen men hadde jeg hatt garn så hadde jeg sottet fortsatt :P  Hekler mens Tobias sover å mellom husarbeidet :)  min lille hobby :)I å Tobias i går :)

Simon og Tobias i dag :) <3

Tobias va glad i dag tidlig ja :D 

Oss i går kveld :) <3 min lille familie! ;D

 

-Elise-

12:47
13.02.2011
Takk guttan mine :)

Takk Tobias og Simon for i dag!! :D  Først som va i dag va at i fekk sove leeenge!! :D deiligt! :) å når i vart vekt (hadde våkna og sovna av  igjen :P)  så va de av Tobias som vart lagt oppi senga mi å logg å prata å smilla :D kjekt! :D Etter fulgt av Gratulasjon fra Simon å nuss ;D <3  Når vi sto opp av senga så hadde Simon laga frokost til oss :) å på borde sto de blomster å kino biletta ;D så utrolig kjekt! :D I å Simon ska på kino i kveld mens Lilly passe Tobias :) Glede meg! :) Na kino turen e også jubileums feringa vår ;) vi har vore i lag 2 år den 16 februar :)  så vi tar feringen en i alt :) Simon fer ikke sin gave før 16 februar eller så fer han den i morgo :)  har ikke helt bestemt meg ;)

Gleder meg til i kveld :)selv om at jeg gruer meg litt siden det er første gonga vi reiser over med ferga å er så lenge borte fra han :S  men han er jo i trygge hender :) ( kanskje sigmund også skal passe på han men de vet jeg ikke :P ) Dette har vist vore planlagt en stund meen de viste ikke jeg noe om :P

Senere i dag så skal vi ned til mamma og gratulere hun å gi hun en blomster :)

Hatt en kjempe fin dag hittil å trur at den blir bedre utover dagen :)

 

Jeg er kjempe lykkelig med guttan mine!!<3 dem e bare helt fantastisk! :D  <3 Elske dokkå begge kjempe mykje<3

 

 

Vill gratulere alle mødre med morsdagen! :) håper dokkå får en fin dag å blir gjort litt stas på :)

Vill også Gratulere mamman min  med morsdagen <3 Vill også Gratulere Svigermor med morsdagen :) og Ekstra svigermor med morsdagen :)

 Tatt for ei lita stund sia :)

 

 

-Elise-

00:27
13.02.2011
Lørdag 12 februar :)

Da va de vist lørdag igjen i dag :)

Har ikke gjort så veldig mye, bare koset oss egentlig :)

Først vi gjorde i dag var å gå opp til vero å math og jentene :) Malene skulle i bursdag å vero skulle følge hun, Simon å Math skulle ut å jobbe på garasjen mens Tobias å Matilde skulle sove så jeg satt å prøvde å få Tobias tl å sove, å når han hadde sovna så våkna Matilde så jeg sprang opp for å høre hvorfor hun skreik men hun ville stå opp :)  så da bestemte vi oss for at vi skulle dra ned til Bestemor ( mamma) så da klede vi på oss å hilste på Math å Simon så drog vi ned over, Matilde trillet hele veien til vi møte Geir i stor biln så da fikk vi sitte på der resten av veien :) Matilde synst det var kjempe stas ;D Ste bror min Daniel var der også, han hadde tatt turen ned fra stjørdalen for å komme på besøk.. å Lilly var der :) vi var vell der i 2 timer før sara sa at hun skulle kjøpe sko til meg vist jeg kjørte å hentet hun i byn etter jobb å da bestemte jeg å Lilly oss for at Lilly kunne bli med så hun fikk handlet, Sigmund latt hun ikke dra til byn selv siden hun har en tendnes til å få blodtrykksfall :P (ja hun er gravid ;)) så vi tok en ferge tidligere, en jeg trengte når jeg skulle hente sara.. meen domme meg sjekket ikke ruten før vi drog (Stressa på ferga)  så gikk den søren meg ikke før halv 5.. :/ så da for vi å fylte bensin før vi drog ;) måte vente en stund før det var plass for å fylle på bensin..  Vi drog rett til rema når vi først kom til byn :) rett etter de så drog vi til roseby der jeg skulle prøve skoa før sara kjøpte dem ;) å  så drog vi på bk å spiste en burger å mata Tobias før vi drog  hjem på kvart på 7 ferga :)

Når jeg kom hjem så slappet av litt av med min kjære før Simon satt opp for å drikke noen pils med Math, jeg har sotte og koset meg med hekling å godteri å en laaaaaaaaaaaang dusj! utrolig deiligt! :) Tobias har vore en engel å sove siden kl 10 :) nå skal jeg sitte litt på bloggen før jeg skal hekle litt igjen å så etter hvert legge meg :) men håper at Simon kommer ned før jeg legger meg ;)  Sitter og ser på bliss også ;P  kan gjøre de no når Simon ikke er hjemme å klager når de står på :P hehe.. ;D

 

men vi bloggest :)

Har foresten laget 4 sånne ruter nå til sammen :)

 

-Elise-

23:26
11.02.2011
dagen i dag å hekling :)

I dag så fekk i heller ikke gjort noka av å rydde boda :P me skulle egentlig bare på butikken å kjøpe svømmebleia sia Tobias ikke roa seg ned, men han roe seg atlids ned når vi går ute men vi endte opp med å først dra ned til besteforeldra mine som er oldeforeldra til Tobias å der satt vi 3 timer å snakka :) kjempe koslig!! :D så etter vi drog der i fra for å dra på butikken så kom Geir å spurte om vi ikke kunne bli med ned over å de kunne vi jo ;) jeg hadde fått kjøpt meg garn til heklingen også :) så der satt vi i en litt over en time men vi hadde ikke med mer mat til Tobias så da måte vi dra hjem å siden mamma hadde biln til vero å math som vi bruker så tok vi med oss den samtidig men vi hadde enda ikke kommet oss på butikken så vi for full fart innom men de går mye kjapere når vi har bil da enn når vi går :) så vi kom hjem før Tobias begynte å sutre  :) har en tålmodig gutt :)  Etter Tobias fikk mat så laget jeg wrap som vart stekt i ovn med kjøttdei inni og med salat, kjempe godt! :)

Så når vi var ferdig med å spise middag så tok jeg utfordringa med å prøve meg på hekling som Rebekka "Mer enn bare ord" hadde lagt ut oppskriften på, og jeg holdt på å klura et par gonger meen jeg fikk det til :) !!STOLT! :D Rebekka fikk det til å se så enkelt ut men jeg var ikke så sikker men de var ikke vanskelig! :D utfordrer dere til å lese den oppskriften å prøve :) Rebekka har lagt ut video der hun viser og forklarer hvordan mann skal gjøre det! :D

 Begynte i 9 tida i kveld men rekket opp et par ganger og kl 23 i kveld så var denne lappen ferdig :) så da er det bare for meg å begynne på dem andre til å lage et teppe til Tobias :)  Takk skal du ha Rebekka for at du la ut oppskriften :) Har etterlyst et sånt teppe til Tobias men det var ingen som kunne det men nå kan jeg lage det selv :)

 

-Elise-

23:15
10.02.2011
Kunne ikke gjøre anna en å flire

før i kjem te overskrifta så tenkte i skulle skrive litt om dagen i dag ;P

fikk heller ikke begynt å rydde boda i dag heller meeen!! i ska PRØVE å gjøre de i morgo :P de i våkna av i dag va ringeklokka, de va vero å ho trengte hjelp.. Ho hadde nemelig vore uheldig å sklid ut av veien for her va de vist blank is når ho kom tilbake etter å ha kjørt ungen i barnehagen men heldivis så var de ikke mer skadde på biln en noka ripa! :) takk gud for de, kunne ha gått gale.. så i tok andre biln dems å kjørte opp for å hjelpe å dra biln fram :) å me damen va sterk sammen å fikk biln laus! ;D hehe..

Etter de så gikk Simon opp til vero å snakka litt, mens jeg fant fram wii fiten for å gjøre litt balanseøvelser.. men Tobias fant ut at han ikke skulle sove, så da måte han fint være med på balanseøvelsen mine noe som gjorde det tyngere å gjøre dem, hehe.. men men, når simon kom  ned så ville han også prøve så da måte jeg lage en profil til han siden han ikke hadde en profil på wii fit å når jeg hadde laga ferdig den så måte han overgå mine rekorder selvfølgelig!!! :P er ikke de typisk :P bare fordi mann kan så trenger mann ikke gjøre de ? Simon ?? :P  hehe.. Etter at vi hadde holdt på å lekt oss så bestemte vi for at vi skulle ta oss en trilletur å da for vi å handlet samtidig :)  å når Vi kom hjem så gjorde vi ikke noe spesielt egentlig, kunne jo ha begynt på boda meen gjorde de ikke :P (A)

Men over til overskrifta, i dag når Simon holdt Tobias framfor speile så begynte Tobias å skrike med en gang når han såg seg selv! :O kunne ikke gjøre noe annet en å flire.. De var ikke bare den enne gonga heller, de var flere gonger :P  de e ikke noka anna å gjør en å flire da? :P  I filma de men i he ikke lagt den over på datan enda, å får sjå om i legg den ut her på bloggen :)Jeg satt å leste bloggen til Rebekka som har bloggen "Mer enn bare ord", der hun forklarte hvordan mann ordner et oldemor teppe..  å hun får det til å virke så enkelt så jeg har bestemt meg for at jeg må jo bare gi de et forsøk :) hehe ;D å hun har så mange tips om interiør å egentlig alt som har noe med hus å familie å gjøre! :) Annbefaler dere å gå inn bloggen hennes :http://www.frumaela.com/ Hun har kommet med en del tips som jeg har bestemt meg for å gjøre, f.eks. å gjemme tomflaskene på stua/kjøkkene med å ha dem i en fin skittentøyskurv :) 

Var ikke de smart eller? hadde jeg ikke tenkt over selv :) men de skal jeg kjøpe enste gang jeg er i byn :) for de tipse likte jeg veldig godt :) å hun har laget noen fine bilder av handa og beina til datteren Thea som hun har hengt på veggen som jeg har tenkt å gjøre med Tobias, hun har så mange bra ider! :D En blogg jeg er innom flere gonger daglig for å sjekke om hun har skrevet et innlegg :)

 

men nå skal jeg se litt tv før jeg skal legge meg :)

 

-Elise-

22:49
09.02.2011
lege besøk og daffing

Hei,

idag var i på legen å fikk nye øyedråper men hevelsen på øya hadde gått ned til i dag da :) så de var kjempe bra men vi trengte flere øyedråper så da måte vi til legen lell, fikk en ny type denne gong siden vi har brukt den andre i 5 dager uten at det har hjelpt men denne her er vist sterkere å vi skal dryppe hver 4 time  :) å øye virker alleredde bedre! :D noe jeg liker :D å resten av dagen har vi ikke gjort noe spesielt siden vi ryddet å styrte i går :P  skulle egentlig ha fått ryddet boden meeen vi får prøve oss igjen i morgo for å rydde å ordne til boda ;D krysser fingrene ;D

De gikk plutselig opp for meg i sta at Tobias blir 2 mnd på søndag! tiden går for furt! :( men men tiden går vell selv om jeg ikke vill de :P

Akkurat no så ligg Tobias å søv på meg :) jeg trengte litt Tobias kos :) å at han ikke ville sove vist jeg ikke satt å sang å sang en bestemt sang ;)  men no ligger vi begge å slapper av på sofaen og jeg kan kville stemmen :P men begynner å bli sulten så jeg må komme meg opp av sofaen å spise men jeg rekner med at Tobias vill ha mat før meg ;P hehe men de er vell derfor mann har en pappa også så mamma kan spise også ;P hehe..

 Sånn ligger vi akkurat no ;D

 

-Elise-

23:25
08.02.2011
Tirsdag! Premiere på frusterte fruer

Idag har jeg heller ikke fått gjort noe spesielt mye :P

dagen startet først fortidlig!!  Tobias våkna kl 5 og ville stå opp meen de var jeg absolutt ikke enig :P Så etter litt krangling så tok  han oppi senga vår å holdt smokken på plass å prøvde å sove litt men halv 8 så vekte i Simon og spurte om han kunne stå opp med Tobias så i fekk sove litt :P hehe..  å da oppdaga i at Tobias hadde tissa igjennom bleia å på meg :P hehe.. å da starta dagen seint etter de.. :/ halv 1 kom Simon å vekte meg :P  å da va de søren meg på tide å stå opp :P  Tobias var litt vrang istarten i dag men er sikkert pågrunn av at ene øya hans er hovnet opp pågrunn av tettetårekanaler :( så i morgo er de lege tur fordi at øye dråpene ikke fungerer, har dryppet øynene hans i 5 dager nå uten at det har hjelpt i hele tatt! :/ stakkar guttn min <3

men hvertfall :P  så etter at Tobias sovna så begynte jeg å rydde å vaske bade ;D som jeg skulle ha gjort forje uke (A) hehe.. å fikk hengt opp uroen til Tobias :)  var en stor hit :) logg å såg på den leeenge ;) han våkna og begynte å skrike hver gang musikken stoppa når vi la han i kveld ;P  etter at jeg hadde hengt opp uroen så støvsuga jeg hele leiligheta å bestemte meg for at i morgo så må vi rydde boda så vi har en plass å gjør av bilstolen når vi ikke bruker den! Har noen planer som jeg skal gjøre :) men kan bli en del framover så vi får se hvor mye jeg får gjort ;)

Ting jeg har lyst/tenkt til å få gjort i løpet av noen mnd:

- Ta fotavtrykk og handavtrykk av Tobias

- Lage et bilde av fotavtrykket og handavtrykket å henge det opp på vegen ( fått iden av Rebekka som har bloggen "Mer en bare ord")

- Få ordnet flere hyller på boda, få ordnet boda

- få syd gardiner

- få en sikkelig komode eller noe til å ha uteklærn til Tobias i.

- ordne gjesterommet om til Tobias sitt sove rom om 4-5 mnd tenker jeg  ;)

- ordne skrivepult på soveromme vårt med bokhylla inn på soveromme vårt

- få kjøpt vinterskap til å ha på stua der bokhylla står

 

 

Er vell det jeg kan si at jeg skal ordne dem neste mnd ;) kommer flere punkt når ting er mer sikkert ;D hehe! gleder meg :)  det som skal skje her i huset for å ordne til ting ;)

Bilde av Tobias på magen, du ser de hovne øye hans også :(

Tok bilde av uroen til Tobias, tok ikke et nærmere bilde pågrunn av at Tobias ligger å sover :)

Jeg å Tobias for en uke siden  :)

Tobias på magen, trener litt på magen ;)

De ryddige bade vårt!! :D  og ferdig ned vaska!! ;D Stot! :D

 

-Elise-

00:15
08.02.2011
mandag 7.02

I dag har vi egentlig ikke gjort så veldig masse..

Tobias har fonne ut at mamman hans e veldig god å sove på å at han ikke ska sove vist han ikke får ligge på mamman sin på morgoen :P hehe.. Stakkar Simon.. trur han blir litt fortvila når han ikke for til å legge han på morgoen :P hehe..  så fram til kl halv 2 i dag, satt jeg lenka til sofaen med Tonias, men så fant vi ut at vi kunne legge ekstra dyna fram for nasen hans så sovna han uten at jeg måte holde han.. så gikk jeg opp til vero å ordna noen små ting (som jeg kommer tilbake til senere, en annen gong.. når ting er litt mer bestemt, gleder meg virkelig til å fortelle det ;)) så gikk jeg ned att så fant jeg jo seff ut at jeg ikke hadde alt jeg trengte til pølsegrategnen. jeg manglet karving.. Så siden Tobias ikke vill ligge i vogna si så tok jeg med meg han på trille tur på butikken å da sov han en stund ;) jeg fikk laget pølsegrategen ferdig, jeg synst det er kjempe godt!  :D

jeg har faktisk sotte på ei maskine med klær men har søren meg ikke greid å hengt den opp enda :P så jeg skal gjøre det før jeg hopper i senga no :P  vart bare sittende å sjå "brother and sisters" på bliss :) Har lagt Tobias for natta og Simon har lagt seg for natta :) så det er bare meg igjen ;P den som skal opp i natt sitter oppe fortsatt :P hehe.. men skal bare se ferdig episoden så henge opp klærn å så legge meg ;D lang liste :P det er vell sånn dagen min har gått :P jeg har også søkt på lån og stipend på lånekassen ;) kjempe greier :)  håper på et posetivt og bra svar ;)

Gleder meg kjempe masse til i morgo!! for da begynne frusterte fruer på igjen!!!!! :D gleder meg!! jeg er sikkelig frusterte fruer fan!! :D

 

men nå får vi bloggest, jeg skal se ferdig episoda så legge meg ;)

 -Elise-

14:54
06.02.2011
Søndag! 6.02 :P

No he i rett dag å dato på overskrifta :P hehe..

Igår så gjor me egentlig en del, først så va i på bassenge og bada :D Kjempe koslig!!!!! ;D va oppi der i 1 time, var kjempe godt å bade! Tobias likte de au, han var så slapp at han begynte å gjespe med en gong.. i trudde at han kom te å sovne i vanne :P hehe.. meen han gjorde de ikke! :D Etter me va ferdig med å bade så drog me te byn i lag med vero å familien ;) så spiste vi der dolly va før, nå var det bare hjemme laga alt som var der å det var utrolig godt!!! :D Etter vi hadde spist så drog vero å familien på kino mens jeg å simon gikk rundt i byn :) jeg kjøpte endelig en babybok til Tobias å scrapingbok der jeg skal lage album til han :) når vi var ferdig så drog vi på Roseby å lette etter jakke til Simon og de fant vi!! en vi begge likte ;) hehe :) Tobias var rolig hele by turen trur han var ganske sliten etter badingen :) men han koset seg :) etter de så tenkte vi at vi skulle dra hjem meen når vi var på vei ut av byn så begynte bensin lampa å lyse så da måte vi snu for å fylle bensin :P hehe.. å da drog vi på rema å handla å der var vero å dem også ;) Vi tok kvart på 6 ferga hjem att. men før vi drog helt hjem så satt vi innom lilly å sigmund en tur :) så var det rett hjem å da ville Tobias ha mat :) Senere på kvelden kom Lilly å Sigmund til oss :) satt og prata hele kvelden ;) kjempe koselig! :)

Idag så våkna Tobias halv 6 å ikke ville legge seg ned att!! :O ingenting var bra nok å han bare logg der å skreik.. Så jeg spurte Simon om hjelp, å han sto opp med Tobias :) så snill kjæreste jeg har!! :D så fikk jeg sove helt til halv 1 å da kom Simon inn med Tobias å sa at han ikke hadde sovet i hele tatt i dag.. :O så da jeg sto opp så prøvde jeg å roe han ned men ingenting var bra nok.. :/ han sovnet litt så våknet han igjen.. sånn har holde på lenge, nå fikk han mat igjen så jeg har trillet vogna att og fram lenge nå :P  så vi håper at han sover lenger en 10 min ;) håper at han sover i to timer slik at han ikke er så trøtt og sliten når han våkner :) krysser fingrene :D i dag så er de søndag, å da er de familie klatring men vi får se om vi drar, jeg har litt lyst å dra men har ikke lyst å dra alene får da får jeg ikke klatra :P hehe..

De var egentllig helga vår :P

 

jeg har sotte å tenkt en god del på at vi ikke har søren me ikke plass til alle ute klærn til Tobias i gangen, så jeg har lyst å kjøpe en komode å ha uti gangen, men jeg skulle også hatt en plass å gjort av bilsette og voksi posen når vi ikke bruker dem.. men da må vi få ordnet til boden slik at jeg har en plass å gjør av dem.. men hva kan jeg ha i boden der de er plass til bil-sette og voksi posen?? hmm.. jeg har faktisk ikke noe peling egentlig.. ikke vet jeg hvilken kommode i gangen jeg vill ha heller.. :P  jeg kan ikke ha noe skap der pågrunn av da får vi ikke plass til vogna til Tobias der.. må tenke bare som de.. jeg får vell lette litt på møbelbutikka på nett å se for meg hvordan de blir ;) hehe..-Elise-

22:06
04.02.2011
freeedag ;D

Dagen går kjapt!! :O herre min hatt!!

Føler at når jeg nesten har gjort ferdig lista over husarbeid så må jeg jo søren begynne på nytt! :P kanskje jeg bruker for lang tid på listen?? hmm.. de kan jo ikje være tilfelde :P hehe.. (A) kan vi late som..

ja jeg skriver en liste over ting som skal gjøres hver uke, eller jeg skriver den på søndag for da vet jeg hva som skal gjøres i løpet av uken! mye enkelere synst jeg, for da må jeg gjøre de, ikke bare ta de som visest ;)  har "bare" igjen å vaske bade å tørke støv på soveromme å støvsuge, å støvsuge gangen så er jeg ferdig :) har en del andre ting på lista som må gjøres, foreksempel regnskap og betale regninger :P

Jeg har måtet bytte ut min elskede cola :/ jeg tålte virkelig ikke koffein  som var i colan så da måte jeg bytte til pepsi  :) er ikke den verste brusen da :) jeg synst ikke noe om pepsi max men den liker simon igjen :P hehe.. Q: hvilken er din favoritt? :)


I kveld vart det biffsnadder på oss :D kjempe godt!! ;)  jeg la faktisk Tobias ned nå i 19 tiden å han sover fortsatt :) har ikke hørt en lyd fra han heller :) kanskje han sover en stund :) han har hatt sikkelig sove hjerte i dag når han først han har sovnet, har ikke vært verdens enkleste å legge ned i dag men ;)  vi har ikke gjort så mye i dag, jeg har fått sendt alt jeg skulle til lånekassen i dag da ;D kjempe greier at det er gjort :)  så nå er det bare å vente på svar ;)  i morg så skal vi kanskje kanskje på svømming meeen jeg er så usikker angående Tobias om han kan bade, pågrunn av at jeg ikke får et sikkelig svar noen plass :P glemte å ringe helsestasjonen å spør ;P  men men.. har spurt formuet jeg er medlem i om noen vet et svar der ;) bare venter på svar der å :P hehe.. Mamma Q:  hvor tid begynte ungen din å være med på svømming? :)

Jeg burde vell gjøre noe annet en å sitte å daffe på datan :P kan jo foreksempel betaleregninger da men.. :p kjedlig de.. selv om det må gjøres.. :P  Det er foresten Storm her ute på øya! de blåser noe så utrolig masse!! kjenner det trekker fra viduet av det blåser så mye!  Tv signala detter ut som bare de ogsåå :/ kjempe kjedlig, hakker sikkelig når jeg ser kor slage :P Sikkelig domt at Erik og kris gikk ut!! :/ var dem jeg heiet på! dem å dag :)
Men vi bloggest ;)

 

-Elise-

13:43
02.02.2011
Onsdag 3 feb

Litt om i går :)

Tirsdag: Me bestemte oss for å reise, Simon ville hjem så han kunne smør seg :P Å me alle var slitene, å i å simon hadde ikke mæ oss ekstra klær, når Tobias hadde gulpe helg så va vi dekt :P hehe...  Vi drog fra kyrksæterøra etter middag å kom til molde i 19 tida så da møte vi Morgan ca en time ;P var kjekt, lenge siden vi har møtes var første gonga han møte Tobias, vi drog hjem på kvart på 9 ferga men fy Tobias har blitt bortskjemt med sovinga.. I skulle legge Tobias ned i sprinkelsenga så begynte han å vræle med en gong! blir helt sjokka! Han he jo begynt å skrike sikkelig, de e i ikje vant til at han faktisk skrik :P så i blir sjokka kvar gong han sett i gang, e ikke den sutringa i e vant til vist de e noka  :P  så me brukte ei stund på å få han til å sove i går kveld, meen han sovna i si ega seng :) neste gong så blir det reise seng å ikke bagen på vogna :P

Idag så he me ikke gjort så veldig mykje, i he sotte på ei maskine med klær så he i ei lang liste i ska gjøre i løpet av uka ;) så i bør vell sette i gang..

Tok med noken bilda av helga :)

Så kor flink han e å holde haue?? :D gjepa ja :P

Tante Monica som held tobias å onkel som ser på :)

Tante May-britt som mate Tobias  :) første dagen vi var der :) hadde vært der i 10 min :P

Ska ikke ligge i ro å få opp rapen nei :P 

Ligg på golve ;) e han ikke søtt? ;D

Pappa Simon tok bilde av ka Tobias såg på :P å de va tvn ja :P mykje artiere den en oss :P

I bæreselen ;) lika ta ja ;D

Oldemor fra Lesunde som held tobias ;)

Lars Even som held Tobias :P

Onkel Robin som held tobias

 

 

De va litt bilde av helga :) Tok ikke med bilda fra i å tobias bada fordi at de e litt for personlige bilda pågrunn av at de e ikke bare et bilde av Tobias de av oss begge så de vill ikje ha på nett :)

men no fer i komme i gang med lista mi ;P

 

-Elise-

 

 

hits