13:04
30.03.2011
:)

Heihei..

 

Fortiden har jeg ikke noe å blogge om, vi gjør ting klart til bryllupet og dåpen :) ellers gjør vi de samme gamle husarbeid, gå turer, dra på svømming å sånt :P så hvertfall framover kommer jeg til å skrive innlegg når jeg har noe å skrive ;)

f.eks. på fredag etter pynting og sikkert på søndag når jeg har fått litt bilder fra bryllupet og dåpen å ryddet sammen etter festen :)  og når vi får vogna som vi nettopp har kjøpt som ble sendt i går! :D  Gleder meg til den kommer :) Når de faktisk skjer noe som er litt mer interessant å lese om en den vanlige hverdagen vår som består av å være foreldre ;)  eller at jeg har noe å blogge om ;)  Det jeg gjør nå fortiden er å være mamma, husmor, kjæreste og sitter og hekler ;)

 

Men vist noen har noe tips om noe dere vill at jeg skal blogge om så er det bare å si det til meg :)

slutter ikke å blogge eller har pause mn har bare ikke noe å blogge om..


-Elise-00:03
30.03.2011
seine kvelda :P

Ja, det blir seine kvelda her i hus, tida går alt for furt! de er bare vips så er ho enten snart 12 eller over 12.. :/

 

I dag har vi vært i molde og handlet inn en del til bryllupet, har ikke tatt bilde av det og kommer ikke til å gjøre det før lokale er ferdig pyntet så dere får se det helt ferdig :)  handlet inn all pynten mener jeg på :) har igjen trur jeg da noe som vi kan feste på veggene men vi får se hva vi finner på ;)  jeg fant meg utrolig nok 2 bukser som passet meg perfekt! og som faktisk ikke kostet en formue, dem kostet 199 kr hver :) sånt jeg liker ;) har ikke tatt bilde av dem, da kameraet mitt er utladet.. men men :)  det er vell de vi har gjort i dag, jeg kjøpte litt ullklær til Tobias som jeg kommer på nå ligger i maskina som jeg må henge opp :) å forresten så måte Simon måke hele veien framfor biln vår for å få den opp ;P så han var utrolig flink når han sto opp :) 

Gjør ikke så alt for mye om dagen, hvertfall ingenting spesielt :P 

Imorgo så skal jeg ringe organisten for å avtale litt mer nøyere med sanger i bryllupet og Dåpen :) og ringe helsestasjonen for å få tre mnders kontroll til Tobias for den har vi fortsatt ikke fått! De er egentlig ganske irriterende siden Tobias skal ta sprøyte å sånt..  Skulle jo tru at dem tok seg litt mer tida til hvertfall dem under 1 år.. :/ og vist at det er mange unger på en dag så ordne en dag til med lege men det er jo en kommune så dem har vell ikke penger til sånt som vanlig :P


Har ingen nye bilder å legge med innlegget denne gang


Men no ska i henge opp klærn så ska i gå å legge meg! er ganske sliten etter i dag :) 

 

-Elise-

00:45
29.03.2011
Natta! :)

Ja da skal vi snart ta natta :)

Tobias har sovet en stund allerede, han slokna med en gang han vart lagt ned :) Han har bada i kveld så han var vell litt klar tenker jeg :)

Nå sitter jeg nydusjet før jeg skal gå å legge meg så ville jeg komme med et lite innlegg ;)  Nå er det 4 dager igjen til vi skal gifte oss og den lille guttn vår skal dåpe seg! :)  Gleder meg kjempe masse!

i dag har vi bare slappet av her hjemme, jeg var oppe og ga Malene og Matilde DVDn jeg kjøpte til dem på fredag :) virket som det var en hitt siden dem begge smilte når dem såg hva det var :) Hadde pakket dem inn til dem ;D

Imorgo så skal vi til molde for å gjøre siste handelen før bryllupet! :D  Blir kjempe kjekt selv om at jeg vet at Simon ikke gleder seg :P  Vi skal hente ringene våre igjen :)  Selv om at vi ikke skal ha dem på oss før på lørdag igjen, er skikkelig rart å gå uten ring når jeg har gått med ring i over 1 og halvt år :P  Vi håper på å få en gjennom gang med presten i kirken  på freden en gang :) Håper at han får tid til det så vi vet hva vi skal gjøre :) Jeg lurer på om jeg skal prøve å finne et slips til Tobias men vi får se hva vi får tid til ;) eller om vi finner det heter de vell :P  Gleder meg til å pynte på fredag! :) blir kjempe kjekt å få alt i orden :) føles så lenge til lørdag, føles ikke helt virkelig enda at det er så nærme som det er :)

 

men no ska i smøre meg inn med fuktighetskrem i ansiktet siden jeg blir så ekstremt tør i ansiktet etter jeg har dusjet :P og pusse tenna mine så legger vi oss før vi står opp og gjør oss klar til å dra til Molde :) jeg må også ringe helsestasjonen og purre på en time for tre måneders kontrollen til Tobias :)  og ringe bakeriet angående dåpskaka om den er bestilt eller om dem venter på meg angående noen spørsmål jeg hadde ;) men vi får se hva dem sier i morgo :)

 

-Elise-

23:25
27.03.2011
Helga over alleredde :)

jaja, da var vist helga over her :)

Kjekt har det hvertfall vært :)

I helga har vi besøkt Bestefar og bestemor siden Bestefar hadde bursdag i går :) var kjempe kjekt! :) Spiste bolla, kake, vaffla og hermetisk pære å mange i krem :) namm namm! :D de va vell egentlig de vi gjorde i går, vi drog ikke på bassenge på grunn av Atpoiske eksemen til Simon og huda hans tørke å med tanke på at det er dåp og bryllup neste helg så lott vi være :) men vi hadde de kjekt her hjemme fordi om vi! :)   Jeg la på dem nye dukken som jeg kjøpte her en dag :) å jeg var på krambua å kjøpte noen nydelige te-lys holdere!  skal ta bilde av dem å vise dere! men dem var nydelige :)

I dag har vi slappet av her hjemme, hvertfall jeg å Tobias :)  Simon var nede en tur med Geir og mamma + jentene :) Tobias har ikke vært helt i form i dag, sove litte og drikket lite så i dag har vi hatt nødt til å gi han vann for å passe på at han fikk i seg nok væske når vi såg at tissebleien ikke var så våt, men gikk mye bedre når vi fikk i han litt ekstra vann :)

Nå har begge guttene mine lagt seg, hører Tobias lager litt lyder så det er også et tegn på at han ikke er helt i form når han vanligvis legger seg rett ned med en gang å sovner men men :)  Sover gjør han vell til slutt :) har det ikke travelt med å sovne for jeg er ikke spesielt trøtt enda :P

Imorgo så skulle vi egentlig til molde men Simon har ikke følt seg så bra i dag så vi bestemte at vi ble hjemme i morgo å heller dra på tirsdag å kjøpe siste rest til bryllupet og hente ringen våre som er ferdig pussa! :D  Gleder meg kjempe masse til lørdag! lille guttn min skal døpe seg jo! :)    og jeg skal gifte meg med mannen som jeg elsker over alt på jord, som også er far til mitt barn og jeg skal tilbringe resten av live mitt sammen med han! :)  Elske guttan mine så utrolig høgt<3Gammelt bilde av Tobias og Simon :)

 

tenkte i skulle få meg i senga no :)

-Elise-

23:35
25.03.2011
byn å kant :)

Heisann!

ja i dag har vi vore i byn! jepp vi har endelig fått levert ringen til pussing før bryllupet! :)

Etter vi hadde gjort de så handlet jeg inn litt mer dill dall til meg til bryllupet, og det var skikkelig salg på roseby så jeg gikk opp der salg var og kjøpte meg ei jakke i small, så spiste vi på bakeriet før vi drog ned i banken for å ordne små dill :p

så drog vi hjem :)

men når jeg kom hjem så passet ikje jakka jeg hadde kjøpt! :( skikkelig kjedelig siden salg blir verdig i morgo, så jeg bestemte meg vell for å dra tilbake, og bytte jakke siden jeg likte den så godt! :) så da drog jeg bare jeg for at det skulle gå kjapt, hadde god tid på ferga så plutselig begynte jeg å miste kontrollen over biln, ok greit nok prøvde å få tilbake kontrollen men ops sann de vart bare verre og så for jeg så over sånn plass der en kant med sånn gressplate og så snurret biln i rundt og jeg sto fast på en sånn plass med kant og gress.. kjipe greier, var litt nervøs da jeg gikk ut av biln, prøvde først og starte den i håpet om at jeg bare skulle kunne kjøre av gåre uten av at folk såg det :P  meeen de skulle jeg ikke.. :(  jeg satt bomfast. :/ så da var det bare å ringe og høre om noen kunne komme og dra meg opp att, og jeg fikk tak i lilly men hun hadde ikke bil :P  så da ringte jeg mamma så hun, geir og kaja kom :) så ringte jeg Simon å fortalte han hva som hadde skjedd. Når mamma, Geir og kaja kom så fant dem ut at dem ikke hadde sterk nok bil til å dra men det kom heldigvis en kar som hadde sterk nok bil som spurte om vi trengte hjelp å han kunne litt om bil slik at når vi fikk laus biln så kjørte han den en runde for å sjekke om det var noe gale med biln men det virket ikke sånn sa han :) så jippi! så drog jeg til byn, egentlig menst for å ikke få skreken på glattføre :)

Når jeg var i byn så byttet jeg jakka og kjøpte en del til Tobias :) fant ikke noe dress til han så jeg skal spør malin om vi kan låne lucas sin gamle ;)

Så nå kommer det en del bilder, jeg fikk ikke overført bilde fra tlfn min til dataen sånn biln min såg ut da jeg stoppa :P

 

 Duken i kjøpte :)                                                                   kjøpte meg bikini :)

 

Body til Tobias                                                                                  DVD som i kjøpte te Malene og Matilde :)snekkarbukse til Tobias :D                                                        Stillig vest og mørk dongeri bukse
Jakka i kjøpte meg! :)                                                        og noen øredobba :)Blomsterpotta :)                                                        Garn til hekla-teppe til Malene :)


Mariokart! som vi kjøpte ;D kjempe morsomt å spille de igjen :)

Øredobba og smykke jeg skal ha på bryllupet og dåpen :) Gleder meg! :D

 

Og i tillegg så har vi fått kjøpt vogna av ei dame! Hun skal sende den enten i morgo eller i løpet av neste uke! :D Gleder meg kjempe masse til vi får den! :D  Liker virkelig godt denne vogna jeg :D


Vart en morsom dag i dag :p ;) hehe, morsom og morsom :P -Elise-

 

 

12:48
23.03.2011
blitt stor no ja :)

off! han veks så furt, Tobias altso ;P for ei stund  sia så pakka i vekk alle klærn hans i str 50 så for et par uka sia så måte i begynne å legge vekk en god del klær i str 56 au! han veks furt!! :O  så når me va i byn forje uke så kjøpe i ei eske der i kunne legge klærn hans i, sånn plast ekse for at klær ska bli best mulig bevart! så me kan bruke de te neste unge au :)

å den eska va vell på 50-60 liter å den e nesten full :S off.. så i må nok kjøpe flere eksa :) No held i på å vaske opp klærn hans som e for små så i får pakka dem vekk :)  Heldigvis så slepp i å fare og kjøpe meir klær til Tobias sia i kjøpe mest i str 62 når i va gravid ;) så han har nok klær ;)

I har au kjøpt en reima dress til Tobias i går i str 74 så vi tenkte/ håpe han kan bruke når han begyne i barnehagen te høsten :)  vi kjøpte den brukt men vi kjøpte den av en som snart ikke har brukt den så de gjør ingenting for oss for barn i den alderen greier ikke slite ut en dress sånn som en på 3-5 åring gjør :P så der sparte vi litt penger ;D

Vi sitter også å ser på en vogn som vi har lyst til å kjøpe pågrunn av den er tre hjulsvogn og den er lett og trille å vi kan bruke den en god stund lenger en den vi kjøpte av vero, selv om vi er veldig fornøyd med den også så har vi lyst på en som i kan gå turer i skogen med og sånn :)Teutonia spirit s3 hete vogna som vi lurer på å kjøpe :) har funne noen finne på finn.no, som vi bare venter svar på fra selgerene :) så vi får håpe at vi får kjøpe den :) den er 2008 modell, jeg har sett på denne får og jeg likte den veldig godt :) ( vi er ikke vant til å ha stort understell på vogna, fordi den vi har nå har det heller ikke :P)

Sånn ser vogna ut med bag, og den vi lurer på å kjøpe har bag :)

Sånn ser den ut med sportsdelen på :)

 

De er de vi har tenkt på med tanke på Tobias :)

-Elise-

 

20:24
22.03.2011
litt om meg når jeg var mindre :)

Hei, jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om meg selv når jeg var mindre :) og de skal jeg gjøre :)

Jeg gikk mitt første år på Solem skole (skolen er sammen slått  lag med tre andre skoler nå, så solem skolen er nå 6 og 7 klasse :)) 2 klasse til 5 klasse gikk jeg på Riksfjord skole, jeg har dysleksi så jeg har aldri aldri liggt skole, jeg har altids hatt vansker med skole... fra 6 klasse til 7 klasse gikk jeg igjen på solem skolen :)  Der begynte jeg å få hjelp av en lærer som tok seg tid til meg å ei anna ei som sleit med skolen, endelig kunne jeg også faktisk henge med i skoletimen.. så fra 8-10 klasse så var det tilbake på Riksfjord Skole, der datt intressen av for skole sikkelig når det vart vanskeligere så da sluttet jeg å gjøre masse arbeid, gjorde snart aldri leksene mine men prøvde så godt jeg kunne når jeg fikk hjelp..

Og det var foresten første gang jeg møte Simon var i begynelsen på 9 klasse på noe som heter juvente som jobber for at ungdommer skal være rusfrie og alkoholfrie :) kjempe koslig, vi lærte hvordan vi skulle holde et foredrag som vi skulle holde igjen framfor klassen når vi kom tilbake.. Det var 4 fra min skole som reiste ditt for kurset :)

Så begynte jeg på vgs Helse og sosial og det var på slutten av vg 1 jeg og Simon vart sammen igjen :) ja vi var i lag en kort kort periode etter juventeså videre til helsefagarbeiderfag å der i fra til lærling å nå er jeg i mamma permisjon :)

min første bestevenn var ei som hete Heidi det var i første klasse mest men vi var venner en god stund.. og andre jeg har vært bestevenner med er ei som hete Iselin, og ei til var Susanne, så var det tilbake til Iselin å dem siste åra på ungdomskoleåra var jeg mest med min ekskjæreste og satt i frimenutta med Iselin, Ann helen og paps :)

Det jeg husker best fra barndommen min er at vi budde i skomakervegen der min far og mor budde sammen, der vi 5 eldste budde sammen ilag med mamma og pappa :) og jeg husker veldig godt da vi flyttet fra skomakergata til mobo så videre tilbake til teia der jeg bude lengst :) trivdest utrolig godt der.... synst det var kjempe domt at mamma og geir solgte huse skjønner hvorfor dem måte det (pågrunn av msen til Geir, muskelsviktelse) men synst det var domt fordi jeg kunne veldig veldig tenke meg å bu der selv en dag men tviler så sterkt på at det blir til salgs igjen.. men er jo lov å drømme :)  Besteforeldrene mine bude på teia før mamma og før dem igjen så var det oldeforeldrene mine på bestefar sin side :)

og det ser faktisk sånn ut enda, med løa og skure står det står der fortsatt :) og huse ser ganske ligt ut enda, bare uten veranda og trappa den går nå på skrå i staden for rett fram :)  Håpe de va forstårlig? det er litt flere hus i rundt teia nå en det var på bilde :)

Bilde er tatt fra romsdalsmuseet sine sider :)

det er litt om barndommen min :) kommer ikke på så veldig mye å skrike :) men trur jeg har besvart spørsmåle, og vist ikke så er det bare og spør igjen ;)

Jeg har ingen bilder fra barndommen min så jeg har ikke noen å legge ut av meg selv men jeg skal hente så jeg kan legge ut da når jeg får dem :)

 

-Elise-

22:38
21.03.2011
sjuk!

heisann..

jepp nå var det min tur å bli liggens sjuk! jeg har kastet opp siden søndag! utrolig kjedlig!! hater og være sjuk, værste som finnest for meg altso.. Kunne ikke være borti Tobias, kunne ikke kose med han, kunne ikke nusse han godnatt.. utrolig kjedlig..Var dårlig i hele natt sov lite.. å Tobias var sikkelig vanskelig med simon i natt :( så han var utrolig sliten når det var dag igjen, så vi sende meling på veronica om hun kunne passe Tobias litt siden han bare skreik å skreik fordi at han var overtrøtt som bare fy, men når han kom opp til vero så var han en engel så jeg trur hun kosa seg sikkelig :) jeg fikk slappet sikkelig av å sov, så nå er jeg ikke kvalm men bare slapp som bare det.. :P  Simon er trøtt som bare fy..

Har vell ikke gjort så veldig mye dem siste dagen bortsett fra å være sjuk å vært på bassenge :)

Men jeg skal snart legge meg i senga selv om at jeg har sovet stortsett hele dagen ;P Satser på å være i form i morgo slik at jeg kan være borti Tobias uten å smitte han :)Blide er tatt fra google.no

 

-Elise-

18:05
19.03.2011
Lørdag deiligt :)

Heihei!♥

Har ikke vært så mye blogging i de siste fordi at jeg ikke har så masse å blogge om akkurat no, ikke akkurat noe som skjer her fortiden, eneste vi har gjort er å handle inn til bryllupet og dåpen litt ;)

Sikkelig deiligt med lørdag! :D

idag he me vore på svømming å kosa oss :) Tobias he vore sikkelig rolig i dag :) he snart ikke skreke i hele tatt! :D deiligt når han he sånne daga :) Akkurat no så he me komme hæm fra tur, va en liten tur nede på lekeplassen å leka oss :) I, Vero, Matilde og Tobias :)  Tobias jynga for første gong i dag, i satt og hold han :) va litt trøtt så de va ikke så mykje ansiktuttrykk på han.. hehe.. :) Matilde for å sprang over alt å stor kosa se! :)  (Malene e mæ tante sara på overnatting i lag med ine og kaja :) ) Sikkelig deiligt å være ute sjøl om at de bles :)  I må bli flinkere te å gå tura på hverdagen for dra med meg vero ;)

 

No så ligg Tobias å søv mens i blogge, eller han prata akkurat så i rekne med at han vill opp ;) Får håpe at han spis litt meir no ;P  Vi har begynt med veling på morgoen au å gud kor fornøyd han e.. eller rett sakt me begynte i dag :P  Sikkelig deiligt sikkert fordi at han blir sikkelig mett :) de e sant de helsesøstra si at de e bare noken baby som ikke blir mett på morsmelk eller morsmelkerstatning.. Bra at i he ei kjempe flink ekstra svigermor som kan sånt å gjør de sjøl te guttn sin! :D

men no ska i sette på ei klesmaskine tenke i ;)

Men først litt bilda

Simon og Sigmund ordna se viskera :P (dem fikk ikke starta biln :P å dem trengte viskere te å sjå korti dem skulle svinge:P)

Der blir renaulten tatt vekk og hundayien i bakgrunnen ;) som blir tatt til vraking :) deiligt å bli kvitt den :P

Der e ny biln vår som sleppe hyndaien, i satt i hyndaien og lilly sleppa den :P

Tobias veldig veldig gla ;D her en dag :D sjøl om at han e altids gla men ikke like kamera glad ;P

Sånn såg i utt etter at i klipte meg ;P med krølla :)Sånn såg de ut bake :)


-Elise-

23:05
16.03.2011
gjort noka da :)

Heisann.. :)

Idag har jeg faktisk fått gjort noe her hjemme, jeg har sotte på ei klesmaksin, brettet klær, hengt opp, ryddet kjøkkene og stua! :) har gjort litt da ;P

Jeg å Simon har vært på frisøren i dag :)  kjempe fornøyd med hvordan vi begge vart sjående ut etter på! :D Tobias var med Mamma mens vi var på frisøren brukte nesten en time jeg når jeg vart klipt ;P  men jeg er kjempe fornøyd! :) Hun krølet høret mitt også så de vart kjempe fint! :)Sånn vart jeg sjående ut! :D kjempe deiligt med litt tynere hår og kortere! ;D  <3

 

 

 

Så har jeg også ENDELIG begynt på heklateppe til Malene :) Så da er det bare og fortsette :) tenker at jeg må ha hvertfall 100 lapper så jeg har heklet to stykker så jeg har igjen 98 :) vist jeg ikke må ha flere! ;D  jeg synst det blir fint hvertfall :)

 

I morgo så skal vi til byn en tur, Simon skal på et intervju mens jeg handler litt til bryllupet tenker jeg :) jeg skal kjøpe glattetang også :)  Glede meg i! :D trur ikke simon glede seg til handle turen :P  hehe.. :P har litt lyst til å bestille oss en dobbel seng men jeg vet ikke om vi burde gjøre det før bryllupet og dåpen men de er jo bare 17 dager igjen så jeg kan vente en stund til ;)  har ventet så lenge som jeg har nå så er det like så greit ;P  jeg skal innom jysk hvertfall, se litt på alt og ingenting, lenge siden jeg har vært der nå så jeg skal se litt mens simon er opptatt :)

Nå sitter vi å venter på at Tobias skal våkna så han får kveldstelle og vi alle får legge oss i litt normal tid ;) jeg får hekle litt i mens :)

 

-Elise-

13:46
15.03.2011
kjolen har kommet!

Bryllup kjolen min kom i går!! og den passa perfekt!!! :D sjukt kor fin den var!  og slåre passa til kjoln!! å gud kor jeg gleder meg!!!!  Gleder meg til simon ser meg i kjoln!! :D

Vi har fortsatt igjen å velge dåpskjole til Tobias :) å finne dress til han :)  kjekt at det begynner og nærme seg! :)

Svarfristen gikk ut i går men vi har sendt meling på dem vi ikke har fått svar fra om dem kommer eller ikke :) men frem til nå er det 50 stykker som kommer :) så det er kjekt at dem kommer :)  håper dem vi har sendt meling på også kommer :)

 

Funne ut at det er hvertfall 3-4 stykker som ikke har fått invitasjonen! :S sikkelig kjedlig!!!!! tenk at folk blir fornærma fordi at dem trur dem ikke er invitert! :S sikkelig ækelt! :S  men det er ikke vår feil.. det er posten sin feil! .. men sikkelig kjedlgi fordi om.. :/

i løpet av uken så skal vi dra igjen til byn å handle alt til vi trenger til Bryllupet og dåpen, alt til pynting :)  Blir vell handla inn til nattmaten neste uke eller noe sånt :) men alt anna blir kjøpt i løpet av uka :)

 

Sånn det ser ut angående bryllupet og dåpen nå :)
 

-Elise-

13:28
15.03.2011
Hatt lite tid

I dem siste dagen så har jeg hatt lite tid til å blogge eller rett sakt valgt å ikke blogge for å legge meg tidligere :P

Igår var vi i byn som jeg skrev på søndag at vi skulle, men først så drog vi to biler til vraking :)  de var sikkelig ækelt å sitte på en bil med sommer dekk som å vart sleppet av ny bilen vår.. sikkelig ækelt! :S satt og nesten kleip att auen men de kunne jeg heller ikke fordi at jeg måte svinge når det kom sving å presse når lilly bremsa :P hehe.. så de var litt ækelt! men de var godt å bli kvitt hyndaien! :D

Så etter vi hadde vraka bilene så drog vi inn til byn for å gjøre noen æren vi alle hadde, først på roseby for at Tobias skulle ha mat :) så handlet vi litt klær til Tobias, han trengte t-skjorte bodyer siden vi har begynt å bruke gensrer til han :) så gikk vell tiden ganske kjapt etter det, jeg kjøpte garn til teppe jeg skal hekle til Malene da :) så da er det bare å begynne! ;D og vi drog ned til sentrum for å kjøpe kubbelyst til bryllupet og dåpen! :) men før det så var jeg å leverte invitasjonen til bryllupet og dåpen til onkel audun, for dem hadde vist ikke fått den.. så vi får håpe at det ikke er flere som ikke har fått den!  :)  så drog vi på rema og handla! :) å da ringte geir å spurte om vi kunne kjøpe noe til biln hans så drog vi på biltema så etter de hjem! :D jeg var så utrolig klar, trur ikke jeg har vore så klar som dette på lenge! men når vi kom hjem da så hadde bryllups kjolen min komme så da drog jeg å hentet den! :)  å etter de så kom vero og fortalte at det kom noen som skulle se på renaulten og jeg måte vaske den :P  så da brukte jeg en time på å vaske den både innvendig og utvendig!  så kjørte jeg mamma på butikken og når jeg endelig kom hjem så skulle jeg lage middag og ringe forsikringselskapet :P fikk gjort begge deler! :D deiligt! etter vi hadde spist middag så vart jeg med vero for å selge renaulten og hun fikk selgt den ganske furt etter dem såg på biln! ;D  så de var supert!

Så sånn har vell dagen min i går vært! :P

Tobias ville ikke sove lenge i natt, så i 6-7 tida så hadde i slokna helt å hørte ikke att han hadde våkna så simon va snill å stå opp så i kunne sove, Han kom inn med Tobias i ni tida får å sjekke om i fekk i han meir mat men tobias ville ikke ha meir mat men med en gong han fikk smokken så sovna han så vi sov helt til 11 i dag! å de var utrolig godt! :D

Jeg kjøpte en koseklutt til Tobias i går å den er veldig populær pågrunn av fargen ;) å jeg kjøpte en mjuk ragle til han :) Kosekluten har fått plass framfor nasen når han liker å ha noe framfor nasen når han sover slik som jeg liker ;) hehe... så har han hinkelpinkel under andre handa :) kjekt! :D

jeg har kjørt en del biln vår da!  kjempe god å kjøre!! :D lurer på om vi skal ta oss en tur til Torvika snart ;)  vise fram biln vår ;)

Love my life! :D

 

-Elise-

21:06
13.03.2011
Kjøpt!

Vi har kjøpt bil!! :D

Vi drog til farstad for å se på bil i dag så når vi var der så bestemte vi oss for at vi ville kjøpe den, etter samtale med lilly og sigmund som var med ;)  Kjempe kjekt! :D Jeg har ikke prøvd å kjøre den enda, var simon som kjørte hjem ilag med sigmund :)  jeg skal kjøre litt i morgo tenker jeg ;) blir nok kjørt en del av meg uansett :)

Så i morgo skal vi kjøre til molde med hyndaien og vrake den i morgo ;) hehe :) og vi må levere omregistreringa på biln! :) Gleder meg! :D så kanskje kanskje det blir en tur til Torvika en tur meeen dem er jo altids opptatt når vi har tenkt oss dit jo :P hehe..men dem var opptatt så det blir ikke tur ut i torvika lell :P hehe.. typisk :P så da blir det bare molde tur for å vrake bilen og vi/jeg skal handle klær og litt ting til bryllupet istaden for ;) så skal vi innom jysk å se litt der :)  for dra med meg lilly å sigmund også ;D hehe :)Biln vår! skal ta egene bilder når det blir lyst ute igjen ;) bilde er tatt av annonsa ;D

Så i morgo blir det rydding av renaulten å vasking av den så får vero og math tilbake biln sin ;) hehe :)

 

-Elise-

 

00:03
12.03.2011
Gla i dag ja! :) mer en vanlig ;D

Kan jo starte med å si at jeg glemte å si at jeg fikk blomster med Lilly og sigmund! :D  trudde den va likens som i fekk mæ Simon og Tobias på morsdag men de va de ikje, den i fekk mæ lilly å sigmund va mykje mer rosa! :D å de utrolige e at blomstren fortsatt leve! :D i greie vanligvis ikke å holde blomstralevende ganske lenge, men de e vell kanskje noka med at simon hele tida passe på at dem fer vann (A) så i kan vell ikje ta æren her :) heh..

Ja i dag e i gladere en vanlig! :D  fordi at den store summen fra lånekassa kom inn på konton min i dag!  :D  Så da he vi begynt for fult å lette etter bil! :)  vi har funne en som kanskje Line og Inge skal dra og se på i morgo i Trondheim så vist dem godkjenner den så reiser vi oppover neste uke og kjøper bil :) Håper at den er i bra stand og at svigermor og svigerfar godkjenner den ;)  hehe.. og handle inn til bryllupet i løpet av uka også :) også må me kjøpe en noken flere buksa og strømpebuksa til Tobias, han he gått opp i noken plagg opp i str 62 alleredde! synst de går så furt kor han veks ;) men de e jo kjekt at han veks da! ;)

Idag har vi faktisk vore ute i snøen også, merka at Tobias likte seg ute.. Han begynte å prate sikkelig mye når vi var ute glisa mye også :) kjekt å sjå på og høre på :) Jeg rydda opp sikkelig etter bursdagsfesten min i går ;P støvsuga og tørkastøv å rydda sikkelig igjen :P  Malene kom ned en tur sia hun kjeda seg oppe vist nok ;P  hehe :) kjekt at i va litt morsomere en mamman henna (A) De vart ikke noka bjorlig tur på dem sia Malene kasta vist opp i natt, ikke at du såg de på ho i dag da men, dem skulle vist fare en anna gong sa Malene så da va de ikke så farlig for Malene ;) så de va jo bra for henna sin del :)

Malene og Matilde holdt på å ordne snømann :)

Sjå kor blid han va i dag!! :D 

Ute i snøen! ;)

Bestefaren til Tobias, pappan min altso :)  på bursdagselskapet til Mathias, va han ikke fin i skjorte? :D

Matilde lånte vippestolen til Tobias på søndagen ;)

 

No he Tobias lagt seg for natta, så snart ska i au legge meg :) Satse på at de blir svømming i morgo :) sia de ikke e noka ferie :P hehe, e vell de vi skal gjøre i morgo :)

 

-Elise-

08:52
11.03.2011
status på kjolen

Status på kjolen i dag er at den står at den skal bli levert! var i oslo i går morgo så da rekner jeg med at jeg har den hvertfall på tirsdag neste uke :) Gleder meg kjempe masse!! er så spent på om den faktisk passer så godt :P stund siden vi tok målene og sendte dem av gåre, har sikkert greid å gått inn en del jeg så kjolen ikke sitter så godt :P hehe.. de er vell typisk.. :P

Lurer på om vero sin kjole passer perfekt når hun får den :)

kom på at vi må også finne ut hvilken dåpskjole vi skal ha til Tobias og dress til han, jeg får låne av malin vet jeg men jeg lurer på å kjøpe en slik at vi har til 17 mai også? jeg vet ikje helt, har ikke bestemt meg helt... får snakke litt med simon og høre hva han synst :)

nå er det bare 3 dager til svarfrist på bryllupet! :D  håper det er mange som svarer ;) så vi får beskjed om dem kommer eller ikke :)(ikje min kjole:P)

 

-Elise-

08:47
11.03.2011
Vart ikje mye blogging i går :P

Vart ikje så veldig masse blogging i går :P  vi bare kosa oss å slappa av etter selskapet :)

Kjempekoslig å få familien på besøk :) fikk gavekort på Randis hjørne fra mamma + fam og 200 kr fra sara ;) selv om jeg sa at gaver va unødvendigt :) men kjekt er det fordi om :) fikk også 300 kr fra svigermor inn på konton :)

Idag reiser vero, mathias, malene og matilde til bjorlig i lag med kyrkja ;P blir sikkert kjempe kjekt! :) Tenker at vi blir med neste år jeg, når Tobias er litt større :) Håper dem får en kjempe fin helg! :) vet hvertfall at malene gleda seg :)  Jeg å vero satt og snakka om at vi kanskje skal ta oss en tur til sverige i påska, men vi må se når det nærmer seg i tilfelde det blir vær til å snekre garasje så skal hvertfall dem gjøre det og sikkert vi også :) men en sånn tur er ikke akkurat sånn som trenger å bli planlagt i mange uker framfor, trenger bare å finne ut hva vi skal og hvor vi skal og hvor vi skal overnatte så er det bare og dra :)  håper det blir tur! hadde vore kjempe kjekt! :D  krysser fingrene for at det blir tur til sverige på oss :)

 

Nå har Tobias akkurat lagt seg etter mat igjen, og jeg skal gå å ha på meg linser tenker jeg.. eller kanskje jeg bare skal legge meg ned på jeg også?? vi får se ;) trur ikke akkurat at lille sjarmtrolle har tenkt å sove lenge ;) Gjør han snart aldri ;) bare når han ikke skal gjøre det :P hehe..

Fortsatt ikke fått lagt over bilder fra kamerat til datan og sitter ikke på min pc der alle andre bilda mine er heller:P

-Elise-

11:37
10.03.2011
Bursdag i dag! :)

Idag har i bursdag! :D  ska ha et lite selskap kl 16 :)  kjekt blir det! :D

Tobias våkna litt over tolv for å få litt mat så i går ut fra at han bare ville kose med meg sida jeg har bursdag i dag ;) hehe.. e vell lov å håpe ;D

Akkurat no så held i på å bake bolla ;D ska ordne sjokoladekake etter på, og kanskje kjeks eller rullekake he ikje helt bestemt meg ;) hehe, trur i må ha mer mel før i gjør noka lell :P  så da må i spør Simon fint om han orke å gå på butikken å kjøpe ;D  hehe :) krysse fingren ;D

 Tatt bilde i sta! :D Tobias passa i tigergutt genseren i dag! :D han e så fin! å han veks så furt! :)

Men no må i ta bollen ut av ovn ;)

 

-Elise-

23:30
09.03.2011
1 dag igjen :)

no e de en dag igjen til i har bursdag det vill si i morgo så blir i 19 år :) virka ganske rart egentlig pågrunn av at i føle at i nettopp he blitt 18 år ;P  men de e vell no tida går furast ;)

Idag har vi hatt en rolig koslig dag, i he kjøpt me en mopp da :P  en sikkelig en! :D  Ska bruke den i morgo ;) ei stund sia i he vaska no så i må vell gjøre de sjøl om at de ikke e favorit tingen min :P  hehe.. Ska bake litt i morgo au :) litt kjeks, bolla og sjokoladekake tenke i :) Ska ha et lite selskap i morgo med familien :) eneste i ønska me e at i, Tobias og Simon ska finne på noka bare oss tre :) så Simon sa i bare fekk bestemme ka me skulle gjøre ;) så i lure på om me ska ta oss en tur vekk for ei helg kanskje? :)  eller bare fare til ålesund for kos :)  men vi får se :)  hva vi finner på :)

Tobias he begynt å laga enda mer forskjellige lyda, e litt godt og litt rart at han bare plutselig kan sette i et hyl bare for å gjøre de :P  så smile han som bare det :) Han he også begynt å spist så masse på handan sine.. :P

 

No e de 24 daga til vi gifte oss og Tobias ska dåpe seg! :) Glede meg kjempe masse! kjolen min og vero sin og alt dildalle mitt he fore fra amsterdam no da :D så de he komme seg litt lenger hit ;) Glede meg..  He fortsatt ikke fått lagt over bilda etter helga enda :P men de kjem :)  Blir vell tatt en del bilda i morgo au tenke i :)

De e foresten bare 5 daga til svarfristen på bryllupet og dåpen :)  får det kommer flere en vi har fått beskjed om ;) er jo kjekt å møte alle sammen :)

 

men no ska i legge meg tidlig for en gong skyld (tidlig og tidlig da men :P ) så God natt :)

 -Elise-

20:04
08.03.2011
Rolig koslig dag :)

Idag he de vore en kjempe koslig å rolig dag! :D

I he fått vaska klær så utrolig godt!! :D Slepp og tenke på at i må finne meg ny maskin ;P

Fekk endelig lånekassebreve mitt, og det sto at i fekk etterbetalt fra august! så utrolig deiligt! det vill si en del peng til oss! så vi har bestemt oss at vi skal kjøpe oss bil for noe av pengene :D Gleder meg kjempe mye til at pengene komme på konto for da kan vi bare dra og kjøpe oss bil! ;D Gleder meg! passer også så bra til at bryllupe og dåpen nærmer seg også :)  Er så utrolig glad for at vi fikk etterbetalt! :D men vi skal prøve og spare mest mulig :)  siden simon begynner på skole til høsten og jeg på jobb igjen.. er ikke allverden mann får da akkurat ;P  så vi får se hva vi får i bryllupet om vi kan gi oss selv noe ant også :) Har litt lyst til å kjøpe en del nye ting til Tobias men vi får se hva vi gjør :)  En ting er sikkert hele familien her skal få seg litt nye klær :P  jeg trenger bukser som faktisk passer :P Simon og Tobias trenger bare flere  ;P  men bil kommer først ;P  hehe..  skal holde dere oppdatert underveis :)  Sendte dette gjeldsbrevet tilbake i dag så det tar vell hvertfall 1-2 uker rekner jeg med :) selv om dem får brevet i løpet av senest fredag :P  men men ;P

Tobias har vore en engel siden vi begynte med veling på kvelden så har han sovet til mellom 4-7 tiden hver dag :) kjempe godt! :) mat så sove igjen ;P i dag når vi sto opp så fikk tobias mat og sov igjen så satt jeg meg ned å såg Drømmehagen! :D  synst drømmehagen er kjempe kjekt å sitte og se på! :D selv om simon synst dem er skummle :P

Jeg elsker hinkelpinkel :D  synst han er så søt! :D Håper bare at Tobias liker Hinkelpinkel når han vokser opp også :) men han sovner faktisk ikke uten hinkelpinkelbamsen når han skal sove om natta ;P hehe ;) men kan hende det er fordi at jeg  må legge den att mæ han da ;P hehe..

 

i morgo må jeg ringe forsikringselskapet mitt og forandre inboforsikringa og bilforsikringa :P  er vell på tide :P Lurer på om jeg skal forsikre Tobias og meg å simon også men jeg vet ikke helt?  får lese litt mer så får vi se hva vi gjør :)

VI har bestemt oss for å vrake hyndaien så den blir vraka i løpet av uka så vi slipper å betale årsavgift :P

 

Det er vell de som har skjedd i dag :P  hehe... ikke så veldig masse egentlig :)  Har tatt noen nye bilde av Tobias som jeg skal legge ut etter hvert men jeg må legge på navne mitt å sånt før jeg gjør det ;)  tviler på at det skjer i kveld siden det er tv kvelden min :) frustertefruer meeen ingen av dem andre programmene mine går lenger så.. :(  gleder meg til private praksis begynne på att :)

 

Andre ting som e i dag da e at de e 25 daga til Tobias skal dåpe seg og jeg å Simon skal gifte oss :) Det minner meg på at jeg må levere na tingen til presten og jeg må sende inn navn endring til skatteetaten :)  Kjolen min har forlatt Pudong International Airport så nå sitter jeg bare å venter på at den skal komme til tollen, trur hvertfall at det er neste stopp ;) vi får se :P

 -Elise-

21:41
07.03.2011
funka :)

Simon og Mathias he sotte på plass ei ledning som hadde dotte ut av der den skulle være på vaskemaskina!! :D så nå funke vaskemaskina vår igjen!! :D kjempe godt! så fer me håpe at den held et år til ;)  hehe..  håpe at den held hvertfall et par mnd til, de va ganske svart der ledningen va så me fer håpe at den held litt til ;D <3 E veldig glad i vaskemaskina vår! :D

Idag har vi hatt Matilde og Malene på besøk i dag! kjempe koselig! :D Tobias sov helt til kl halv 11 i dag! :D deiligt! :D

Så no ska i henge opp klærn før Tobias våkne igjen så ska i å han gå i dusjn! :)

no e de 26 daga til dåpen til Tobias og til at i å Simon gifte oss! :D glede meg! ;D

Tobias e tre mnd på søndag :) tenk at det alleredde he gått 3 mnd, tida går litt furt synst i  :)-Elise-

12:00
06.03.2011
kjoln!

Da e kjolen min på veg fra kina!! fikk mail i dag om at kjoln va på vei med tilbehøre!!! :D

Glede meg så utrolig my til å få kjolen min!!!! :D Bilde blir nok ikke lagt ut av korleis den ser ut før bilde som blir tatt på bryllypsdagen og dåpsdagen :) pågrunn av at Simon bruke og gå innom bloggen av og til å i e gammeldags at han ikke ska sjå kjoln før på dagen :)

He til og med bestemt at vi ikje skal møtes på dagen før i kyrkja :) så de e jo greit! ;D  Glede meg kjempe masse!!! :D

 

Sitt bare og smille pågrunn av at kjoln e her i løpet av 6 daga!! :D og i kan begynne og kan spore den om to daga! :)TA e ikje min kjole, ligne ikke en gang ;P

Veronica bestilte seg en kjole ho au sånn selskapskjole så i glede meg til vi får dem! :D bare og vente spent no ja!! :D

 

 

-Elise-

11:47
06.03.2011
konkuranse på bloggen Mer enn bare ord

ja jeg har meldt meg på enda en konkuranse på bloggen Mer enn bare ord :)

Denne gangen kan mann vinne  fødselstavla, kjempe fine  :) Tenkte på en sånn en selv men har ikke bestilt :)

Så vi får håpe at vi vinner så jeg slepper og bestille ;) hehe..

Anbefales og være med på konkuransen! :D frumaela.com :)

 
21:29
05.03.2011
Baka :)

Idag har i baka kjeks :)  dem vart faktisk kjempe gode denne gonga! :D  he ei flink søster som dele oppskrifte og tips ;D

Americanske kjeks! ( ligna på safarie kjeks og smaka likens bare bedre ;D )

 

Sjå kor søtt Tobias e i bamsedrakta som i kjøpte til han som han vart henta hæm  i :D bare at no passa den!! :D  e så utrolig søt i den! :D Spesielt når han he smokken i munnen! :D

Litt bedre bilde av hekla teppe i ordna! :D

Malene gleda seg til jeg skal begynne på henna sitt :) må bare dra til byn og handle garn først ;)

 

Har ikke gjort så veldig mye i dag, kosa meg med Tobias bare egentlig :)  Han elska veling til kvelds! :D Han søv så lenge og godt! :) No ligg han å søv i senga si :) voe sikkelig godt humør i dag! bare smilla og ikke skreke i hele tatt!! :)  men no sitt i å ser film i lag med Anders og Simon :) "hvordan å temme en drage" hete filmen ;P

 

Anbefaler at dere lager hekle teppe :) dem er veldig fine!! :D

 

-Elise-

14:28
05.03.2011
Ferdig med Heklateppe!

Kort innlegg midt på dagen ;p

for litt over en time sida så vart i ferdig med hekla teppe til Tobias!! :D Ferdig å sy sammen og hekle i rundt hele teppe :D

Kjem bedre bilde på kvelds innlegge :)Alleredde lagt på senga til Tobias :)

 

Fornøyd med meg sjøl ja! :)

No står Malene for tur og så e de Matilde sin tur :) Malene sa at Matilde ville ha samme farge som ho så da får i bare kjøpe inn garn neste gang i e i byn ;) som blir om litt over ei uke, da me ska handle inn til bryllupsfesten og dåpsfesten! :D   Lure på å gjøre de rosa til Malene og lille til Matilde pågrunn av at Malene he en rosa vegg på soveromme og Matilde he en lilla vegg men i får høre med Vero om ka ho se :)

 

De va foresten ikje svømming i dag da, så de va litt kjedlig men har kosa oss fordi om vi! ;D lure på om å fare opp og stjele jentan oppe og gå en tur etter på :)

 

 

-Elise-

01:47
05.03.2011
God natt alle sammen :)

Da tar vi natta :) vart seinere en i hadde tenkt.. :P Hadde tenkt å legge meg halv 12 men vart sitende og sy sammen lappeteppe mitt :) fant ut at i ikje gjær det helt på rett måte men går ikke ant å rekke opp no så da so får det bli sikkelig på neste teppe ;) hehe.. :)  Snart ferdig no da, he bare to rekka igjen så ska i hekle en blå kant i rundt så e i helt ferdig! ser bra ut da :D Tenkte i skulle hekle et til malene, et til Matilde og et til Tobias et med sterkere farga tenkte i :)  Så får i jo to tantebarn i løpet av åre så i he vell nok å hekle vist i vill ;) hehe :)
Idag har vi ikke gjort masse, bestemte oss ganske seint at vi skulle dra til molde og møte Anders, og når jeg skulle parkere på storsentere så stoppa biln helt plutselig å i fikk ikke start på den igjen.. midt i et kryss.. *pinlig* så da var de bare å sette på nødblinken, mens Simon sprang inn etter Anders for å få han til å komme med biln for å dra meg fekk fra krysse :p  men menst i venta så ringte i vero og fortalte ka som hadde skjedd og da i prøvde og starte den igjen så starta den! :D tørte ikke fare og små kjøretura akkurat så biln sto parkert på storsentere mens i å Tobias gikk med vogna til kiwi og Roseby ;P hehe.. e jo egentlig bare godt å gå da så gjorde meg egentlig ingenting ;)   Anders va med oss heim att da :) kjempe koselig :) Imorgo så ska me i bassenge som vanlig :) kjempe deiligt! tenkte at vist det blir bruk bart vær så skal vi dra med oss dem oppe på en lekepark i nærheten :) Da blir vell Malene fornøyd vist det er bra nok vær til det ;) hehe..  Imorgo(dag) så har Mathias bursdag! Så vi får håpe at han får en kjempe fin dag! Han skal ferie dagen sin på søndag med kaffe og kake :) Kjempe kjekt! liker en unnskyldning til å spise kake :)

Kan ikke glemme svigerbestemor mi som også har bursdag i morgo(dag) Tove Melland! :D  Håpe du får en kjempe fin dag! :D  Mange klemmer til deg fra den lille familien på gossn :)

Men no ska i legge meg før Tobias vokne  ;) rekna med at han våkne med en gong i legg haue på puta mi da men, he jo lov å håpe at han søv til kl 5-6 i morgo :P  noka i tvile på men e lov å håpe ;)  og lov å drømme :D

 

Gratulere med dagen Mathias og Tove Melland :)

 
-Elise-

23:53
02.03.2011
kjapt innlegg :)

Kommer med et kjapt innlegg før jeg tar natta i lag med min kjære! :)

Idag så har vi ikje gjort mye, jeg å Tobias har vært ute og trilla i små stormen.. :)  Vasket en maskine med klær med vero :)

Jeg å Tobias sovna på sovan i 5 tida, jeg sovna før han sovna :P  Simon satt på datan i mens vi logg å sov ;) hehe.. Tobias sov lenger en me da! :P  han sov helt til kvart ove 8 mens i sov til 6-7 tida :)  godt va de ja! :D

Idag så va i ferdig med å hekle lappen så no held i på å syr dem sammen! :D Glede me så utrolig til i e helt ferdig! :) i lure på å kanskje legge på ei rekke til helt nederst men vi får se ;)  Skal ta bilde når jeg er ferdig ;D Malene har alleredde bestilt et til senga henne så jeg har mange lapper framover og hekle ;) Trur det tar lengere tid med hennes en det gjorde med Tobias sitt ;)  Har bestilt et med rosa hvertfall ;D Lurer på om jeg skal begynne og sy sammen med en gang slik at det ikke blir så mye og sy sammen på slutten :p hvertfall gjøre det når jeg har sånn 20 lapper eller noe ;)  Akkurat no har jeg bare sydd sammen 21 lapper og har igjen 49 så blir enten ferdig i løpet av helga eller i løpet av begynelsen på neste uke :) Spørst hvor mye jeg sitter med det :)

 
 

-Elise-

21:10
01.03.2011
kjipe greier.. :P

No synst i ta her vart en dårlig start på dagen å finne ut at vaskemaskina vår va ødlagt.. :(  ikje skjønne i korleis me ska greie ta her samtidig som me he bryllup og dåp å planlegge å sånt.. men de e vell typisk?  men me fer håpe at me fer peng i bryllypsgave slik at me kan få kjøpe oss vaskemaskin, sjøl om at me egentlig ikke kan være uten vaskemaskin i en mnd da men.. Å klærn som var i maskina når i fant det ut va bare Tobias sine! :( alle buksen hans og strømpebuksen.. :( så no må i få lånt meg ei vaskemaskin slik at i fer vaska opp de før de "råtne" :( trur i nesten sett meg ned å grin.. :(  blir nesten iritert au over at de måte komme akkurat no :P
men over te noka litt mer hygelig :P  ka me he gjort i dag.. egentlig ikke så veldig masse, me å handla litt brød og kaffe, Simon sin kaffe va på tilbud i dag så me va å kjøpte en del kaffe sia me spare sånn på å kjøpe en del kaffe no når dem e på tilbud :)  Tobias he smilla som bare de i dag :) logge å prata kjempe masse :) Akkurat no så ligg begge guttan mine og søv :) Simon e ikje helt i form :/ og i har snakka med helsesøstra angånde veling og ho sa de va bare å gi han veling og at det ikke var farlig, men vart han dårlig i magen så måte gi ikje gi han meir men de e jo en selvfølge vist han blir dårlig :) og ho sa at det var MANGE barn/babyer som faktisk ikke vart METT på morsmelk/morsmelkerstatning som måte begyne med veling tidligere! :) bare sånn at dere som har "gitt meg Tips"/ kritisert meg fordi at jeg har gjed Tobias et par skjeier med graut :)

 

No sitt i å vente på at Tobias ska våkne og få ordne seg for natta og vente på at frustertefruer skal begynne! :) like kjekt begge deler :) Han søv altids lenge når vi skal noka eller at me ska legge han for natta :P

I e foresten snart ferdig med å hekle teppet!! :D har bare 4 ruta igjen! så i gjør dem vell ferdig i løpet av kvelden :)  sy dem sammen i morgo vist i får tida :) eller på torsdag :) men vi får se ;)

 

-Elise-

hits