18:28
28.04.2011
konkurranse på aktivitetbarn

Hei da er Aktviteter for barn igjen på gang med en konkuranse om å vinne bambi på DVD fra Walt Disney

Historien om Bambi

Lille Bambi kommer til verden og alt virker som den skjønneste idyll. Den nyfødte skapningen forsøker å reise seg på lange, tynne ben og etter diverse knall og fall klarer han omsider å stå oppreist. Filmen handler om kalven som en gang skal bli skogens fyrste. Veien dit er lang å gå. I filmen ser vi den lille skapningen som utforsker verden på godt og ondt.

Skogen rundt ham er full av opplevelser og her starter hans kronglete vei til voksenlivet. Menneskene er lite representert i filmen, bare som grusomme jegere. Moren til Bambi må dessverre bøte med livet en dag de kommer på jakt. Heretter følger vi historien om den foreldreløse skapningen på sin vei til voksenlivet.

 

Historien om Bambi :) (teksten er tatt fra aktivitetforbarn.no)

Eneste du trenger og gjøre for å være med på konkuransen er og svare på et spørsmål og sende det inn på mail-adressen som står under spørsmålet.  :)


 

http://aktiviteterforbarn.no/artikkel/vinn-bambi-pa-dvd

14:37
28.04.2011
Boda og stelleromme

Hei!

Da har vi/jeg endelig fått opp flere hyller på boda og fått ordnet til der :D og vi har forandret gjesterommet til et stellerom som Tobias skal ha til sitt rom etter hvert :) (Når han blir større) Simon som var snill og satt sammen hyllen noka som tok sin tid :) men han fikk gjort det :) Eneste som står igjen er å henge opp noe bilder, både på stellerommet og i gangen :) 

Noken bilder:

hjørne på boda

fulle hylla i boda ;)Sånn ser det ut når du kommer inn i boda :)Soveromme vårt nå :)

Kommoda til Tobias som nå er full av gulpekluter, svømmebleier å sånt :) og i de hvite er det leker :)

Bildene som skal på vegen :)Sånn ser det ut når vi kommer inn til stellerommet! :)  de som ligger i vindue skal på vegen :) det skal et teppe på stellerommet også :)Det har jeg gjort i løpet en uke nå :) og min snille mann har hjelpt meg :)  Nå skal jeg brette sammen den store haugen med klær som ligg på senga vår og vente på meg ;) Har en liten gutt som har helst lyst til å være i fange mitt når han er våken så da får jeg gjøre det når han sover :) og mannen er ute og mekker på blin :) <3

Skal rydde litt her og ordne til litt mer :)

 

-Elise-

20:02
24.04.2011
Ut på tur, aldri sur :)

Idag har vi nytt den fine dagen vi har hatt :) Vi utnyttet den til de fulle :D

 

Først var vi på jermanburet , Tobias logg først i vogna men vi kunne ikke gå helt opp med vogn så vi satt oss i ro litt meeen pappa Simon hadde gått opp og han ropa for å si hei meen de var ekko der vi var så Tobias våkna men han var like blid å smilte som bare de fordi om! :D Da var det på med bæresele og opp på toppen :) Veronica, Mathias, Malene og Matilde var med å det var utrolig morsomt! :D Vi gikk ned etter en liten stund pågrunn av at det blåste sånn der, vi gikk ned å satt oss og spiste litt godteri :) Var vell borte i ca 1,5 time før vi drog hjem att :) 

Tobias måte ha litt mat i seg før vi skulle dra å fiske :) Mens Tobias fikk mat så hadde biln (som har utrolig dårlig håndbrekke) hadde trilla inn i stilasje på garasjen til søstra mi! Heldigvis ingen skader på biln eller stilasje/garasjen! :D bare en liten ripe i lakken, men det overlever vi ;)  

Vi drog i rundt 3 tiden for å dra å fiske :) Ungene likte veldig godt å fiske! de gjorde karene også merkelig nok :p hehe.. kom hjem att i rundt halv 5 tiden, så Tobias skulle sove litt til før han skulle leke litt før legge tid :)  Tobias fikk også bade i dag, å han fant ut at han virkelig kunne plaske med føttn sine, jeg var helt blaut.. kunne ikke gjøre noe annet en å flire ;) hehe..  Nå ligger min lille prins å sover mens jeg å mannen sitter på hver vår data og slapper av etter en hel dag ute i fin været! :D Veldig godt å være ute i sånt vær :) Gleder meg til sommeren til mer såntt vær! :D 

En ting jeg har tenkt at vi skal kjøpe det er sånn bæresjal pågrunn av at da kan vi gå turer i fjele å sånt selv om at Tobias skal sove :)  så nå er det full leting på finn.no :)

 

Kameraet mitt er utladet så jeg har ikke fått tatt noe bilde i dag og heller ikke fått lagt over noe bilde fra kameraet meen jeg skal gjøre det! ;)

 

-Elise-

18:26
22.04.2011
Borte bra men hjemme best :)

 

 

Heisann :)

På onsdags kveld kom vi inn ganske seint, kl var vell rundt 21 så Tobias var ganske trøtt selv om at han hadde sove mesteparten av veien. Tobias gikk graut og rett i senga :) Jeg bærte faktisk alt inn fra biln, slik at Simon kunne gi kveldsgrauten :)  siden leggingen er det jeg som har rutine på (litt sang å sånt :)) Forresten så bestemte jeg meg for å lage et påskeegg til Tobias fra meg å Simon, jeg kjøpte DVD av drømmehagen og sånt, å når vi drog på lekebutikken for å kjøpe litt leke så sa simon at vi heller kunne kjøpe en ny uro til Tobias siden det var nesten like dyrt som noe anna leke :) Så nå har Tobias en uro som lyser i taket og har 3-4 forskjellig lyder og har fjernkontroll så vi kan skru den på igjen uten å gå helt bort til sprinkelsenga :) Tobias liker veldig godt uroen sin :) Suksess var det :)  Ficher price uro

Jeg har ikke fått på plass noe av dem sakern vi kjøpe enda, så det kommer bilde om hvordan det blir ;)  Torsdag så hadde vi besøk av søskenbarne mitt og Tante Anne Lise, dem var her en liten tur :) kjekt de :) 

Idag har vi vært nede med mamma og Geir og Daniel å sara :) Vi gikk oss en tur i de fine været :) er så utrolig godt når det er så varmt som det er! :) Tobias sov ute i vogn for første gang! :) (ja med myggnetting på ) Han sov i snart 2 timer, jeg rakk og gjøre litt å så sette meg ned å sjå en film :) kjempe godt! :D  Jeg skal snart hente fram den store eska med leker som vi fikk av vero å sortere den i bokser som jeg kjøpte på ikea ;) Nå står middagen i ovn mens guttan mine søv :) 

Har ikke lagt over bildan vi tok når vi var vekk enda så dem kommer :)

-Elise-

00:00
20.04.2011
Påske :)

Heisann :)

Nå sitter vi i kyrksæterøra! Stor koser oss :)

Idag har vi vært i trondheim på ikea! :) jeg stor kosa meg, og helt utrolig så klaga ikke simon en eneste gong heller :) Tobias var bare fornøyd så lenge han fikk sitte i bæreselen  :) Smille og prata som bare det! :) De var to kjempe søte unga som kom bort og spurte om dem kunne hilse på Tobias, jenta skulle få Tobias te å flire ;) thihi, Var kjempe søtt begge to :D vi fikk handla nesten alt, glemte bare et par ting som vero skulle ha meen kan jo ikke huske på alt :P Ikea hadde dessvere ikke babycallen på lagere, enten får jeg smiske med svigemor neste gang hun er i trondheim for å høre om dem har den da, eller så bestiller vi fra en anna plass, får diskutere med Simon senere ;)  Vi kjøpte en høy-stol til Tobias, dem hadde ikke blå eller hvit så da vart de rød til Tobias, selv om vi har tripptrapp stol så er det ikke bøyle på den og den vi kjøpte er jo ikea som har laga den så den passer perfekt til spiseborde vårt :)  skal ta bilde av de vi har kjøpt når vi kommer hjem att :) akkurat nå ligger det i biln :) En morsom ting vi gjorde når vi holdt på å pakka i biln, vi hadde fått Tobias i biln, sakern og vogna i biln så begynte vi å kjøre så spurte jeg simon: " festa du hyllen som vi har på take?" Simon: " nei søren de gjorde jeg ikke!!  kjør forsiktig!!"  og vi hadde kommet oss på motorvegen før jeg kom på de :P meeen hyllen logg på take når vi fikk stoppa! heldigvis! ;D var litt nervøs når vi oppdaga de, var ekstremt redd for at dem hadde dotte av eller skulle gjøre de :P Jeg og Simon har akkurat kommet opp dra boblebade til Line og Inge :) utrolig godt! :D bare slappa av mens Tobias sov ;)

Imorgo så skal vi reise til oldeforeldra til Tobias :) Blir kjempe kjekt de :D og så har vi tenkt å overaske ine og kaja som er på Aure :D gleder meg til å se hvordan dem reagerer når dem ser oss ;D Så etter at vi har vært der så skal vi hjem! å gud hvor godt det skal bli, vi har ikke vært hjemme på en uke nå :) Har vært ekstremt kjekt å vore vekk men det blir godt å komme hjem att :D  og spesielt møte Tante Anne Lise igjen :D

Nå har jeg tenkt å legge meg siden vi må reise i 11-12 tiden, blir vell etter at Tobias har våknet og fått mat igjen så reiser vi vell :) Alt skal ut i biln når Tobias sover første gang i morgo :)-Elise-

11:28
17.04.2011
Tobias kontroll

På Torsdag så var Tobias på 3 månderskontrollen, dem var veldig sen med å kalle han inn så han var 4 månder.

Der veides han og målte kor lang han var og tok to sprøyter..  :/

Han veide 5500 gram! :) og var 62 cm lang :) Han følger helt og fult sin egen kurve og Helsesøstra var ikke bekymra. Hun er den eneste helsepersonelle som har noe kontroller med Tobias som sa at det var ikke rart at Tobias ikke var noe stor for foreldrene hans er jo heller ikke stor! :) så det var godt at noen såg de også ;) Så lenge han fulger sin egen kurve så gjorde det ingenting sa hun, han er fornøyd å spiser godt  :) 

Tobias skulle ta to sprøyter men vist han ikke greide og roe seg så tok vi bare en sprøyte. så satt hun den første når han satt på fange mitt MEEN jeg hater sprøyter så lenge det ikke er jeg som skal stikke :P så Tobias begynte å skrike skikkelig så det var ikke noe gøy men vi fikk roet han ned så neste sprøyte satt han på fange til Simon og da såg vi bare at utrykk når nåla for igjennom huden men ikke noe ellers ;) da hadde vi leke framfor ansiktet hans ;)

Han reagerte litt på sprøyten han hadde ikke feber men var utrolig dårlig form så vi ga han stikkpille å da vart han mye bedre form ;) var bare den første dagen :) ikke noe dagen etter på ;)

 

-Elise-

11:21
17.04.2011
Søndag og reise videre :)

Idag er de søndag og vi skal reise videre til Kyrksæterøra :) Vi reiser etter det har vært middag her :)

Har ikke skjedd så utrolig mye her i helgen, bortsett fra at Tobias har funne ut at han virkelig virkelig IKKE skal ha melk på dag tid, at det er bare på natta og etter kveldsgrauten :) men men, det betyr bare at han får frukt mos og "saft" til drikke ;)  Skikkelig stabeist :P  Og jeg har en skikkelig snill ekstra svigermor som kjøpte masse forskjellig mat til Tobias, og gud kor han snakka og smilla når Reidar ga Tobias fruktmos i går å han vart så fornøyd!! :) Det er så utrolig godt når han er så fornøyd! :) 

Har noen tips til andre mammaer :

første tipse: er til mødre som er redde for at barna sine skal få forstoppelse: ha i malt, ikke vær redd for å ha i for mye, for det gjør ingenting. Bedre å ha i mye en for lite :)  De tipse fikk jeg av min ekstra svigermor ;)  å siden vi begynte med det så har Tobias hatt avføring oftere og det er bare positivet! :)

Andre tipse er at økologisk barnemat smaker mye mer en den vanlige.. den er litt dyrere meeen den smaker så mye bedre!

tredje er å sjå på mange forskjellige butikker etter barnemat, jeg trudde de ikke fantes småfolk barnemat til en på 4 måneder meen det viste seg jo at de gjorde de jo! og det er masse barnemat jeg ikke har sett på gossn som jeg har funne her :) så det skal kjøpes en god del så vi har hjemme! :)

 

Det er noen tips jeg har å tilby ;)

 

Nå er Simon, Reidar og Arne Henry (ekstra bestefaren til Simon:)) ute å røyker fisk mens jeg, Lise, Isak, Andre og Tobias er her hjemme :)  Jeg å Andre sitter og ser på tv, mens Tobias og Isak sover å Lise sitter på datan trur jeg ;)  Gleder meg til å reise videre :) skal bli kjekt å møte Line, Inge og Robin :) kjipe er bare at vi har nødt å pakke ned sakern vi har brukt :P vi reiser vell i 4-5 tiden tenker jeg :) Etter at Tobias har fått middag så han sovner i biln :) 

 


Jeg å Tobias på gynga for første gang :) var ikke så godt å få solen i ansiktet nei :P

 

-Elise- 

14:45
15.04.2011
utrolig godt! :D

Heihei :)

De e utrolig godt å være borte! e så utrolig godt å komme seg litt vekk fra hverdagen :) vi har ikke gjort så veldig mye fra i går til i dag, Tobias reagerte på sprøyten så han var varm og skrek masse meen han hadde ikke feber da men.. men han fikk en stikkpille lell siden han var varm og tydeligvis i dårlig form men når den begynte og funke så vart han i fin form! :)

Isak fikk kveldsgrauten sin i 7 tida, så sto i å Tobias å såg på meen da vart Tobias skikkelig sur å ville au ha graut så da bestemte vi at han skulle få graut, å da var han fornøyd ja :)  han fikk en stikkpille når han skulle legge seg han også i 7 tida sia han bare har en plass og sove her, å han sov helt utrolig til kl 04.00!! helt utrolig! og han sov til kl var 09.10! :O  vart helt sjokka! både jeg og Simon sto opp før Tobias gjorde i dag :P men utrolig godt ja! :) å i dag har han sove og spist bra, vi har tenkt å begynne på at med graut og barne yoghurt på formiddagen :) Han virker enda mer fornøyd nå, spesielt siden han bare voknet en gang i natt og sov helt til 9 :) 

i dag har vi bare gått tur og leka med Tobias og Isak, Isak og Tobias blir litt sjalu på hverandre så jeg å Simon må bytte på å holde dem ;)  men det er stor forskjell på dem to ja :)  

men nå skal jeg ned å se hva dem andre gjør ;) isteden for å sitte her å blogge :P  har en nyhet etter hvert når vi vet mer om det, altså 110 % sikkert men det trur ikke jeg blir lenge til ;D snakkes :D

 


Simon og Tobias på Roseby :)  Tobias liker å være i bæresele ja :)


-Elise-

20:02
13.04.2011
full rydding :)

Idag har vi holdt på å rydda og styra for å gjøre leiligheta ryddig å prikkfritt til vi skal reise, er så utrolig godt å komme hjem til ryddig leilighet :) Da var det bare for oss å styre og ordne til ;) vi gikk ned til mamma og geir i fin været, har vært skikkelig fint vær i dag! deilig å kjenne vår varmen! :D

Vi har vært og spist middag med mamma, geir, ine og kaja i dag :) spiste biffsnadder kjempe godt ;D

 

Imorgo er de kontroll til Tobias så skal jeg pakke ned alle lekene vi skal ta med så reiser vi rett etter på ;)  Gleder meg sikkerlig! ;D reiser først til Torvika og skal være der til søndag så reiser vi til kyrksæterøra og skal være der til onsdag så er det hjem igjen å da har tante Anne lise kommet på besøk på øya! ;D  så påska skal vi kose oss ja! :D kanskje kanskje en tur til ikea vist vi orker det ;)  nå sitter jeg å simon og ser på tv mens Tobias sover :) har litt mareritt men sovner furt igjen, heldigvis for hans del så han ikke blir skikkelig overtrøtt :P  men men :)

Kan hende jeg rekker et innlegg før vi drar men det er ikke sikkert men vi skal ha med oss datan :)   så det kommer et innlegg etter hvert hvertfall :)   men no ska i ta Tobias sida han begynne og våkne :)Tobias for en liten stund sia når han først vart lagt på sauseskinna vi fikk i bryllups gave og dåpsgave :)

-Elise-

20:55
12.04.2011
shopping i molde

Heihei! :)

i dag har vi vært og handlet i molde! :) jeg skulle egentlig på tannlegen i dag meen tannlegen min var sjuk så de vart ikke noe av, litt kjedelig men men.. men siden vi hadde så mange æren og gjøre i byn så drog vi lell :) Vi kjøpte gummimate til Tobias som han kan ligge på, mye bedre en teppe.. spesielt siden vi har mur-golv :P  så kjøpte vi takreims som kan brukes til å ha takboks på eller lass men vi skal bruke dem til lass til vi tar oss råda til å kjøpe takboks :)  så fikk jeg byttet inn sengesette på jysk meen fikk bare halvparten av prisen som det egentlig var pågrunn av at jeg ikke hadde kvittering.. så der liker jeg mye bedre prinsses siden jeg fikk sammepris selv om at jeg ikke hadde kvittering :)  jeg kjøpte endelig sånn baby badering! :D  nå kan endelig Tobias bade "selv" i bassenge :) han prøvde en sist gang vi var i bassenge og han for rundt i bassenge siden han sparket av så for han i rundt! kjempe kjekt! :D stor kosa seg gjorde han hvertfall.. :) meeen tilbake til hva vi handla i dag når vi var i molde :)  vi skulle egentlig kjøpe sånn bil-leke til Tobias som lyste og laga lyd når han sparka på den meen sånn fant vi ikke i molde.. :/ fant bare sånn vanngreier som såg skikkelig teit ut egentlig hvertfall til Tobias syns jeg.. Simon mente at han kunne like godt få bruk for en speiel som han kan se seg selv og sånt :) så vi kjøpe den istaden for :)  å vi kjøpte steikepanne! endelig får vi en skikkelig en siden simon ødela vår for en god stund siden :P 

Har ikke tatt bilde av alt men har tatt bilde av noe :)

Deler av takreima vår ;)Sånn logg han da han holdt på å rulla fra rygg til mage men ville ikke helt enda ;) hehe

Der ligg Tobias på den nye gummimata si ;) og baderingen oppblåst att med :) med sauseskinna i bak-grunna ;)I går var utrolig nok JEG, Tobias og Simon ute og fiska på fergekaia å fikk torsk :) kjempe kjekt selv om jeg ikke vill borti fisken eller at Simon skal komme i nærheten av meg med den :P hehe..

Etter at vi har kommet jeg så har jeg bare holde på med Tobias og slappet av ;D i morgo så blir det full rydding av leiligheta før vi drar på torsdag! :D og pakking også :) Gleder meg kjempe mye :)  til å reise, ikke til ryddingen :P å på torsdag så blir det 3 mnders kontroll til Tobias å så skal Simon og mestsansynlig sigmund eller geir kjøre gammle senga vår til søppelfyllinga :) (derfor det ikke blir i morgo er fordi at søppelfylling var vist ikke åpen i morgo :/ jeg trudde det meen den var ikke de, å fant det ut når kl var 18 og fsøppelyllinga stengte kl 18.. :/ ) 

men men :) men nå skal jeg sette på en klesmaskin til før det blir for seint og sette på oppvaskmaskina ;) :)

 

Snakkes. :)

 

-Elise-

12:43
10.04.2011
gjort i de siste :)

Heisann, litt om hva vi gjort i de siste :)

 

Vi har vell egentlig ikke gjort noe spesielt egentlig, prøvd å sotte mindre på datan en vi vanligvis gjør ;) og gå mer tura :) som jeg skrev i forje innlegg så har vi jo vært og handlet litt :) jeg kjøpte litt klær til Tobias og meg selv når vi var i molde da ;D

framover så skal vi reise litt :) Vi skal ikke reise til sverige som vi hadde lyst til pågrunn av at det skal være et bil-treff der den helga vi hadde tenkt og da blir det bare kav, så vi venter med den tanken ;) meen vi skal heler reise opp til Line og familie :D så skal vi samtidig dra til ikea og handle lit saker til leiligheta!! :D Gleder meg ekstremt!! :D

På torsdag så skal Tobias på kontroll på helsestasjonen (endelig!!) så etter den så reiser vi til Torvika og skal være der til søndag før vi reiser til Line + fam ;)  Gleder meg ekstremt til vi skal reise til Torvika, er så lenge siden vi har vært der mer en et dagsbesøk! så de skal bli utrolig morsomt! hvertfall og se hvordan Tobias og Isak går over ens denne gangen ;D hehe..! 

 

IDAG har Tobias lagt seg over på sia! så nå er det nesten som han ruller fra rygg til mage!! :D han er så flink!! :D er bare fra mandag av han har begynt å holde på med leken sånn sikkelig så i dag så ligger han på sia for å få tak i leker! :D

og han  RULLA fra Mage til Rygg!! tre gonger rett etter hverandre! :D kjempe flink! Mathias kom akkurat inn døra når han gjorde de! :) flink ja!! :D 

Sånn holdt han på før han begynte og legge seg over på sia, hadde lagt over bilde på datan da han begynte med det så orket ikke å begynne med det igjen :P

Va ei natt han sov så utrolig lenge :P  og han sov på stua før han skulle i senga si meen han ville jo ikke våkne :P (han har teppe i rundt hode fordi at han må ha noe og kose nasen med :P)

Litt om hva vi har gjort og hva vi skal gjøre :)

Vi var jo foresten oppe med vero og dem i går etter svømminga og koset oss masse drog vell ikke hjem før kl var 1 eller noe på natta :P hehe.. satt og drakk litt, jeg å vero som aldri drikker satt og drakk campanie så når mann først drikker så ska mann søren meg være fin på de også ;) hehe.. (vi hadde flere campanie flakser igjen etter bryllupet som min kjære svigermor line hadde kjøpt til meg :))

og i dag så skal vi dra og bowle med hele søskenflokken! skal bli kjempe morsomt! :) ikke så ofte vi er sammens alle sammen! :) så jeg skal hvertfall lade opp kamera! :D

men nå skal jeg sette på svømmeklærn som jeg glemte i går og så skal jeg spise og lage flasker før vi må dra på ferga :)

-Elise- 

12:27
10.04.2011
nye ting ;D

På torsdag så drog vi til byn og kjøpte ny seng og tv! :D og bytte sengeklær som vi har fått i enkel sett og siden vi har dobbel dyne så måte jeg bytte dem :)

vaskemaskina vår, den nye! :D strålfornøyd! vasker så utrolig bra! og skyller klær kjempe bra uten å måte ha på ekstra skylling! pågrunn av sensitiv hud av både Tobias og Simon så er det veldig viktig for oss at vaskepulvere skylles godt ut! :) å denne maskina gjør det ekstremt bra! :D

Her ser dere hvordan dem står på bade vårt :)

Her er tørketrommelen! kjempe fornøyd!  tørker klærne kjempe bra! av og til vist det har vært litt mye forkjelige klær oppi så kan de hende at f.eks. ikke alt er helt helt tørt men da setter jeg bare på lufting programmet så blir det helt tørt! :D

Her ser dere hvordan Simon og Geir tok inn ny senga  :p  igjennom vinduet! :)

Her e ny senga vår! med ny sengesette vårt! :D  fornøyd ja!! :D 

Gammle tvn vår :P 

Ny tvn vår!! :D  fornøyd og ekstremt stor forskjell ja ;)

De va de me kjøpte på torsdag da me va i molde og kjøpte litt ting av bryllups pengan :)

og i leverte dåpsfatte til Tobias inn på inngravering, meeen i he greid å rota vekk lappen så i må lette etter den! :S 

 

og på Tirsdag så ska me te byn pågrunn av at i ska på tannlegen men når me først e i byn så ska me åpne konto til Tobias og så ska me handle litt av gavekorte me fekk av tanten mine med familie på mamma si side :) glede meg :) og me ska kjøpe dåpsrull til Tobias :)12:17
05.04.2011
Sitter og venter spent! :)

Jepp, sitter og venter spent på at vaskemaskina vår og tørketrommelen skal komme!  :D dem skal komme i dag! :) hadde ikke gjort meg noe om dem ringte på døra for en time siden :P  Gleder meg utrolig mye! :) 

Skal ta bilde av tørketrommelen og vaskemaskina når dem kommer :)

Noen flere bilde av bryllupet og dåpen! :)

tok bilde inne i kirka etter sermonien :)

Når Tobias dåptes :) en som bare skreik og skreik :P  derfor utrykke mitt på ansikte, hadde veldig lyst å gå å ta han og trøste han :)

 

 Gaveborde vårt og deler av Tobias sitt :) 

Oss i kirka :) etter at vi vart erklært rette ektefolk :)

Skattekista vi fikk av Robin, Line, inge og may-britt :) var nøyaktig 3692 kr ;) måte jo telle :P

Vår første dans som mann og kone! :) 

 

 

Der va noken flere bilde! :)  kosa oss noka utrolig my :) drakk campanie å greier ;D  He fantastiske svigerforeldre Line og Inge kjøpte øl til byllupsfesten og campanie te meg!  me sa at folk måte ha med seg øl sjøl men Line og Inge kjøpte till alle sammen! :D  e dem ikje snill!? :) de va Lise og reidar + noken te som vi fikk vaskemaskin og tørketrommel av! Glede meg noka sjukt! sitt bare og vente på at tlfn til Simon ska ringe for da kjem dem med den! :D 

 

-Elise-

22:14
03.04.2011
pynting til dåp og bryllup :)

De gikk kjempe furt egentlig å pynte, var mange som kom for å hjelpe oss og det setter vi stor stor pris på! :D

 

Sånn såg borde ferdig pynta ut :)Sånn såg de ut før vi bytta ut rød stolen med blåstolen :)

Sånn var dekorasjonenAndre del av pynten :)Ferdig pynta med servietta på :)

oss når vi var ferdig i kirka :)

Sånn såg vi  ut :) har flere bilder av oss, sigmund kom med flere bilder nå så jeg får se om jeg legger ut flere etter på ;)  (bildene er tatt fra facebookprofilen til Adry ;))

koset oss kjempe mye hele dagen! :D fikk masse masse fine gaver! både vi og Tobias! :D skal skrive litt mer når jeg får bilde av gavebordet :) men jeg kan jo si at vi fikk  vaskemaskin av willy, ann lisbeth, reidar med familie og svein arne mener jeg på ;) og Tørketrommel av Reidar og lise, andre og isak! :D   dem kommer på tirsdag! Gleder meg utrolig mye! :D fikk masse utrolig fine ting! :D

Skal skrive et innlegg der jeg legger ut noen flere bilder ;)

-Elise-

22:01
03.04.2011
ny vogna til Tobias :)

Kjem et innlegg til med NOKEN få bilde av bryllupet og dåpen lokale etter pyntinga, har ikke fått bilde av fotografen vår enda, ska hente dem snart ;) så kjem te å legge ut flere når i fer dem å sett dem :) men først så fikk vi ny vogna vår på fredag! utrolig fin! :D

E utrolig fornøyd med vogna me kjøpte! den e så utrolig lett og trille :) e kjempe fornøyd! :D

 Sånn ser ho ut :) 

Tobias sovna snart med en gong når i begynte å trille :) virka hvertfall som at han likte ny vogna si :) he vore ute og trilla en del, elske ny vogna! :D  Line og inge tok med seg gammle vogna til kyrksæterøra så den skal stå der i garasjen slik at vi slepp og dra med oss vogn kvar gong me kjem dit! :D så de blir deiligt å sleppe å dra med seg vogna dit når me reise, tek jo opp en del plass i begasjeromme au, så de blir lite plass til bagen våre ;P 

kjem flere innlegg :) hvertfall et til akkurat no :)

-Elise-

hits