21:45
31.05.2011
Ikke denne gang

Heihei! :)

Idag har vi egentlig bare slappet av, jeg har stresset litt pågrunn av å vite om lån å gi budet til megleren å sånt.. Men Tobias er som altid blid som ei sol uansett, han har ikke skreke i dag bare sutra men det er mest fordi at han vill opp og det får han jo da får jo jeg kose med han! :D <3

Men til overskrifta, nei vi fikk ikke huset denne gang meen det kommer vist et annet hus i løpet av et par månder så vi får se på det :) Skal gjøre om lånet til sånn greier som gjør at vi har det på vent ;) Kjempe kjekt! :) Har verdens beste pappa som stiller opp! :) ja han ER VERDENS BESTE PAPPA :) Hjelper jeg å Simon utrolig mye med å stille opp sånt! :) Vi ga oss på budrunden når kl var kvart på 5, da synst jeg at det vart litt for mye.. Kjedelig men det er jo sånt! :) Men det er jo kjempe kjekt for oss at vi fikk lån og at vi kan begynne og titte selv, men som vi sier vi legger ikke inn bud vist lilly og sigmund vill kjøpe det :) Vist dere går innom bloggen hennes så skriver hun selv hvorfor ;) hehe.. lindanilsen.blogg.no

Nå skal jeg legge over bilder fra datan til eksterne hardisken min mens jeg ser på frusterte fruer :)

Sånn fant jeg Tobias når jeg gikk inn for å plukke han opp :P  Gjemmte seg under dyna :)


Litt sjokka når jeg løfta opp dyna ;) Søttn <3

 

-Elise- 

22:00
30.05.2011
Første dag alene over :)

Heihei! :)

Da e første dag over her hjemme uten Simon, ikke at det var en lang dag uten han siden han kom hjem kvart på 5 :P  hehe, skvatt litt når han kom inn døra da men :)  Jeg var akkurat på vei til å kle på Tobias, for å hente vero og levere han med math men slapp det når Simon kom hjem :) så det var jo like så greit! :) Jeg å Vero skulle dra og se på et hus som er til salgs her ute, trudde ikke at jeg kom til å like det så godt som jeg gjorde. Var i veldig bra standar, det er jo ting som må gjørest meen alikavell.. Når jeg kom hjem så diskuterte jeg å Simon dett og han vill at vi skal prøve å få lån så i morgo så skal jeg ringe banken for å høre om det er i hele tatt mulig for oss å få et lån, det må nesten vare kjapt siden jeg å vero trur at dette huset kommer til å gå kjapt, siden alle hus her ute som har vore under 1,5 mil har gått veldig kjapt.. Så jeg håper at banken kan gi meg svar ganske kjapt :)  må mestsansynlig ha kausjonist men jeg vet ikke enda, ikke vet jeg hvem jeg tør å spør heller da men :P  Så nå sitter jeg å diskutrere litt mer med Vero mens Simon og Tobias sover :) Simon begynner kl 7 i morgo på jobb men må være der halv 7 ca siden dem må være på kled og klar til bussn går ;)  Trur han gleder seg :) Jeg vet at jeg gleder meg til en ny dag med den nydlige guttn vår <3 :)

Men nå skal jeg se litt tv og slappe av mens jeg snakker med vero :) 

 

 

Q:  dere har gjort i dag da? :)
-Elise-

13:53
30.05.2011
Vill bare si

Heihei! :)

Kommer med et kjapt innlegg mens Tobias ligger på golve og leker seg! :) Vi vill bare si at vi håper alle får en like fin dag som vi har! :) Fint vær, sola titter fram og fin varme selv om at det blåser er det fint vær :)  Vi har vært ute og trilla, Tenkte vi kanskje skulle gå en tur til etter på men vi får se hvor villig til han er til å sove :P  Han er ikke akkurat den sovetypen lenger :P mye morsomere å være våken vell, får all oppmerksomheta fra mamma med en gong han vill :P  Akkurat nå ligger han å prater hun som bare det :P


Så kor søt han e! :) tatt for noka minutta sida :)

 

 

Bloggest senere :)

 

-Elise-

20:29
29.05.2011
Helga over

Heihei! :)

Da e helga over her i huset og den fine tida med Simon her hjemme 24/7 er over, for i morgo begynne Simon på jobb på ormen lange i 14 daga og kanskje mer etter den turen men det vet vi ikke enda men vi håper at kontakta med ts-group blir lengre :) Drømmer om at inntekta skal bli skikkelig stabil så vi får kjøpe hus eller bygge hus :) Så vi krysser fingrene våre :)

Denne helga har jeg ikke hatt tid til å blogge og har heller ikke tatt meg tid til det siden dette var siste helga til Simon før han begynner på jobb :)  Vi har bare slappet av og koset oss masse! :D  Lurer litt på hvordan det skal gå med meg å Tobias her hjemme helt alene, dem siste dagen så har Tobias vore skikkelig pappa dalt denne helga.. Så håper at han godtar at det bare blir meg og han i 14 dager på dagtid hvertfall, Simon får nok ikke sett så veldig mye til Tobias vist han får sett han våken i hele tatt i løpet av 14 dager.. Men de skal nok gå bra tenker jeg :) Er spent fordi om :) 

Nå er Tobias lagt for ca en time siden, og vi har levert biln vår til Geir som skal kjøre Simon i morgo tidlig siden han begynner ikke før kl 9 i morgo :) Og resten av uka til Sigmund er ferdig på jobb så skal Simon sitte på med han så lenge Sigmund ikke blir sjuk da :p hehe..

Resten av kvelden skal vi slappe av og legge oss tidlig :) Spesielt jeg :P hehe..

Her ligger Tobias å sparker Simon i ansikte og flirte hehe :P Tobias synst det er kjempe morsomt å lugge Simon :P hehe

Q: Hva har dere gjort i helga da? :)

-Elise-

22:57
27.05.2011
fredag! :)

Heihei!

Da e de helg igjen, og det e utrolig kjekt! Men samtidig så e de litt rart/skummelt fordi ta her e siste helga vår i lag før Simon begynne på jobb :)  Så nå helga her ska nyttes til de fulleste!

Idag så har svigerfar vært her på hjemmelaga pizza :) Godt var det au :) Idag har vi vært heldig å fikk komme på besøkskaffe til Matilde! Noe som var kjempe kjekt! :)  resten av dagen har jeg brukt til å vaske klær, legge sammen klær og ryddet :) Stakkar Simon har slit med å få et kurs til å virke men fikk det til til slutt :)  Imorgo så er det rydding av leiligheta og kose oss som står på plana :)

Og jeg skal gjøre kvelds treninga mi som jeg har gjort i en uke nå, utrolig nok! :P 

Men nå skal jeg gjøre kveldstreninag mi før jeg skal gå å legge meg ;) Siden vi har en gutt som våkner kl 6.00 hver morgo!! i det siste :p blir litt hautulling :P Tobias fikk tak i nattlampa her en dag, og den fant han ut var god å bite i ;) Søtn <3

Q: hva har dere planer for i helga da? :)

-Elise-

 

21:52
26.05.2011
Kontroll på sjukehuset :)

Heihei!

Idag var det kontroll på sjukehuset med Tobias, dem synst vi ikke trengte og veie og måle lengde i dag siden vi gjorde det på tirsdag :) Så vi det er nok de samme :P 

Idag hadde vi en annen barnelege en sist gang, noe som var helt greit siden han vi hadde i dag forklarte faktisk hva han gjorde og hvorfor han gjordet det :) så det likte jeg virkelig godt! :D  Alt såg helt helt normalt ut! :D han sa også at Tobias var skikkelig sosial til å være 5 månder :) Han søkte etter sosial kontakt mer en ka en på 5 månder gjør men det er vell kanskje ikke så rart med tanke på at vi prater til han veldig mye og at jeg har en stor familie ;) hehe.. :) 

Legen sa også at Tobias var egentlig ikke prematur teoretisk sett heller, siden det bare var noen dager til han var i uke 37 når han vart født meen uansett så i dag sa han at vi "frisk" melder han, altso han er en helt normal baby, ikke noe komplikasjoner fordi at han var fød 4 uker fortidlig. Så vi trenger ikke å dra tilbake på kontroller på sjukehuset :) Så det synest vi er utrolig deiligt! Vi synst det er litt kavsomt å dra til molde på kontroller siden at dem gjorde akkurat de samme på helsestasjonen og siden dem ikke letter etter noe spesielt.

Og blodprøven var bare for å sjekke jern innholde til Tobias og blodprosenten og det var litt lavt jern innhold meeen blodprosenten var normal så siden han har begynt å spise mer fastføde så trengte vi ikke gjøre noe med jerninnholde hans for da kom det av seg selv sa legen :) Så vi fikk svar på hvorfor dem skulle ta blodprøve no da :)

Og det var oppdateringen om kontrollet på sjukehuset! :)

Og foresten min kjære lille søster Kaja konstanse har bursdag i dag! Hun blir 8 år! Hurra!! :D Har vært der og feiret med hun men vi hadde ikke med kamerat så ingen bilder der i fra, har egentlig ikke noen nye bilder heller.. men slenger med et bilde jeg finner ;)

-Elise-

22:32
25.05.2011
Tobias 5 månderskontroll

På tirsdag var vi på 5 månderskontroll egentlig 4 månderskontroll men dem er litt sent ute her med oss, bare oss som jeg har skjønnt det ? :P  hehe..

Denne gangen var det fysioterapeuten som skulle se på han, alt såg helt fint ut! og han var flink så de var jo kjekt å høre :) Han strekker seg ikke helt helt til høyre men det er veldig lite som er igjen til det var perfekt, så vi skal trene litt på det mer :) meeen han gjorde det helt fint når vi kom hjem da, så om det var fordi at han var sliten og sulten når hun holdt på eller hva det var vet ikke jeg? Kanskje barnelegen gjør det samme i morgo så vi får se? :)

På tirsdag veide han 6220 gram og var 66 cm lang, han har lagt på seg 600 gram på 1 månde så vi synst det var bra! og han har vokst 4 cm på 1 månde! :) Så han vokser furt ja!!  :)

Vill dele et bilde av dere vi tok av han i dag, han spiste brødskive og spiste på treskleiva min å det var stor stas!  ;) og han spiste potetmos med MME og most gulerot :) Virka som at det var godt ;)

-Elise-

22:20
25.05.2011
vogn bagen :)

Heihei!

 I trur ta her e de seineste Tobias he lagt seg noken gong.. Derfor det vart så seint var fordi at Tobias ville sove med meg så da la vi oss i senga så sovna vi begge til kl var halv 8 og da var det egentlig halv time over legge tiden til Tobias, men var ikke akkurat vits i å stresse for han blir jo ikke trøtt med en gang lell.. men før vi gikk ut av soverommet så begynte Tobias å skrike og skrike uten gong.. og de fortsette når vi kom på stua men når vi satt oss ned så sovna han mens han satt, ikke at jeg skjønner hvorfor da men :p sov et kvarter til så våkna han og da leika vi litt og så lage jeg kveldsmat så la han seg men det tar ca en halv time mating og bytting av klær og nattarutina vår vist ikke mer :)  men koslig er det <3 Ikveld så er Simon på et kurs/møte i molde angående at han skal begynne på Ormen Lange på søndag, så vi er ganske spent alle sammen her :) Han kommer hjem snart så får jeg høre hva dem sa  :)  Imorgo så skal vi til barnelegen i molde, gleder meg til å høre hva han har å si om Tobias denne gong og jeg lurer veldig på hva han skulle med blodprøva vi tok forje uke :)

Men tilbake til overskriften :) I går så kom hardbagen vi kjøpte til Tobias for en ukes tid siden?  den er kjempe fin! :) Kjempe kjekt for oss siden at vi har brukt soft bagen som hørte til gammle vogna hans ;) og vi synst den er/var for liten rundt hode :) Så i dag fikk jeg hentet bagen og jeg er så fornøyd! Den er så lett og får vogna til å se så liten ut ;) og den gjør slik at kurva under blir større ;) kjekt! :)

fint blomstertrekk inni :)  synst jeg hvertfall :)

 

-Elise-

21:31
24.05.2011
:)

Heihei :)

Jeg fant ut hvordan jeg kunne bli sponset på bloggen, fordi at jeg var innom miapia2.blogg.no så tipset hun leserne sine om at http://sponsetblogg.no/ for å ha muligheten til å bli sponset så jeg har meldt meg på her og det er helt gratis ;)

Så får vi håpe at jeg blir sponset :) 

 

-Elise-

 

(Kommer et innlegg om hvor stor Tobias var på denne kontrollen i dag, enten i dag eller i morgo.. vi får se når Svigerfar drar til ormen på jobb ;) Om det blir lenge før jeg legger meg :)  )

22:56
22.05.2011
Helga over :)

Heihei! :)

Daa var helga over allerede, vi har gjort så utrolig mye i løpet av mai. Vi har faktisk bare vore hjemme på over en månde nå.. Det har skjedd noe hver helg nå siden slutten på April, så jeg gleder meg vilt til at Aukra dagen er over for da må de vell bli en helg til å bare daffe og være ute vell? :) hehe, vi får krysse fingrene våre! :D

Som jeg sa i går så var vi i selskap til min kjære bestemor som fyller 70 år i morgo! :) Var en kjempe koselig bursdagsfering! Vi spiste først middag bare ungene hennes, barnebarna og oldebarna :)  så når kl var 16.00 så var det konsert der vi i familien synger og vise bilder og forteller historier om min kjære bestemor, utrolig morsomt å sitte og se på! Fikk også se bilder av oldefar som er død som er utrolig masse savna og elska å det var litt rart å se han så ung :) og etter konserten så var det kaffe og kake :) Kjempe masse god kake! :) vi måte dra når kl var 18 siden Tobias nesten ikke hadde sove i løpet av hele dagen men det gikk helt greit de :) Var et kjempe kjekt selskap! Når vi kom hjem låg vi rett og slett på sofaen og bare slappet av! Tar på å ha stor familie ;) Men dessvere så logg kamerat i stelleveksen som hang på vogna som sto ute i gangen så jeg fikk ikke tatt noe bilder :/ (men jeg har et annet bilde jeg vill vise etter på ;))

Akkurat nå sitter jeg å ser på filmen på tv3 :) kjempe morsom film, jeg har aldri sed den før, men simon har sed den før :) Så nå begynner den på at så vi blogges!! ;)Elsker dette bilde av tobias! :) Han er så nydelig!! :)

 

-Elise-

10:51
21.05.2011
Timer til Feiring :)

Heisann! :)

 

No e de bare tima til bursdagsfesten begynne her, Gleder meg gjør jeg :) Kan ikke si hva vi skal gjøre for, mann vet aldri med besteforeldre som farer å snikker for å finne ut hva som skjer ;) thihi :) Skal fortelle det enten i kveld eller i morgo, vi får se hvor seint det blir, og hvordan Tobias blir etter alle folkene han ikke har sett! :) En ting vi fant ut når vi var i komfermasjon var at vi må ha med oss enten vippestolen vår eller høystolen vår, siden den kan legges sammen ;) Vi får se hva vi gjør :) Skal møte opp kl 13.00 så vi har en del ting å ordne til da meen det er fortsatt en god stund igjen til vi trenger å begynne ;)

Jeg husker ikke om jeg har sakt det, men jeg har bestilt meg hardbag til vogna. Å den vart sendt på Torsdag så jeg sitter og venter spent på at den skal komme, har et lite håp om at den skal komme i dag men vi får se! *krysser fingrene*

Akkurat nå ligger Tobias å ser på fantasiflytterne på playhousedisney :)

og jeg skal spise litt før jeg skal vekke Simon som la seg ned på litt siden lille rakkeren vår ville opp kl 7 :P hehe, var litt tungt for han pappa de ;) thihih :) Gleder meg til å møte alle sammen senere i dag :) Skal bli kjempe kjekt! :D Lurer på korleis Tobias reagerer på alle dem fremende folka som ikke har møt han før og vill borti han :) Så vi krysser fingrene for at han smiler som han altids gjør når folk prater til han ;)Sånn så ta her fant i Tobias for ei stund sia ;) kjempe søtt :)

 

-Elise-

13:33
20.05.2011
Fin helg ska de bli :)

Heihei!

Akkurat no så held vi på å ordne til bursdagsfest til beste :) De skulle egentlig vare en overaskelseselskap men de var noken som avslørte det nå på tirsdag, men men :) Fortsatt koselig ska de bli lell :) Så i dag så ska i og Tante Anne Lise fare og pynte lokale etter på ;) Rekna med at Tobias ska bli med siden Geir og Simon er å ser på en båt som gies bort på finn.no :P  så vi får se hva dem gjør :P

Igår så gjorde vell egentlig ingenting ana en å slappe av  :)

No ligg Tobias og søv etter å ha fått velling på ettermiddagen ;) No ska i snart håndvaske dressen te Tobias eller finne et program på vaskemaskina som e så facy at ho sikkert he det :P  og så he i en hau med klær som må leggest sammen så i må vell begynne før det begynne å bli skikkelig ille :P hehe.. men i må vell begynne :)

-Elise-

22:25
17.05.2011
17 mai og camping tur :)

Heihei :)

Jeg skal først begynne med å fortelle litt om camping turen vår :)

Jeg, Simon, Tobias, Mamma, Geir, Ine og Kaja drog til Ålesund på camping tur :) Vi drog på campingplassen Prinsen trur jeg det var den hete. Var kjempe fint der, lekeplass rett at med campingvogna :) Grase var vått etter reine som var før vi kom men vi fant oss en nok så lunde "tør" plass, Simon og Geir fikk campingvogna vater og så var det bare og begynne på fortelte, gikk ganske kjapt for å sitte opp et fortelt ;) Etter at dem var ferdig så drog vi til moa for å handle inn litt mat, men det endte med å se litt over alt :) Når vi kom tilbake på campingen fant jeg å simon ut at vi hadde glemt vippestol hjemme -_-'  så da var det bare at en måte holde Tobias når han fikk graut og en måte gi han grauten :) Etter Tobias hadde lagt seg så bestilte vi pizza :) kjempe godt! Tobias er en engel å ha med på camping *Bank i borde* sov snart hele natta og var skikkelig snill :)

Dagen etter på så drog vi på moa, var der en god stund før vi drog tilbake på campingen.. Resten av dagen slappet vi vell bare av, jeg å mamma var en tur innom coop obs hypermarked senere på kvelden. Da fant jeg en jakke til Tobias som faktisk tåler regn, noe som søren meg ikke er lett og oppdrive til en som bruker str 62 men jeg kjøpte den i str 68 så han har den en stund :)

På søndag så stod vi vell opp å pakket og drog videre til komfermasjon! kjempe kjekt! men vi har ikke noen bilder der i fra fordi at vi glemte kamerat vårt i biln.. :/  men men :)  Det regnet snart ikje i hele tatt hele helgen! kjempe godt! Godt at det ikke vart slik som det var forutsett! :) koset oss kjempe masse!! :D

Igår så måte vi til molde sjukehus for å ta blodprøve av Tobias (som barnelegen i molde ville ha svarene på neste uke, aner ikke hva dem skulle ha dem til da men, får vite det på tirsdag)Og vi fant ut at når vi først var i byn så tidlig så kunne vi jo like så godt dra innom torvika for å hilse på :) Kjempe kjekt! :) 

 

Å så var det første 17 mai feiringa til Tobias i dag! :) Vi gikk først i toget som begynte kl  11 i dag :) Før vi drog for å gå i tog så satt vi på steika vi skulle spise til middag senere :) Tobias våkna når vi var og gikk i toget så han fikk faktisk med seg noe av toget :) Smilte som bare det! :)  Etter toget var det middag her hjemme :) Jeg lagde saus mens Simon skjærte opp steiken :) var utrolig godt!! :) jeg fant oppskriften på matprat.no :)

Etter vi hadde slappet av en stund så drog vi til skolen for å spise kake og kafe! :) kjempe kjekt, selv om at det regna en del.. :) Før vi drog til skolen tok vi også noen familie bilder av oss :) jeg synst dem vart fine! :) ikke lett når alle skal være med på bilde og ingen stativ til kamerat :P


Håper alle har hatt en kjempe fin 17 mai fering!

Q: Hva har dere gjort i dag? :)


-Elise-

22:53
12.05.2011
Camping tur :)

Heihei :)

 

Imorgo så reiser vi på camping tur med Mamma, ine, kaja og Geir og kanskje kanskje kanskje Lilly og Sigmund :)  Vi skal dra til ålesund på camping :) Så på søndag så reiser jeg, Simon og Tobias til komfermasjon te søskenbarne til Simon :)  Så det blir nok ikke blogging i helga :P

Idag var vi i molde for at simon skulle på sjukehuset på nese,øre og hals for en undersøkelse angående allergiene sine som han fikk ny medisin for :) Så var vi i igjen i byn for å handle litt inn :)

Vi kjøpte ny dyne til Tobias, en helårsdyne og en sommer dyne (måte bruke opp et gavekort på kid så da kjøpte jeg like så godt en sommer dyne til Tobias), Hentet dåpsfate til Tobias, handla inn litt mat, handla søte små klær til Tobias <3, kjøpte en "the prince" pute til Tobias :)  og et blått teppe :D  og Tobias skal ta blodprøve på mandag fordi at vi ska til barnelegen om 2 ukers tid :)  å vi har utrolig nok endelig fått somlet oss til å kjøpt Babycall til Tobias :) så nå har vi endelig baby call vi også ;) Så han kan sove ute uten at jeg er redd for at jeg ikke hører han :)

Men no ska i slappe av før me ska gå og legge oss :) har med et bilde av Tobias og simon :)

 

Fant ut at vi har en del vi har nødt til og pakke til campingturen i morgo :P  men vi får gjøre det i morgo ;D

 

-Elise-

15:10
10.05.2011
fantastisk dag :)

Heihei :)

Igår va den utrolig fantastisk dag! utrolig deiligt vær!! :D  Etter at i hadde vært på tannlegen så va i å Tobias ute helt te han skulle legge seg! kjempe godt! :D Han logg bare i body :) merka at han synst de va godt :)  men i dag så skulle i ønske i smørte meg sjøl like nøye med solkrem som i gjorde mæ han :P e litt solbrent på ryggen :P men de e vell typisk :P Vero kjøpte 2 hua til Tobias i går, dem va kjempe fine! :D å i kjøpte ei hue med sånn keps greier på. Han va kjempe søt i den! ska komme med bilde :D 

Idag har vi en lat dag :)  joggebukse å t-skjorte dag ;D  Tobias har stømpebukse og body ;) Han har sove utrolig mye i dag, noe som merkes godt på humøret hans :) blir mye mer utkvilt :)  Idag skal vi ikke gjøre noe annet en å kose oss! :D  <3 jeg skal gjøre litt husarbeid nå som Tobias sover da men ;) 

Simon kjem hæm i morgo!! :D  Glede meg utrolig mye! :) rart å ikke ha han her på kvelden spesielt :) Han har vært på 3 dagers kurs så får vi se når han skal på jobb om han reiser bort eller om han skal være på ormen håper vi får vite det ;)Tar med et bilde av tobias som ligg på matta ;)

 

Men no ska i ta og legge sammen klærn som ligg og vente på meg :)

 

-Elise-

20:54
07.05.2011
Litt forandring i planer :)

Heihei :)

I sist innlegg så sa jeg at Simon skulle reise ut på onsdag til stord, meeen nå er planene forandret.. Han skal heller på kurs på mandag!  (dem sa at å ta det kurse va viktigere en å reise på stord ;)) så han reiser nå i morgo til kristiansund for å være på kurs til onsdag så får vi ta det der i fra :) om han skal være her ute på ormen neste uke siden ts group skal ha folk ut dit neste uke meen vi får se hva sjefene hans sier i løpet av uka som kommer :)  Er spent jeg hvertfall! :D 

Idag har vi vært på bursdagselskap til Lilly og Sigmund, spist masse god mat!! kjempe kjekt!! :D  vi var ute og kosa oss i sola også :D  Malin, Stian og Lucas kom også! utrolig kjekt å se dem, er ikke så ofte mann ser dem. spesielt vi er dårlig på å dra på besøk til dem, meeen vi skal prøve og bli bedre! ;D  Tobias var litt sutrat i begynelsen siden han ikke har ville/fått til å sove skikkelig i dag meen det gikk greit så lenge han satt i fange til mamman sin i begynelsen ;) men etter hvert så kunne han sitte med andre også, meen ikke så alt for lenge ;P hehe.. Første kvelden på leeenge så sover faktisk Tobias i senga vår, pågrunn av at han vart skikkelig sur hver gang jeg la han i senga hans meen når vi logg i vår seng å kosa så sovna han.. så han kommer nok til å sove i senga vår i natt :)  noe jeg synst er kjekt, spesielt vist han faktisk ikke tar hele senga da :P  hehe ;) 

Nå er Simon, Malene, Sigmund og Math å klatrer :P koser seg kjempe masse dem! ;D  <3<3  Jeg sitter og ser på tv å spiser godteri! ;D

 

Jeg har ikke noe nytt bilde å legge på dette innlegget fordi at jeg sitter på Simon sin data akkurat nå :P min ligger på soverommet og jeg vill ikke hente den når Tobias sover :P så det blir et som jeg har brukt i et anna innlegg ;)Foresten han var kjempe kjekk i dressen sin! :D  har tatt bilde, men har ikke lagt over det enda.. :P  Kjoln jeg kjøpte meg var for stor så jeg sendte den tilbake for å bytte den til small istaden for medium :) så jeg har en liten drøm at den skal komme før søndag neste uke meeen vi får se om jeg håper rett ;) 

 

-Elise-

23:38
05.05.2011
Gode nyheter :)

Heihei :)

Idag har vi slappet av masse i lag med familien :)  Var først på besøk med mamma, Geir, ine og Kaja så etter hvert kom lilly og sigmund :)  Lilly og Sigmund vart med oss hjem etter på for å spise litt mat :)   Tobias har sove og spist godt, lekt masse! :D Jeg og lilly laga grønnsaksfat til middag i dag :) kjempe godt! :) Simon, Sigmund og Math har vært og klatra mens vi damene har vært i hvert vårt hus :P 

Ting jeg hele tiden har glemt av å gjort etter at vi giftet oss er å: 1. få nytt førerkort, 2 nytt bankkort, 3 endre alle andre plasser der jeg har mitt gammle etter navn :p 

 

Men over til overskrifta!!

Simon har fått seg jobb! Han skal på sin første reise jobb nå på onsdag som kommer og skal vare borte i 14 dager :) Han gleder seg kjempe masse :) Er kjempe stolt over han!! Vi har vist det en stund meeen vi har ikke ville sakt det til noen før han fikk sin første reise jobb! :) Er så utrolig stolt over han! :D


Tobias leker seg med gårdslyder ;) 


Men nå skal vi legge oss ;)  Vi skal til byn på mandag for å snakke med sjefen te simon ;)  og jeg å Vero skal på kino i morgo kveld å sjå fast five :D glede meg kjempe masse! ;D  Jeg å simon skulle sjåå den i lag egentlig meen simon sa at i skulle fare med vero for en gong skyld ;) hehe ;D 

 

-Elise- 

14:24
04.05.2011
Handling :)

Heihei :) 

På mandag så bestilte jeg kjole til meg å dress til Tobias :)  Spesielt siden vi skal i konfirmasjon, bursdagselskap og 17 mai så bestemte vi oss for å bestille en i str68 så han har en liten stund, vi skulle egentlig låne av Malin men vi bare glemmer det når vi møtes :p så det var like så greit å bestille en selv siden den bare kostet 150 kr :)  og jeg måte selv ha en kjole så :)  

Sånn ser kjoln jeg bestilte fra sparkjop ut:

 

Sånn ser dressen ut som jeg bestilte til Tobias:


Bildene er tatt fra sparkjop.no

 

Nå ligger Tobias å sover mens jeg blogger å ser på tv :) Jeg skal sette på en klesmaskin og begynne å lage middag snart :) Simon stakkar ligger med skikkelig migrene så han stakkar ligger å sover.. :( 

Bloggest

-Elise

22:00
02.05.2011
Lita stund :)

Heihei :)

No er det ei lita stund sia sist i he skreve et innlegg, hvertfall i haue mitt ;)

Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye i det siste, vi har bare egentlig vært foreldre og kjærester :) 

Vi hadde en kjempe koslig kveld på søndag i lag med Veronica og Mathias, vi satt her nede og såg film å bare prata å kosa oss :) 

 

Tobias er frisk å rask :) begynner å bli skikkelig sterk i nakken å liker å ligge på magen nå faktisk ;)  Spiser godt! :) Har begynt å få litt fruktmos på ettermiddagen igjen nå siden han faktisk vill ha det igjen :)  Han begynte å våkne kl 12 for å spise litt noe som var veldig rart å litt slitsomt men det har gått et par dager uten nå da (bank i bordet) :)

 

Men nå skal jeg se ferdig ungkaren som er finale i kveld! :D på fem! :D kjempe kjekt å sitte og se på!! :D

 

Skal prøve å blogge litt mer, men skal ikke love noe.. jeg konsentrer meg bare om å være mamma å kone og kose meg mest mulig!! :D

 Tobias som sprelle seg ut av handan mine :P og ned til Simon :) 

 

-Elise-

 

 

hits