22:34
30.06.2011
Snart helg igjen!

Heihei!

I synst at tida går alt alt for furt! I morgo så e det fredag, har ikke lagt planer for dagen i morgo finn vell på noka i morgo vist me vill ;P  Helga så e det ikke stort som skjer da heller, vi ska fare og sjå på et hus ute her så me fer sjå om det blir noka budrunde på oss :P  krysse fingren vist me vill ha det da vell og merke :P  e en del som må gjørest på det så vi får sjå ;) 

Idag har vi heller ikke gjort noka! :P  vi har gått en lang tur og det e vell de eneste vi har gjort i dag! skikkelig lat fortida :P I må virkelig begynne og gjøre noka :P Me fer ta med Tobias på noka, fare en plass :P  gjær noka istaden for å sitte her hæme bare :P Bilde av meg å Tobias når Tobias satt i bæreselen sin :) <3 lenge sia han he sotte i den men likte den veldig godt!  :) Ville ha alt i gjor da men ;)

 

-Elise-

 

11:05
28.06.2011
slappe dager :P

Heihei! :)

No e det bare slappe dager her i hus, ikke mye å finne på når været er så dårlig.. :/ Kjedlig men men, finner på ting her hjemme vi ;)  idag står det egentlig ikke så veldig mye på plana, vaske klær å sånt bare :P  Når Tobias våkne så e de kosing, leking å slappe av som står på menyen :)  <3 

Jeg og Simon har skikkelig problem med å finne på hva vi skal ha til middag hver dag.. :S  skikkelig middags lei, har egentlig ikke lyst på noe middag meen så vill vi ha det også :P Noen som har noe middags tips?Tobias som spis :)

 

-Elise-

00:22
26.06.2011
deilig lørdag :)

Heihei alle sammen! :D

Idag har det vært en utrolig deilig lørdag! som jeg sa i går så skulle vi til byn for å handle, og i dag tidlig så sa Malin at hun og Lucas skulle på badeland å lurte på om vi skulle bli med og når Simon sto opp så fant vi ut at vist Tobias våkna til tide så ble vi med (Malin og Lucas skulle på badelandet i rundt 12 tida) siden det er så lenge siden Tobias har bada i basseng. Var litt spent på hvordan han skulle være i bassenget siden det er faktisk ca to månder siden vi var det sist.. Men han er en skikkelig vanngutt! :D  Han for å bada som bare det!  Simon satt han oppi barnebassenget med baderingen sin å da greide han å gå i rundt i vannet og det var morsomt det!  :) Lucas kosa seg masse også for å bytta basseng en del :P  Vi måte opp før dem, meen når vi sto i garderoba så kom dem ;) Vi møtes på roseby etter på for å spise, vi drog for å handle etter vi hadde vært en stund på roseby i lag med Malin og Lucas :)  Så for me hæm å slappa av :) I kveld så he i vell så og si sove sia i rundt 9 tida i kveld :P var så utrolig trøtt! :P


Vi har fått sotte i batteri i musikkleka til Tobias så den er en stor hit her med oss ;)


Dagen i morgo bringer vell ikke mye som skal gjøres her i fra hvertfall :P kose oss med guttn <3

 

-Elise-

 

Q: dokkå har gjort i dag da ? :) 01:03
25.06.2011
Fredag og helg alleredde! :)

Heihei!

jepp, alleredde så er det fredag igjen! synst dagen går så utrolig fort for tida!

Idag har vi heller ikke gjort noe spesielt, gått tur :P  Simen kom på besøk! :D Så han å simon er ute å fisker nå på kvelds tid/natters tid :P  mens jeg å Tobias koser oss hjemme!! :D Matilde var på besøk her i stad, vi dansa og tulla som bare det så hun var ikke helt enig i å måte hjem å legge seg ;) Resten av kvelden har jeg brukt til å sett på 16 and pregnat å slappet av!

Nå ligger jeg i senga å blogger kjapt før jeg skal legge meg ;) Stakkar guttn som har våknet flere ganger med mareritt.. Han ligger fortsatt og sover når jeg kommer inn fordi at han skriker! så får håpe tennern kommer snart så han får sove skikkelig!  :)Tobias <3 Sist gang vi var med Line :)

Dagen i morgo bringer vell en tur til byn :P  Vi bruker å dra bare for å handle, vi stor handler mat i byn fordi at det rett og slett er billigere å handle mat i byn enn her på øya! så vi skal handle en del mat så trur jeg egentlig ikke at vi kommer til å handle noe mer, meen jeg sier det hver gang :P  hehe..

Q: dere har gjort i dag da? :)

-Elise-

00:18
24.06.2011
jeg vet jeg vet

Heihei! :)

Ja jeg vet at jeg har ikke blogget på en stund, har ikke hatt tid eller hatt noe å skrive når jeg har hatt tid :P 

Dem siste dagen har vi ikke gjort så veldig mye etter at vi kom hjem fra kyrksæterøra, vi har slappet av, gjort det vi må ha gjort av husarbeid, vasket mye klær :P , sett på hus, fått vite at vi ikke har fått hus :P så har vi egentlig bare slappet av resten :)

Tobias begynner å få skikkelige plager med å få tenner for dem siste nettern nå så har han vart våken tre gonger i løpet av natta, så det har ikke blitt mye søvn på meg. Men i natt er den første natta Tobias faktisk har vært umulig. dem andre nettern så vill han bare ha kos å legge seg igjen meeen ikke i natt! Han skulle stå opp! jeg hadde ikke rukket å gå å legge meg en gang.. klokka var halv 11 på kvelden.. :/ så etter en 1 time med kamp til å få han til å sove så sto simon opp med han så jeg skulle få sove litt, han hadde vist ikke greid å lagt han før kl var halv 2! og han våkna kl 2 igjen.. :P da skulle han ha mat, så var det kl 4, så kl 6 så kl 7 så sto vi opp spiste frokost la oss å sov igjen til halv ti så sto Simon opp med han så sov jeg som en stein til kl var halv 2  :P  Tobias hadde faktisk sove en stund også da ;) så ikke masse som skjer om dagen, bare er trøtt ;)

Idag har vi heller ikke gjort noe spesielt. Vi har vært på besøk med Lilly og Sigmund en tur før vi dro på horremsleira og grilla å kosa oss, før jeg, simon, Tobias og Matilde drog hjem fordi at Tobias skulle ha graut og det regnet så jeg ville ikke sitte i små regnet å gi han graut så vi drog hjem å avtalte med dem andre at dem skulle komme etter så skulle vi møtes med vero så dem kom etter hvert :) jeg tok ingen bilder når vi var der ene og lene fordi at Tobias var overtrøtt :P  ikke tok jeg noen bilder når vi var oppe heller når jeg tenker meg om.. :/ men men :P får huske på det til neste gang :)  Pappa og sara var også der :) Med camillia, cato og conrad?( vet ikke om jeg skreiv navna rett) Camilla elsker Tobias ;) og Tobias vet hvordan han skal sjarmere hun ;) <3

meen klokka er over 12 nå så vist jeg skal greie å våkna å mate Tobias i natt så må jeg legge meg å vist jeg faktisk skal komme meg opp i morgo :P  i morgo er det vell fredag? håper jeg :P for da sånn jeg å simon forsto det så kommer en kompis av oss som heter Simen og skal overnatta! :) Gleder oss! :) Han har snart ikke fått vore med Tobias over en periode ;) så det skal bli kjekt :) Må bare finne ut om hvor vi skal legge han siden vi tok ut gjestesenga :P  om jeg legger meg på madrasse inne på Tobias sitt rom eller hva vi gjør ;) så får karen ta senga vår :P 


Slenger inn et fint bilde av Tobias og Tante May-britt :)  <3

Nå stikker jeg å legger meg! :)


Q: hva har dere gjort i dag da? :) 

-Elise-

23:32
18.06.2011
Borte bra men hjemme best :) *bilder*

Heihei! :)

Da har vi vært hjemme fra kyrksæterøra i en dag alleredde :P  Var hatt det utrolig kjekt! :D Gleder meg altids til å dra tilbake! :) Det jeg synst er kjempe kjekt er at jeg å Line (mamman til simon) kommer så utrolig godt overens, vi sier det vi mener til hverandre uansett :P hehe..  bare sånn vi har blitt ;) Liker det :) 

Men uansett :) Vi reiste på mandag i fullfart, var tilbake i går kveld :) Vi har egentlig ikke gjort noe annet en å slappe av å nytt sola og slappet av i lag med svigermor, svigerfar, Robin og May-britt som kom på besøk når vi var der :)

Noen bilder av "ferien vår" :)

Ny katten til Line og Inge, Odin :) Hoppa oppi kleskorga å logg der leeenge :P

Tante May-britt og Tobias! :D Tobias ELSKER tante may-britt for hun gjør nemelig alt han vill ;)

Namm namm :)

Sjå på Tøffingen vår! :D Bestemor line kjøpte solbrilla til han ;)

Det vart varmt for oss! men solhatten logg hjemme så da måte vi bruke lua for beskyttelse på hode hans :) Jeg fikk bikini av Line :) Snill ja!! :D

To tøffingen mine og jeg å mannen min <3

Tobias synst det va arti å "kjøre" bil på ferga :P

Tobias prøvde og ta bordet :P 


Bestemor Line lære Tobias med datan og Tante May-britt kose han med ;)

Tobias går på grasse, va litt rart ta  :P 


Da trur i ikke at i he glemt noka ? :P  hehe :P   men no ska i sjå ferdig filmen på tv3 så ska i SOVE :P  e skikkelig trøtt for tida :P  kanskje noka med at i aldri legg meg tidlig nok? men men ;)

 

-Elise- 

21:42
14.06.2011
kjapt innlegg

Heihei! 

Dette blir bare et kjapt innlegg før frustertefruer ;) 

Vi fant ut at vi skulle reise til kyrksæterøra i går, vi hadde egentlig tenkt å reise til helga meen Line og Inge var opptatt i helga så hun lurte på om vi heller kunne komme i går så da heiv vi oss rundt og for med en gang! :) Har det kjempe kjekt her! :D 

På søndag var vi en tur i torvika og hilste på søstra til simon og kjæresten hennes. Altids kjekt å se Lise, Andre, Isak og Reidar : ) Stor koste oss! :) 

Idag har vi ikke gjort så veldig masse, har vært på øra og handlet litt.. Vi var opptimiste å trudde at det kom til å være sol så jeg å simon kjøpte oss shorts og solkrem meen det begynte å regne ikke lenge etter på :P Line kjøpte solbriller til Tobias :) Han er kjempe søtt med dem! Skal ta bilde og vise meen har ikke ledninga med meg så det blir når jeg kommer hjem :) og jeg faktisk har fått tatt bilde av Tobias med dem! :) Tobias er kjempe snill! Smiller og leker meen han er veldig mamma og pappa kose sjuk fortiden så han vill helst at vi skal leke med han hele tiden men jeg synst det bare er kos! :D <3 

meen nå begynner frusterefruer snart så bloggest! ;) 23:09
11.06.2011
lørdag :)

Heihei! :)

Idag så hadde i alleredde bestemt meg for at jeg å Tobias skulle gjøre noka anna i løpet av dagen enn å bare gå en tur å handle å sånt :) så når kl va 10 så bestemte i at me skulle fare te byn og handle klær til Tobias! :) Og i rundt 11 tida kom Matilde og Malene inn for å være med Tobias :) Å dem ville også være med til Molde, og jeg elsker å ha dem med :) <3 så vi smisket med Vero og Math for å få være med :) Dem fikk det da ;D Vi reiste på kvart på 12 ferga, vi drog til Roseby :)

Vi skulle besøke Sara på jobb så var det klesbutikken å handle klær til Tobias. Matilde og Malene gikk og plukte ut klær som dem synst var fine til Tobias! :) <3 Da var jo selvfølgelig lekebutikken neste på lista :) å etter på møte vi på Lilly som vi drog med oss på burgerking for å spise :) Vi hadde avtalt med sara at vi skulle si i fra når vi skulle spise så vi gjorde det :) Jentene spiste utrolig bra! :D  Vi bestemte oss for å dra hjem etter vi hadde fylt bensin siden at vist vi skulle vente så måte Tobias ha mat å sånt før vi kunne dra igjen å det kunne bli sent så da drog vi hjem, vi mistet ferga som gikk kvart over 2 så vi kjørte rundt en stund før vi drog på kaia igjen! :)  Malene og jeg satt og sang hele bil turn, Matilde prøvde å henge med oss :) Satt og flirte å kosa oss! <3 Tobias smilte og sov etter hvert han :) 

Når vi kom hjem så måte jeg på butikken før den stengte kl 16, så da trillet vi en tur på butikken og ja jentene var med! :) Vi gikk ned etter på, Tobias fikk middag og jentene slappet av på sofaen mens jeg la Tobias :) Etter hvert så kom Mathias og hentet jentene siden det begynte å bli sent, jeg lovet at vi skulle komme opp når Tobias våkna. (jeg og Tobias) , det var jo den ene dagen han skulle sove lenge da :P Han sov til kl 18, vi gikk opp rett etter på :)  Da kom Mathias etter vi hadde sotte oppe en stund, å sa at Simon kom hjem! :D Tidlig!! vart kjempe glad! Malene måte jo springe ned å hente han da ;)  Tobias var kjempe glad for at pappan sin kom hjem! Simon hadde ikke mer arbeid og gjøre på ormen! Så han er ferdig å jobbe der! :D  en dag tidligere fri! ;)  Blir godt å ha mannen hjemme på dagtid, vet at Tobias blir kjempe glad for å se pappan sin mer enn han har gjort! :) Tok dette nydlige bilde av Tobias i går! : )Han er så utrolig nydlig! :D <3 My love, my life and my everything! :D <3

Jeg har foresten fått skikkelig dilla på en artis! Jana Kramer! Hun spiller Alex på One tree hill, Hun er utrolig flink til å synge! :) og Cir.cuz -Radio! :) Helt fantastiske fin musikk!!! Anbefales! :)

 

-Elise-

22:59
10.06.2011
Fine daga! :)

Heihei! :)

Jeg har ikke blogga så mykje dem siste dagen ene og lene på grunn av at i he ikke orka etter at Tobias he lagt seg, har vore sliten og har sotte og slappa av og sett på Teen mom 2 :) (Glede meg te sesong 3 ;)) Vi har egentlig bare slappa av! Vi var med Pappa og Sara på Onsdag, var kjempe kjekt! :) Er ikke så ofte vi møter dem! :) Men kjekt var det! :D Sara laga middag mens jeg var å trilla Tobias! bra deal synst i! ;)  Tobias sjarmerte pappa i senk ;)  Smille fra øre te øre så e ikke de rart ;)

Har ikke gjort noe på torsdag, de regna så gale at vi var egentlig bare inne og kosa oss :) Idag har vi egentlig ikke gjort noe mer :P  vi har trilla tur da :) Vært og handla, og idag tidlig så rulla Tobias fra rygg til mage! Første gang på leeeenge! :D  Er skikkelig stolt mamma i dag! :D Jeg satt akkurat med kamerat i handa også! :D 


Akkurat når han rulla rundt! :D  Flinke guttn min <3

Simon kom hjem å lurte på hva vi hadde gjort på i dag så jeg neei, ikke så veldig mye.. (han rakk ikke se Tobias fordi at han jobba overtid i dag) Så skikkert en halvtime etter han kom hjem! "JOOOO! de har skjedd noka spesielt her!  Tobias rulla jo!" trøtt og sliten å glemmer at jeg ikke hadde fortalt det :P Simon bare flirte av meg :P

Jeg sa at jeg skulle ta bilde av rommet til Tobias og vise dere, så jeg har tatt 2 bilder, er ikke et stort rom så ser jo hvordan det ser ut :)

Derfor det står en kontor stol på soverommet hans er at jeg bruker den på natta når han skal ha flaske :) <3

Vi lurer på å dra bort når Simon er ferdig på jobb og har fått lønning :) Får se om vi gjør det ;)

-Elise

21:26
06.06.2011
mandag som føles som tirsdag

Heihei! :)

Idag har vi slappet av her hjemme, jeg å Tobias :) Har regnet å såg så mørkt ut at vi ikke gikk på tur i dag.. Litt kjedlig meen vi får ta det igjen en dag det er bedre vær :)  vi har lekt oss kjempe masse i dag! :D Blir bare sittende og smile når jeg ser på Tobias. Kan ikke fatte at jeg er så heldig som har en så fantastisk sønn!! og at jeg har en fantastisk mann! Heldig er jeg!! :D Utrolig glad for livet jeg har! ville ikke ha forandra på noe! :) Eneste steg så er det hus som står på plana vår :) Bare og vente på at det perfekte hus skal komme til salg ;) 

Kjenner at det ikke alt for lenge til at jeg skal legge meg, Skal være opplagt til i morgo <3min fantastiske sønn! :) <3

Ikke mye som har skjedd i dag! :) 

-Elise- 

21:42
05.06.2011
Søndag! fin vær!! :D

Heihei! :)

Idag har Jeg å Tobias vore ute med familien løvik! :) Kjempe kjekt! :D  Jeg å Tobias trilla tur, men han våkna kvar gong jeg stoppa vogna ;P  meeen da er Matilde god å ha siden hun elsker å trille vogna! Hun trilla vogna opp og ned veien :) 

Etter det så holdt vi på litt uta for her mens Tobias sov, han bestemte seg for at han ikke skulle ligge så jeg måte bytte fra hardbag til sportsdelen så han fikk sitte så det var stor suksess! Ikke at jeg husket på å ta bilde da men :P 

Vi gikk opp etter en stund for å sykle på parkeringsplassen til bunnpris. Malene er så utrolig flink til å sykle! Sykler så utrolig fort! Matilde tråker så furt hun kan etter Malene morsomt å se på :) 

Dette måte dokumenteres!  Matilde jakta på måsen! Sykla etter den leenge!  meen Måsen jukset å gikk over der han står nå å hun greide ikke snu sykelen så hun fikk sykle etter han :P hehe!

Tok et bilde av vogna når Tobias "sov" han lata som at han søv hver gang jeg titta nedi men han hadde åpne øyner før jeg titta ned :P  Logg å ordne kose lyda ;)


En ting jeg har glemt å sakt!  Er at Tobias har fått seg eget rom! Til min store skrek :P  Grunnen til at vi gjorde det eller at jeg gjorde det var at han våkna hver gang jeg kom og la meg! uansett korti jeg la meg.. Så da fant jeg ut at det var best for Tobias at han sov på eget rom slik at han slapp å bli vekt når jeg kom å la meg. Så nå sover han godt! :) Våkner fremdeles på natta for mat men det går greit, har sotte inn en stol der så jeg kan gi han mat i med ammeputa ;) <3 Skal prøve å huske på å ta bilde av rommet i morgo :) Prøvde å huske på det i hele dag meen glemte det bare ;)  men men :P  men no ska i sjå ferdig filmen på tv3 "I Dine Sko" som den hete på norsk! :) Har sett den før og jeg liker den veldig godt ;) synst den er morsom ;) 

Q: dere har gjort i dag da ?:)  ( alle har lov til å svare på Q mine ;))

-Elise- 

22:27
04.06.2011
helg, Aukra dagen :)

Heihei! :)

 

Dagen i dag har vært ganske bra! :)  Idag har det vært Aukra dag her :) Kjempe kjekt, det blåste noe grusomt når vi sto opp i dag tidlig meeen det ga seg heldigvis!! :D Jeg å Tobias var seint ute til å se Malene synge meen det var pågrunn av at Tobias skulle spise graut og jeg frokost å at jeg faktisk trudde at det begynte kl 11 ikke kl 10 :P  men men :) Møte jo dem senere :) koset oss masse, selv om at det hadde blåst så forferdelig i natt at 15 telt var ødelagt så det var ikke så mange boder mann kunne gå å se på i dag som årene før men det gjorde ingenting :)  Det var også en konsert med Elin Gaustad (som var med på X-faktor) har her å sang til oss :) Kjempe koselig! Hun synger så fint! :)  Når konserten var ferdig så var det bare å måke seg vei ut av folket og komme seg hjem over.. Jeg spiste pizza i lag med Vero, Math, Malene, Mathilde, Lucas og Malin :) Tobias satt på kanten på bordet å lekte seg ;) hehe :) 

Når vi var på Aukra dagen så gikk Ine opp et stilase og satt i en klatresele og hang i et tau og for ned! tøff som bare det! jeg tørte ikke :P


Akkurat slept taket! og på vei ned!  høyt var det også.


Et bilde av Malene og Tobias, Tobias er veldig glad i Malene og Malene er stolt over Tobias :) lille broren hennes av og til ;)

Tobias smilte som bare det når Ine snakka til han! :) Dette såg jeg når jeg titta ut vinduet i sta :P  det er tre råddyr :P  Dem var ganske nærme vinduet :P 

I går skulle jeg egentlig blogge meen jeg kom meg ikke inn på blogg.no så da var det ikke vart ikke blogging på meg i går.. Nå skal jeg se ferdig filmen på fem før jeg skal legge meg siden Tobias våkner enda på natta og våkner tidlig ;P Kjenner det på kroppen at det er bare jeg som har Tobias nå fortiden. Kjenner det på kroppen men også veldig godt å vite at jeg greier det helt selv! :)  Jeg å Tobias koser oss veldig mye men vi liker også å ha simon her hjemme med oss så vi gleder oss til at han får fri så vi får kose oss ;) <3

 

Q: dere skal gjøre i helga da? Gjort i dag da? :)

-Elise-

21:09
02.06.2011
Hjelp Rebekka!

Heihei! :)

Idag har vi egentlig bare slappet av, vært på besøk med Math, Malene, Matilde og Vero i dag :) Kjempe kjekt! :) fikk god mat og god desser! :) Til og med Tobias fikk smake desser fordi at det er ikke noe melkeprodukter eller noe som han ikke skal ha i den isen vero ordner (pågrunn av Matilde) kjempe god is! :D  Han var litt skeptisk, smakte noen slik men ikke mer en det :)  Ellers har vi vell ikke gjort noe annet, Tobias har bada da :P Var sein i senga i dag, så Simon fikk tilbringe litt mer tid med Tobias, Tobias smilte fra øre til øre når Han ser Simon kommer :) Vet hvem som er pappan hans ja ;) 


Snart ferdig mamma?  uttrykket til Tobias :P


Så tilbake til overskrifta!

Hjelp Rebekka til å få seg ny pc, pcn hennes holder på å bli ødlagt. Og siden hun er stundent så har hun heller ikke så mye penger til å legge av til sånt, Hun er også mamma og kone! Hun var med på ungemødre. Så dere som er studenter, verså snill hjelp Rebekka med å gå inn på denne linken: http://www.frumaela.com/2011/05/jeg-trenger-din-hjelp.html å så gå videre inn på linken til studentportalen og meld dere inn på der! Det er helt gratis!  Det er mange tips til Studenter, alt fra sparetips til konkuranser. Dere kan også være med på å vinne en egen pc med å verve folk selv. Men verså snill og hjelp Rebekka med å lat hun verve dere! :)  Hun har også en konkuranse at dem som hjelper henne som skriver det i komentarfelte hennes, er med å trekningen for å vinne en overaskelse med hun!

Verså snill hjelp henne :) !! :)

-Elise-

hits