20:10
29.07.2011
Kjekk dag! :)

Heihei, 

Idag har vi hatt en kjempe kjekk dag selv om at det ikke har vært sol i dag, så har vi kosa oss :) 

Først så slapp jeg å Tobias av Simon så han fikk gå på kontoret til ts og snakke litt med sjefen der mens jeg å Tobias drog på rema 1000 og handla :) Vi fikk handla all grauten til Tobias, ja dere leste rett :P  Grauten som vi bruker til Tobias har dem ikke her på øya, har bare den ene typen å ikke resten som spesielt der er God natt grauten som vi bruker :) 

Og samtidig så hentet vi Morgan så han ble med oss hjem :) Vi var en liten tur på en lekeplass som jeg, Lilly, Sara og pappa brukte og være på når vi budde i molde i røysand :) Kjempe koslig! :) Tobias smilte og koste seg også! :D  Ikke bare meg ;)  Så nå er Tobias lagt for natta, så vi skal kose oss med pizza som Simon og Morgan har laga :) Simen kommer også en kompis av Simon! :) Blir en kjempe koslig kveld :) 

Tobias med sitt rampe ansikt ;) 

 

Men nå skal jeg bake ut deigen til pizzan sia simon ikke greide det :P (det er vanligvis jeg som lager pizza her i huset ;))

-Elise-

22:46
28.07.2011
:)

Heihei! :)

Blogga ikke i går fordi at Simon overaska jeg å Tobias med at han kom hjem! :) Han hadde fått tlfn kl 12 at jobben var ferdig å at alle ts-group sine ansatte skulle dra hjem :) Så vi kosa oss  bare i går og var en tur i lilly og Vetle Emilian :) Bare kosa oss med at Simon var hjemme igjen!! :) 

Idag har vi heller ikke gjort noe spesielt, slappet av vært en familie :) Vi har leka veldig mye med Tobias ;-)

og i morgo så har vi tenkt oss en tur til byn og handle :) Blir kjekt å gjøre noka anna en å sitte her hjemme ;) Vi skal se om vi får dratt med oss Morgan tilbake hit ;) 

 

Men litt bilder:

Bilder av Tobias med fin vesten sin på :) <3

Tobias som leker seg i bursdagsselskapet til Malene :)


Og her er teppe til Malene som vart ferdig 1 time forseint til at hun fikk det før dem drog på ferie men det ligger her og venter på hun hvertfall ;)  var 125 cm langt og 75 cm breid :)  Nå skal jeg begynne på et til Matilde ;)


men nå ska i gå i dusjn mens Simon ordne nasjos te oss!! :D <3

 

-Elise- 

22:35
28.07.2011
Nytt design :)

Da har jeg forandra på bloggen med goood hjelp fra Simon!! :D

Takk takk simon :)-Elise-

16:27
26.07.2011
Går de no da??

Heihei! 

Jeg prøvde og blogge i går fra tlfn meen det funka ikke, prøvde to gonger å når det ikke gikk på andre forsøket så gadda jeg ikke prøve mer :P får prøve igjen en annen gong :P Nå blogger jeg fra datan :P 

Igår så gjorde vi egentlig ikke så veldig mye, Jeg og Tobias var oppe med vero, Malene, Mathias og Matilde :) og der oppe var ine, kaja og Geir :) Kjempe kjekt! Vi sang bursdagssangen for Malene siden hun hadde bursdag i går :) og når vi skulle dra og hente  Simon så overaska oss med at han ble med oss hjem en tur når vi skulle besøke han :) <3 kjempe kjekt! :D  Simon fikk senere den kvelden beskjed at oppdraget hans kan vare til torsdag eller helt til neste uke, Gleder meg til å få han hjem men overlever å vente en stund til :) Posetive med at han er på jobb er jo at lønninga blir jo bedre for kvar dag han er der ;) Kanskje det blir en svergie tur på oss i august?? :) *hint hint simon :)** 

Idag har vi gjort litt da!! :D Jeg, Tobias, Linda Eirin og Vetle Emilian var på bakeriet og spiste i dag! :)  Så trilla vi litt i sentrum etter på :) Kjempe koslig synst jeg ;) Etter på så gikk jeg for å legge Tobias å da gikk lilly opp en tur, så når jeg endelig hadde fått Tobias til å sovne så gikk jeg også opp :) Han sov bare en liten halv time da men :P  Kosa oss oppe :) Fikk holde litt Vetle Emilian :) <3 Kosa oss har vi gjort i dag :) Nå ligger Tobias for å sove og jeg skal spise middag og se serie :) Når Tobias faktisk sovner da :P 

-Jeg har ikke min data siden simon har den med på brakka så jeg får ikke lastet opp noen nye bilder fordi at jeg ikke får markert dem med navne mitt på.- 

-Elise- 

12:57
25.07.2011
kjapt innlegg :)

Heihei Alle sammen! :) 

Skal bare blogge et kjapt innlegg akkurat nå tenkte jeg :) 

Idag har vi bare kosa oss, Tobias har ikke helt villet sove duppen sin i rundt 11-12 tida så da la jeg meg at med han så sov vi til nå :) Så vi hadde 1 min stillhet kl 12 :) Q:flere som gjorde det? 

Resten av dagen skal vi bruke på å kose oss, handle, gjøre husarbeid og senere i dag skal vi dra og møte Pappa Simon! :D <3 Skal levere timeliste og litt sånt greier :)  

Tobias begynenr å bli flinkere til å ligge på magen nå :) Prøver mer og mer for å komme seg opp i krabbestilling :) Han kommer seg i rundt i sirkel da ;) morsomt det også <3  Nå skal vi kle på oss, for vi har enda ikke gjort det her i huset :P hehe.. 

Å foresten så har jeg bare igjen 17 ruter på teppe til Malene så det kommer bilde av så snart det er ferdig!! :D <3 Kanskje jeg rekker å bli ferdig før dem drar på ferie siden hun gleder seg sånn til å få det! :) 

 -Elise- 

20:30
23.07.2011
har fortsatt ikke ord for dette..

Heihei alle sammen! 

Som skikkert alle sammen har fått med seg så er det vore to dager med marerit for Norge og det er fortsatt ikke over.. Det er alt for mange som er drept, skaddet og savnet.. alt for mange! Greier ikke beskrive følelsen jeg sitter med hvor ekelt dette er.. Å da vender tankene mine over til dem som faktisk var der og opplevde alt dette, det er helt utrolig, greier ikke forestille meg hva dem tenker og føler en gang.. Dette er et marerit som ikke man våkner opp fra.. Idag har jeg snart ikke sett på nyhetern etter at jeg såg at det var 85 personer som var blitt drept på utøya.. Har vært inne og lest på Vg.no.. Men synst faktisk at det er vondt å sitte og lese på alt folk har gått igjennom og hvordan personer kan gjøre noe sånt som dette her..  Trist dag for Norge.. Trist dag for alle..  Jeg prøver å se på noe annet, greier ikke helt å tenke på det.. Gjør meg kvalm å tenke på at noe sånt har skjedd.. 

Idag har vi prøvd å tenkt på noe annet i dag, som jeg sa at jeg synst det er utrolig ækelt å at jeg føler at jeg må legge det bort.. 
Idag har vi også feiret Malene sin bursdag :) Var kjempe koselig å sammle hele familien og bare snakke sammen :) Men det er en selvfølge at alle sammen vill snakke om dette.... Malene fikk mange gaver og vi alle spiste suppe å kaker :) Kjempe godt alt sammen! Vi var også en liten tur og besøkte Simon idag på jobb, var utrolig godt å se han! Kjenner at jeg er enda mer takknemelig for det jeg har, jeg har en mann som jeg elsker og som elsker meg, vi har en sønn sammen som vi elsker over alt på jord!

Vi er rett og slett veldig velsigna! Takker hver dag gud for alt jeg har, i mine bønder dem siste dagen så har jeg bed for dem som har opplevd tragedia og for pårørende!  (og ja for dem som ikke viste det så er jeg kristen, ikke det føreste mann trur om meg, men jeg har en sterk tro, jeg ber hver kveld med min sønn og synger i lag med han) '

Føler ikke at det er helt rett og legg med et bilde av hvor en koslig dag vi har hatt i dag, så derfor gjør jeg det ikke.. Jeg skal i senere anlednign legge ut et bilde av Tobias i skjorte, vest og jeans :) Kjempe kjekk var han! :)  

Men som mange jeg har lest på vg så skal vi leve live vårt som før og hylle dem vi har mistet og ikke leve i frykt for å ære dem vi har mistet. Gjøre slik at demes liv ikke var for ingenting, men at dette gjør oss sterkere! 

 

-Elise- 

22:20
22.07.2011
Har ikke ord..

Heihei Alle sammen! 

Ikke akkurat dette her i hadde lyst å blogge om i dag.. At det he vore bombe angrep i oslo.. og at det he vore skytting uta for oslo..  Sende varme tanka til pårørende og skadda.. 

Det virka så utrolig uvirkelig.. det ser ikke ut som at de e oslo dem snakke om.. eller at det e oslo som blir filma!.. 

I, Tobias, Vetle Emilian og Lilly va ute og trilla tur å kosa oss kjempe masse.. Så Skulle i kjøre hæm att så hørte i på radion at det hadde vore bombe angrep i oslo, så i ringte lilly å sa at ho måte skru på tvn for å sjå etter kor ille det va, for min første tanke va at det ikke va så ille som det hørtes ut om.. men det va vist værre en ka i trudde..  :( Sitt og e skikkelig kvalm at noka sånt he skjedd.. :S I har sjøl familie nede der, men uta for oslo så i håpe virkelig at ingen va inni oslo i dag.. 

Har ikke ord en gong.. men vill gi mine tanka te alle som vart ramma av tragedien som skjedde i dag.. 

 

 

-Elise- 

13:19
21.07.2011
Ferieee

Heihei! :)

De e en typisk sommer ferie her i norge, lite sol og lite kjempe varme.. :P  men som i sa Typisk :P 

Kan ikke si at det skjer så veldig masse her, Tante Anne Lise, Randi (ei vennine av Anne Lise) , Tante Linda, Onkel Peder, Rebekka og Rakel e her på besøk sia de e jazz uke :) Kjempe koslig, var med beste og bestefar for et par daga når alle sammen va hæme :) Kjempe koslig!! :D I, Lilly, sigmund, Marit, Sara og camilla ogTobias va på jazzn på Mandag, kjempe koslig! va en god varme da! :D Kjøpte gassbalong til Tobias :) Va kjempe søtt! :) Me møte også Pappa senere den dagen!! :) Tobias sjarmere alle som vanlig ;) Lille søtnosen min :) <3 

Derfor i ikke har nevnt Simon enda e fordi at han held på å snur døgnet sitt, for han ska jobbe natt i dag å opp til 5 skift.. Han skal være her på ormen meen han skal alikavell sove på brakke sia de e på dagen han må sove, og det gjær det bare veldig tungvint for meg og han. Han får sove mye bedre vist han får det helt rolig i rundt seg :)  så derfor så bestemte vi at det va lettere for alle om han sov vekk :) Synst ikke noka om at han e vekk men de e jo jobb , har ikke akkurat noka valg der :P  

 

Noken bilde: 

 

Tobias med sin første gassbalong :) (såg ikke poenget i å kjøpe en stor en, han må jo greie å holde den sjøl au :)) 

Me satt på Bare blå/rød å slappa av litt :) 

Bilde va tatt i går, Tobias og Simon satt og såg på tv! :D I synst ta va et kjempe fint bilde! :D 

 

Framover vet i ikke ka som skjer, eller om kor mykje i fer blogga :P Blir litt mykje framover sia i ska vare alene i mange daga :p så me fer sjå ;)

å i må hekle en del så i fer ferdig ta hekla teppe te Malene, sånn egentlig så skulle de jo være ferdig te mandag meeen i bestemte meg for å legge på et par rekka så det blir større og da tek det lengere tid ;P 

-Elise- 11:43
14.07.2011
:D

Heihei!! :D

Idag fikk vi ei meling der det sto at no har babyn til Linda Eirin og Sigmund kommet!! :D Har ikke fått skikkelig bilde av han enda men har sett litt av han! :D

Så jeg vill bare GRATULERE så mye til Linda Eirin og Sigmund!! :D

Alt står bra til med både mor og barn! :) Dem koser seg nå med babyn sin :) Den har vært etterlengta og vente tiden har vært lang men nå er han her Endelig!! :D

Bloggen henna:  lindanilsen.blogg.no

-Elise-

15:07
13.07.2011
Kontroll :)

Heihei!:)

Igår va Tobias på 6 månderskontroll :)

Guttn har blitt 6970 gram, 68 cm lang og 42 cm i hodeomkretsen :) Dem synst det var kjempe kjekt at han har lagt på seg så mye som hadde :) Og dem såg forandra på han at han hadde blitt større :) <3 så det e jo barekjempe kjekt!! :) Han måte også ta to sprøyta.. :/ stakkar guttn min.. Simon som måte holde denne gonga også, Skreik bare litt så var det over for det va jo leika der :P hehe.. Så etter vi var ferdig med helsesøstra så var det å vente litt før vi skulle inn te legen, alt var som det skulle der også :) 

Både i dag og i går så e Tobias veldig slapp og vill bare sitte i fange vårt <3 litt kos au men blir litt klar når han e så slapp :/ men vi overleve ;) Er ikke ofte at han er sånn :) Idag e faktisk Tobias 7 månda, 7 hele månda! hjelpes kor furt tida går!! :O

Det skjer ikke så mykje her om dagen så i he ikke noka å blogge om egentlig :P Ska prøve å blogge fordi om ;) men no sitt me tre her i sofaen og kose oss med Tobias <3

 

-Elise-

01:31
12.07.2011
åå

Heihei!

Da e vi hjemme igjen, godt er det :-) borte bra men hjemme best! bare et kjapt innlegg før jeg skal legge meg.. kom akkurat hjem fra kino med sara og vero, vi såg bridsmaids! kjempe morsom film :-) synst vi hvertfall ;-)

En annen ting er at tinga jeg bestilte fra jj cole vart cansalert fordi dem ikke sende ut fra usa :-( så i må finne en anna plass å bestille fra eller finn meg ei ny ei :-p å finne en ny vogn pose te tobias :-/ men men :-)

Natta

-Elise-

23:39
09.07.2011
Stelleveske :)

Heihei,

Tenkte jeg skulle si at nå har jeg bestilt stelleveske! :) jeg har grublet lenge og vell, men jeg trur jeg har funnet meg en jeg kommer til å bli fornøyd med :) Jeg har hatt simostelleveske og den har jeg ikke vert fornøyd med :/ synst at den ikke har nok plass og veldig upraktisk når mann har med middagsglass og sånt så nå fant jeg en på JJ Cole Collections Link 

Jeg velgte: Technique bag Link Black damask, så kjøpte jeg også vognfester og jeg kjøpte vogn pose til Tobias når jeg først skulle bestille, denne hete Urban Bundleme  i farge soho og jeg bestilte den i fra 1-3 år størrelse, tenkte at det er bedre å ha en og vokse i en at den blir for liten nesten med en gong :) jeg betalte 851 kr for alt! :D inkludert frakt!! :) kjempe greier!! :D  Jeg har sett på vogn poser her i norge men dem koster jo alt fra 700-4000 kr jo, og jeg er ikke helt villig til å betale så mye, så derfor var jeg ekstremt glad når jeg fant dem på JJ Cole Collections :) 

Vogn posen på vogna, ikke vogna :P  

Jeg synst dem var kjempe fine :) jeg skal også bestille en annen stelleveske en annen plass som jeg også likte veldig godt men den skal jeg gi bort til Linda Eirin :) og jeg lurer på om jeg skal bestille noen leker også til Tobias og noen som jeg kan gi bort her på bloggen, er det noen som er intrisert i det?  

MQ: er dere fornøyd med stellevesken deres? 

-Elise-

13:31
09.07.2011
Borte!

Heihei! :) 

Da har vi reist vekk igjen :) Reiste vekk i hu og hast, bestemte oss på torsdag? at vi ville til kyrksæterøra og heiv oss i rundt og drog dit :) Kjempe koselig her! Ikke så veldig masse som skjer her, annet en å slappe av å nytte sola når den er her ;) 

Simon har fått seg ny tlfn så han sitter på den så ofte så han kan :P og jeg har tatt hans gammle siden jeg liker den så godt ;) Bare negative med den er at jeg ikke får blogget på tlfn.. :/ men håper at jeg finner/kommer en aplikasjon snart som støtter blogg.no med sony erikson :) 

men nå må jeg gå til Tobias :) Q: dere har gjort på da? :) 

å foresten i morgo så skal vi til Lesunde og besøke oldeforeldra til Tobias og gammle tanta og gammle onkel :) så det blir nok kjekt! :D Så håper vi at May-britt kommer en tur også ;) 

 

-Elise-

00:32
07.07.2011
sol og sol! :D

Heihei! :D

Idag har det utrolig nok vært sol!! :D Begynelsen på dagen så såg jeg at det var en del folk på facebook at personer skrev at dem hadde sol men sol var ikke og se her :P meen den kom etter hvert!! :D 

Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag, jeg å Tobias var ute og gikk tur tidligere i dag :) eller vi har vært på en del turer i dag, jeg å Jentene kjørte oss en tur når Tobias logg å sov. Vi stoppet for å kjøpe is før vi drog hjem :)  etter vi kom hjem så drog jeg, Tobias, Simon og Morgan ned til sjøen, Tobias plaska for første gang han vart faktisk sint når jeg tok han opp av vanet :P jeg synst det var skikkelig kaldt men det synst tydligvis ikke han :P Etter vi kom hjem så la jeg å Tobias oss ned i senga og kosa oss :) Vi begge sovna og sov helt til halv 9!!! :O det var virkelig ikke meninga, vi skulle bare sove en halv time meen pappa Simon følgte ikke med klokka :P  så da flytta Simon Tobias fra senga vår til senga sin :) for han hadde vist tatt natta uten at jeg tenkte at han kom til å gjøre det :P  Han sover forsatt! :) Koser meg kjempe masse når det er skikkelig fin vær! :D 

Tok et bilde av jeg å Tobias i sta :) Han har begynt å spist noe utrolig mye på tæren sine :P  er utrolig at han er så mjuk :) -Elise-

23:58
05.07.2011
ikke denne gong

Heihei! :)

Budrunden varte helt til i dag så vi fikk ikke vite noe før i dag. Vi ville ikke gå høgere opp på dette huset så vi ga oss, så vi fikk ikke dette huset heller :P  Kanskje neste gang! :) Krysser fingren for at kanskje neste gang så blir det vår tur :) 

Vi drog til byn i dag for å gjøre noe anerledes! :D  Og da bestemte vi oss for å søke ned Morgan (en gammel venn av oss) og vi fikk tak i han så han var med oss en tur hit på øya :) Kjempe kjekt å møte han igjen :) Vi drog med oss sara også på peppes så vi spiste der og kosa oss!! :D  Jeg kjøpte masse fine klær til Tobias! :D  Er ganske mange fine klær og at datan min er ikke helt samarbeidsvilig så jeg får ikke fått over nye bilder .. -_-' litt iriterende men men.. så nå sover Tobias, vart en ganske sein  kveld for han, så han håper vi sover ganske lenge :)

Vi har kjøpt nye tutkopper til Tobias som han greier og drikke av selv :) Han har ikke greid å drikket av dem med hard tutt på så jeg fant noen med mjuk tut på :) Og vi kjøpte nye smokker til Tobias siden han kastet den eneste han hadde ut av vogna i går når han og Simon var på tur i går uten at simon hadde fått det med seg :P  så i dag fikk han seg nye smokker og tutkopp :) kjempe fornøyd med by turen, fikk kjøpt masse som Tobias trengte :) Utrolig nok så vart det en kjempe fin dag med masse sol og varme! :D  <3

Q: dere har gjort på i dag da? :)

-Elise-

09:38
04.07.2011
Sitter bare å vente

Heihei!

No sitt me bare og vente på telefon fra meglern :) Stakkar Simon som sto opp k halv 6 med Tobias :P var vist kjempe blid gutt meen fortsatt tungt tenke i :P i sov te kl 9 da kom simon og vekte meg fordi at Tobias hadde sove og stått opp igjen så han ville sove litt også å de skjønne i jo godt ;P

Akkurat no så vill ikke Tobias sove sjøl om at han e kjempe trøtt, men han sovne vell snart tenke i :) Sitt bare og vente på tlfn no, men igjen klokka e ikke så mykje som det føles ut som :P  hehe..

 

-Elise-

13:59
03.07.2011
rutina rutina

Heihei! :)

Vi har egentlig gått i feriemodus og blitt skikkelig sløv på rutinan til Tobias men nå skal det bli full skjerpings, vet at han trenger rutine sine uansett :) Siden han har begynt å bli skikkelig urolig fordi at det ikke har vært rutiner så nå er dem tilbake for fult ;)  Qm: Flere som har rutiner til barna sine?

Dagene har egentlig gått i et og ikke gjort så veldig mye egentlig. Vi var på visning i går og likte hus så vi får bare vente og se om vi får det til slutt :) ikke noe mer å si der enda egentlig :) senere på kvelden så gikk jeg opp til vero så såg vi "Just go with it" kjempe morsom film!  :)  Karen holdt på å skru på datamaskina til simon :P Dem har utrolig nok byggd den om og nå er den i ei eske :P hehe! har ikke bilde av den enda, men skal gjøre det! Utrolig nok så fungerer den da!! :P 

Men i trur i ska dra på meg noka joggekle sitt enda i morgokåpa :P  og så ska i sette på vaskemaskina :)Tobias og meg <3

no ska i få gjort noka her :P 

-Elise-

hits