20:39
31.08.2011
Stonz wear :)

Heihei! :) 

Jeg sa tidligere i dag at jeg skulle skrive et innlegg om stonz wear skoa til Tobias etter at jeg hadde fått testet dem! :) 

Tobias har brukt dem ute i dag, og har vært varm og skoa har holdt seg på beina! :)  Jeg tok min egen personlige test her hjemme i sta, jeg tok papir inni skoa og tok dem under krana for å sjekke om dem tålte vann bra, og dem vart ikke vått inni i det hele tatt!! jeg viste at dem tålte vann men ikke så bra som dette! Er helt overasket! :) Kjempe posetivt! :) 

Så disse skoene anbefaler jeg på det sterkeste! Vi kjøpte også vinterfor til dem! :) dem er mjuk og gode! :) 


Anbefales! :) 

Dette er ikke et sponset innlegg! 

-Elise- 

10:03
31.08.2011
Morn morn

Heihei, 

De kjem et lengere innlegg sia i dag, og et om skoa til Tobias vi fikk i går Stonz wear :) Skal bare teste dem ut litt mer først :) Krysse fingren for at i får ei pakke i dag også <3 venta 4 pakka, fikk ei i går og no e det bare tre att :) Glede meg! :) Hate egentlig å vente på pakka :P  tek så lang tid føle i.. 

Tenkte i skulle skrive om de som skjedde her i natt :) 

Tobias våkna i rundt 3 tida, så jeg ga han flaske med vann..Hjalp ikke, skreik å  skreik.. Så når i kom inn fer å sjå so sto han i senga! :) Flinke guttn vår som reiste seg opp i senga <3 ta gjor han en del gonge når me va inne fer å prøve å få han til å sove i natt.. men te slutt sa i at no e de nok! Tobias våkne ikke for at det e vane eller fordi at han e trøst. Han våkne ene og lene fordi at han e sulten så i gikk og ordna han ei flaske og han drakk opp hele å sov helt til kl 9 :) meen me våkna ikke av at han prata, me våkna av et dunk og så skriking. Han hadde dutte ut av senga si! slått litt haue he han måte gjort for han he en råd strekk i ansikte.. Stakkar guttn min <3 He vore en del knall og fall her dem siste dagen når Tobias finn ut korleis han ska gjøre ting <3 

Tobias kjem te å få natt mat når det ikke hjelp med vann, for å stå opp kl 3 for å gi han frokost kjem i ikke te å gjøre! Og de e jo vanlig at unga fram til dem e 1 år at dem for et nattmåltid, me he prøvd i over ei uke men de funka ikke her..  Kjem te å prøve med vann først og vist det ikke går så blir det flaske ;)

men no må i vell stå opp :P I ligg i senga og daffe enda :) <3 når de va min tur til å stå opp altidso i går så våkna han kl 5 meen når simon ska stå opp så våkne han kl 9! gjær pappan sin bortskjemt ja! :P -Elise-

05:25
30.08.2011
trøtt ja

Heihei!

Tenkte i kunne skrive litt mens Tobias ligg på golve å leke seg! Eller står å leke seg :P ja vi e oppe no.. :O Trøtt som bare det men Tobias e tett i nasen så han fikk ikke te å sove, for Simon prøvde en time før i tok over no i sta.. Så no ska vi/han leke og så ska vi spise frokost så lalle igjen!! <3 Ska bli godt! men skjønne kjempe godt at han ikke fer te å sove! i fer ikke lov te å pumpe ut snøre heller så da e de ikke mykje i fer gjort anna enn å kose og hjelpe han med å slappe av <3 Fant ut at han va for våken når i kom inn på soveromme hans så da va det like så greit å bare stå opp og gi han mat før i prøvde igjen :) og det ser ut som at han e enig for han held på å leke seg som bare det! :)

Fant ut at det e vell på tide å ha ned sengebunnen igjen! For no reise han seg opp og han kan fare over kanten men me he ei dyne der så han ikke ska få det te no.. så spørs om me må senke ned igjen ;) <3

men no ska i lage mat te han ;)

Ikke akkurat tidspunkte mann vill stå opp på meen :P

19:25
29.08.2011
sol og ute tura :)

Heihei :)

Idag fikk jeg sove etter en hard natt med Tobias, han bare skreik og skreik fordi at han ikke fikk melk av meg så det var ganske tungt.. Så Simon lott meg sove lenge i dag :) Så og si rett etter at jeg hadde stott opp og ordnet meg så sendte lilly meling og spurte om vi ville være med å gå tur! :) Da 'Tobias våkna drog vi til dem for å gå tur :) Vi gikk rundt kirka og ned til kaia for å spise is... ikke en særlig god is, smakte ikke ut slik som softisene i molde gjør :P  men men.. Når vi kom hjem så spiste Tobias middag og la seg og når jeg ¨å Simon skulle til å spise middag så våknet Tobias så han satt med oss å spiste spageti :P Var rare greier dette :P  hehe :)

Jeg å Tobias gikk ut etter middag for å leke i sandkassa! :) var rart men kjekt! :) Vi satt i dissa og rusja på skila.. Tobias gjorde slik at han dunka aue hans i skila.. :( så han er nå rød under øye sitt.. Som jeg sa hans første krigsskadde :P Nå er Tobias lagt, han er kjempe snørete :P  så det renner som bare det.. ikke greit når jeg ikke får fjerne det :P 

Snart skal jeg sjå på Ugly betty og slappe av :)Min dag i dag :)

 

Q: dere har gjort i dag da? :)

 

-Elise-

23:53
27.08.2011
26 aug :)

Heihei! :)

Jeg hadde rett og slett ikke tid til å blogge i går og var ekstremt sliten så nå skal jeg blogge om det jeg gjorde i går eller vi gjorde i går :) Som jeg sa så var vi i molde og skulle handle!

Simon drog til morgan først og da drog jeg å Tobias for å kjøpe parkdress til Tobias, og vi skal være glad vi gjorde det. For når vi kom så var det bare en igjen til gutt i str 74, hadde tenkt 80 men var litt stor i str så vi kjøpte den fordi om :) Kjempe fin synst jeg, var sånn tilbud så vi fikk med flece dressen på kjøpe :)
Etter det så leverte jeg en badestol til ei dame for vero, og etter det så gikk det ganske kjapt for min del.. Jeg måte i banken og ordne nytt bankkort, ta bilde og skrive under så var det bare og dra til statensvegvesen for å ordne med nytt førerkort og tok bilde og skrev under på nytt.. Når jeg var ferdig med det så var jeg ganske klar siden jeg hadde sprunget halve byn i rund alleredde :P  så måte jeg på roseby for å møte hun som jeg skulle kjøpe bøylen av, og handle klær til Tobias noe jeg fikk gjort.. Jeg kjørte mens Morgan, Simon og Tobias gikk opp så Tobias fikk sove :)
Vi drog litt på biltema og litt rundt om, før jeg drog på rema for å handle.. Etter at jeg var ferdig å handle drog vi på Burger king for å spise så drog vi rett hjem :) Var kjempe sliten når vi kom hjem :P og jeg kjøpte vognposen av Vero men den har jeg ikke tatt bilde av ;P

Jeg kjøpte meg kjøkkentimer siden min har blitt ødlagt(17 kr på nille!) og kjøpte meg tøfler (50 kr på nille!) ! :D og litt scraping ting! :D og som dere ser vi kjøpte en hau med bleier!  skal ha en stund! :)Vi fikk tips av lilly og sigmund om noen tørservieter som er til babyer på ica så jeg drog ditt for å kjøpe dem og liker dem veldig godt ;) Vi kjøpte også dosette til Tobias siden han har begynt å sitte litt :)  stas! ;D Simon fikk seg en kaffekane som var på 70% salg på nille! :) kjempe stor kaffekane 1,9 liter :)

Når vi kom hjem så ordnet jeg til Tripp trapp stolen og sånt. Tobias la seg og karen for ut på fiske tur mens jeg satt oppe med vero og math å prata  ;D 

Det var dagen i går! :) Idag har vi kost oss ute, gått tur.. Ordnet til vognen med belte og vognposen! :) Vi har også fått testet ut litt parkdressen til Tobias! kjempe greier! :D Gleder meg til Skoa hans kommer! Mangler bare at jeg må få meg en utebokse og noe ute sko no ;)  Akkurat nå ligger i senga for at jeg skal sove tenkte jeg! :) Ikke så veldig lenge sidne at jeg å vero kom hjem fra Kino! ;D Vi har sett larry crowed? morsom film ;) Jeg var den yngste der så følte meg ganske liten egentlig hehe :P 

Vi har ikke lagt noe planer enda for morgo dagen men vi får se! :) Ut skal vi hvertfall! ;D <3

Q: Dokkå he gjort på da?

-Elise-

01:48
27.08.2011
:)

Heihei! :)

Tenkte at jeg skulle si at jeg var heldig og vant i den første konkuransen jeg deltok i på ruth sin blogg! :) så nå ser jeg fram til en pakke i posten! :D

og jeg vill si at jeg bestilt stelleveske no til både jeg å lilly! :D Gleder oss som bare det til vi får dem! vi kjøpte stelleveske til lilly og sigmund og Vetle Emilian i barselsgave! :D  <3 Gleder oss til alt kommer i posten så sakern jeg vant med Ruth hjelper stort på! :D

Kommer et langt innlegg i morgo av alt vi kjøpte i dag i molde! :D 

men no må jeg legge meg siden jeg skal opp med Tobias i morgo ;D

 

-Elise-

01:37
27.08.2011
barnevennligsted i oslo :)

Heihei, da har jeg meldt meg på en ny konkuranse på bloggen til Ruth :) Jeg skal skrive om et annet barnevennligsted i Oslo jeg kunne tenke meg og dra til i lag med familien min :)

Denne gangen velgte jeg Lekeparken Childplanet :)

Dette her er en lekeplass som er på over 2 etasjer som er til sammen 700 m2,Lekeparken inneholder ballbasseng, sklier, klatrestativ, hoppeslott og mange andre spennende lekeapparater.

Det meste av parken er laget av myke matrialer, og det er skaimatter og polstring på vegger og gulv. Her kan barna hoppe, klatre, skli og virkelig bruke grovmotorikken sin.

Lekeparken er for deg som ønsker å bruke kvalitetstid i noen timer sammen dine nærmeste. Lek og opplev barnas motoriske evner, deretter slapp av med en Kaffe og is i vår Café. Eller ta en god familielunsj.

Cafën dems heter Child planat cafe! Dette virker som en kjempe fin cafe, for du kan sitte og nyte kaffen din (mens barna dine leker i trygge omgiveser) og samtidig ha kontroll på barna dine fordi at det er montert en tv i kaffebaren hvor det viser hvor barna dine leker :) Og dem selger også mat der. Child planat cafe har et bredt utvalg av både varm og kald drikke og mat :)

Når jeg tenker på at jeg skal dra noen plasser så tenker jeg hvor mye det koster, spesielt side en ung mor ikke altids har så god råda og da kommer det ann på om mann har råd eller ikke. Men på Child planat så er det ganske billig å dra ditt

Pris lista dems:

Fredag: kr 40 pr. person

Lørdag og Søndag: kr 70 pr. person

Jeg synst ikke dette var mye for å dra på sånne ting! Og maten koster heller ikke mer. Link til prislista på cafen

Child planat holder også bursdagselskaper for barn :)

Adressen til Child planat

Child Planet AS
Middelthunsgate 21 A
0368 Oslo

Telefon:23 33 06 44
mail@childplanet.no
booking@childplanet.no
tilbakemelding@childplanet.no


Link til hjemme siden dems: her

 

Har funne ut at det er en del plasser jeg vill ta Tobias til neste gang vi er i oslo men hit skal jeg hvertfall! jeg også vill leke meg her! :) ser kjempe fint ut!

 

Bildene og informasjonen her hentet ut fra deres hjemme side!  childplanet.no

For dem det er mulig for så har dem også en Åpen barnehage der! :) Les mer om den her: http://www.childplanet.no/aapen-barnehage/category134.html

 

-Elise-
23:20
25.08.2011
fine daga! :D

Heihei!! :)

Idag har vi hatt enn kjempe fin dag! Vi har vært i torvika enn tur og besøkt Lise, Andre, Reidar og Isak! :D Var kjempe koslig å se dem igjen, har vært alt for lenge siden vi har sett dem sist :) Blir ikke lenge til neste gang :) Vi lekte oss masse og så spiste vi grillmat! :) kjempe godt! :) Vi drog i rundt 7 tida etter at Tobias spiste kveldsmaten sin, Tobias sov ikke så veldig masse i biln meen sovna med en gang vi la han i senga si :) <3 Lurer på korti han våkner i morgo :P  hehe.. I morgo skal vi en tur til molde og handle klær til Tobias og forhåpentligvis parkdress til Tobias vist dem har igjen størelsen *Bank i bordet* og hente bøyla til tripp trapp stolen! :) <3 Gleder meg som en unge! :D også skal jeg se om jeg finner meg en flece genser vist den er billig :P hehe.. og så skal vi handle mat :) så må jeg ikke glemme at jeg må ordne nytt førerkort og bank kort, ja jeg har vær ekstremt treig med å få ordne nytt førerkort og bank kort etter at jeg har fått nytt etternavn :P 

Jeg og Tobias skal innom jobben min i morgo, for å snakke litt så vi håper at sjefene er på jobb i morgo.. dem vet ikke at vi kommer men jeg skal bare innom og si at Tobias ikke får barnehageplass før hvertfall før han er 1 år så jeg kan ikke begynne da jeg tenkte meen det gjør ingenting for vår del.

Ikveld har jeg bestilt Stonz wear til Tobias! med forr! Gleder meg kjempe masse til vi får dem! :)


Sånn ser dem ut dem jeg bestilte :)   håper at jeg/vi blir fornøyd! :) 

men nå skal jeg legge meg siden vi skal opp i morgo for å dra til byn :)

 

-Elise-

21:35
23.08.2011
Ute gutt?

Heihei! :)

Vi har i det siste oppdaga at Tobias har vore skikkelig mammadalt å bare vill sitte i fangern våre på dagtid å ikke leke på golve.. Og i dag var han ekstrem på dette, men helt anerledes når jeg, lilly, Vetle Emilian og Tobias var i molde en kjap tur da var han blid og fornøyd (vell, mesteparten av tiden, ikke så gira på å sitte i bil såå lenge vell :P ) Men når vi kom hjem fra molde så sov han i 2 timer! :) både jeg å simon slokna også da, men han var sutrat fra han slo opp øyan.. :/ skikkelig kjedlig.. jeg satt meg ned på golve for å leke med han men han begynte å leke for seg selv istaden for :P  men etter ca 10 min så vart han kjempe sutrat igjen å bare ville opp i fange vårt, krabba bort over for at vi skulle ta han opp.. Da bestemte jeg at nå skal vi ut å leke siden det vart sol plutselig!  å da var han kjempe fornøyd! smilte og flirte å koste seg kjempe masse! Vi fikk etterhvert lurt ut Matilde og Mathias også ;) Malene og vero var på dans :) vi koste oss ute helt til halv 7 da gikk vi inn att.. Å da la vi han på golve for at vi skulle lage graut til kvelds og sånt så var han kjempe fornøyd med å ligge for seg selv å leke seg! Så jeg trur at han var vore sutrat fordi vi ikke har vært nok ute :P så vi må nok begynne å være mer ute tenker jeg!! :)

Da er det bare for oss å invistere i en parkdress til guttn :) og noe slags type for sko for unger som ikke skal ha sko meen for at han ikke skal bli vått eller kald på beina sine :) vist noen har forslag til sånn type sko verså snill og si i fra? :)

Tobias jynga i babyjynga som vero og math har, det var kjempe stas når pappa tulla med han :) Ikke like morsomt når mamma gjorde det, han flirte ikke en gang når jeg tulla :P

 


Vi tok ikke noe bilder i dag så jeg legger med et vi tok i skogen når Tobias fikk gå selv! :) Som dere ser så smiler han fra øre til øre ;)  Ute guttn min som blir sur vist vi ikke er ute <3

 

-Elise-

21:09
22.08.2011
Home Home home

Heihei! :)

Da er vi hjemme igjen! :) Vell, vi kom jo hjem i går da men hadde ikke tid til å skrive noe innlegg i går, eller rett sakt jeg hadde ikke energi til å skrive et innlegg i går :) 

I dag har vi ikke gjort noe som helst fornuftig :P  I natt når Tobias våkna for nattmaten sin så ville han ikke sove og når jeg endelig fikk han til å sove så våkna han søren meg kvart på 6 å bestemte at no he i sove nok no ska i stå opp!! så da var det ikke noka anna valg en å stå opp da :P Etter ei lita stund med leiking å spist frokost så var det å legge han igjen,  han har ikke vært enkel å legge i det siste men krysser fingren for at det går over! så sov vi til halv 9 og da sto Simon opp med han, heldigvis så jeg fikk sove :P sov helt til halv 1 da :O skjønner ikke hvorfor han ikke har vekkt meg før? :P Når jeg sto opp så var Tobias fortsatt i pysjen sin så jeg klede på meg selv så klede jeg på han, og da bestemte jeg meg for at jeg skulle høre med lilly om hun og Vetle Emilian ville være med å gå tur og det ville dem! :) Så vi har vært og gått tur, sjøl om at Tobias holdt på å dette ut av vogna flere ganger.. :/ han fant ut at han greide og rulle i vogna, så vi må finne fram bøylen på vogna og eventuelt finne fram sellen til vogna selv om at jeg ikke synst noe om seller i vogn.. vet ikke hvorfor bare synst ikke noe om det :P  så drog vi til familie selskap for Ine siden hun hadde bursdag i går :) kjempe kjekt selv om at Simon ikke ble med siden han er små sjuk, og Tobias er/var skikkelig mamma dalt (noe han er fortiden, uten at vi egentlig skjønner hvorfor :P) Så Sigmund var en kjempe stor hjelp med å underholde Tobias så jeg også fikk spist kake :)

Har noen bilder fra før helga og i helga jeg tenkte jeg skulle legge ut :)Var kost oss kjempe masse i helga! :)

Jeg har nettopp skaffet en bøyle til tripp trapp stolen til tobias som han fikk av tanta og onkelen min i dåpen! :) Så nå neste gang vi er i byn så skal vi hente den! :) Er kjempe takknemelig for bruktsiden på facebook for barnesaker! :) Så nå kan vi endelig få bruke tripp trapp stolen! :)

-Elise-

10:20
21.08.2011
Hipp hipp hurra!

Hipp hipp hurra for Ine Lovise som blir 10 år i dag!! :D

Gratulere så masse med dagen lillesøs! :) Vi e  kjempe glad i deg! :)
Bilder av Ine :) Hadde ingen her på bloggen av bare ansiktet henna! :)

Håpe dü får en kjempe fin bursdag i lag med venna i dag! :) I morgo e det familie selskap! Glede oss :) <3

 

-Elise-

13:26
20.08.2011
Barnevenlig sted i Oslo

Heihei :) Jeg deltar i en konkuranse på bloggen til Ruth.09.blogg.no, der jeg skal skrive om et barnevennligsted i Oslo, og når jeg for å lette på google.no så fant jeg Tveten gård og den likte jeg veldig godt!

Beskrivelsen for tveten gård:

Tveten gård er det best bevarte gårdstunet innenfor Oslos grenser. Deler av gårdens hovedhus er trolig fra så tidlig som 1400-tallet. Gården ligger i dag som en oase midt i blant blokkbegyggelsen på Tveita i bydel Alna.

Storbylivet merkes ikke på annen måte enn at hit kommer befolkningen i alle aldere alle dager hele uken for å møte mennesker, delta i kulturlivet, slappe av og få inspirasjon til sine ulike gjøremål. Gården er unik med alle sine godt bevarte bygninger som gir plass for kreativitet, sosial samvær, teater, dans, sang, ro og hygge for alle i alderen 0 - 100 år.

Om sommeren arrangeres parkkvelder med variert underholdning og ulike konserter. Åpen kafe hele sommeren.Her finner du:

  • Tveten gård - den urbane gården på Tveita
  • Aktiviteter for barn og ungdom
  • Aktiviteter eldre
  • Frokostklubb
  • Gårdens bygninger
  • Kafé for alle - åpent sommeren 2011
  • Tvetenkoret øver hver onsdag
  • Parkkvelder
  • Veslestua

 

Tveten gård er også for småbarnsforeldre
Tveten gård har stellerom, tepper til bruk ute, bord og benker, muligheter til å varme barnemat, eget rom for større grupper inne i hovedhuset.

For mer informasjon gå til http://www.bydel-alna.oslo.kommune.no/kultur_fritid_og_narmiljo/tveten_gard/

På Tveten gård skal jeg ta med meg Tobias neste gang når vi er i oslo! :)

-Elise-

19:23
19.08.2011
Eide

Heihei
da er vi kommet fram til eide, har spist middag å koset oss masse! :-) akkurat no holder vi på å legge Tobias, er ikke så lett når vi er på enn frammen plass kan bare bli bedre ;-) Håper at han sovner snart :-) Han har lyst at jeg skal legge han i senga vår og ligge att med han meen de kommer ikke på tale i dag å da blir han fornærma :-p


- mobil innlegg Elise-

22:04
17.08.2011
onsdag :)

Heihei! :)

 

Idag har vi ikke gjort noe egentlig, Anders drog hjem i dag så det var litt kjedlig men det er kjempe kjekt å ha han på besøk her! :) Etter at han drog så bestemte Tobias, ja Tobias bestemte at vi skulle gå ut en tur for han sto og ropa at med uterdøra på oss så han bestemte at vi skulle ut. Da var det bare for oss å kle på oss å dra ut, vi gikk en tur ned til Mamma og geir å ine og kaja :)  Så det var kjekt men det var så seint at vi kunne ikke vare så lenge siden Tobias måte hjem for å legge seg :) Jeg har bestemt at vi skal ut å gå i Aukraskogen i morgo :)  Tobias elsker å være ute og da bør vi bli flinkere til å utnytte været når det først er opphold! :) 

På fredag så reiser vi til Tore og Adry, det er Onkelen til Simon og dem er også Faddren til Tobias :) Adry er også gudmor :) Vi skal være der hvertfall til lørdag men simon sier at vi kommer skikkert til å være der til søndag så vi får se ;) hehe :) Så i morgo kommer vi nok til å gjøre klar leiligheten til vi skal dra, altså rydde og sånt :) Å pakke ned saker vi trenger slik at alt er klart på fredag når vi skal dra til Eide til dem :) 

søttn som ska sjå over <3
Tobias står klar til å krabbe! :) Bare for han å finne ut at det går ant å gå med handan au ikke bare beina sine ;)  <3 søttn <3

 

-Elise-

Q: dere har gjort i dag da? :) 

22:49
16.08.2011
Har besøk :)

Heihei! :)

Igår kveld fikk vi besøk av vår venn Anders som kom for å være her noen par dager! :) Kjempe koslig! :) Ikke at vi har gjort noe egentlig, bare slappet av :) Tobias har vært i hundre som vanlig :)

Idag har vi slappet av, lekt oss masse :) Vært ute og gått tur med Kaja og Malene ;) Dem synst det var kjekt å få lov til å gå tur i lag med oss ;) Tobias har faktisk på en time fått gnagsår av bleien sin! har han aldri hatt før, gikk opp til Vero og hørte å hun sa at jentene hennes har hatt det av og til, så vi får bare vare forsiktig med teipen på bleia. Neste gang vi skal kjøpe bleier så trur vi skal gå for trusebleier av pampers :) Liker ikke trusebleiene fra librees men liker våtservietene dems og ammeinnlegga dems :) 

Idag til middag så fikk Tobias kjøttkake i sånn glass så virket det som at han ville ha mer så jeg åpnet et glass med fruktmos og begge glassene var tome når han var ferdig og ikke ville ha mer!! :O han har spist 4 dl med mat på et måltid, masse for en gutt på 8 mnd de :)Et Bilde av han når fruktmos glasset var tomt :) søte lille guttn min <3

 

-Elise-

21:57
13.08.2011
Dagen

Heihei! :) 

Nå for tida så gjør vi egentlig ikke noe spesielt, vi har hjelpt Lilly, Sigmund og Vetle Emilian med å flytte og det er vell de vi har gjort, og slappet av å koset oss kjempe masse med Tobias! :) Han begynner og hoppe fram når det er noe han vill ha ;) Trur ikke at det er lenge til at han krabber! :) Han elsker å få gå i handen våre :) 

Idag har jeg å Lilly vasket ned hele gammle huset dems!! hjelp hvor lang tid det tok og vor mye mer arbeid en ka det ser ut som :P Vi trudde vi vart ferdig på 2 timer, hahaha! brukte 4 timer :P  men utrolig kjekt var det når Vero og familien inviterte oss på grilling, da var vi glade for da slapp vi å ordne mat selv ;) hehe, litt sliten kanskje? :) Mamma, Ine, Kaja, Geir, Beste, Bestefar, Sigmund, Tobias, Simon, Lilly, Vetle Emilian, Roger, Vero, Malene, Matilde, Mathias og jeg var der :) kjempe koslig! :) Spiste masse god mat! :) Tobias stakk av med pølse og brøde mitt, Han greide ikke spise det opp men han sutta på det ;) og han var helt gærn etter alt som logg i ei skål ;) viste at det var noe godt oppi ;) 

Nå ligger Tobias og sover, Simon er med sigmund å skal sortere noe i garasjen som er en gutte kode for litt øl drikking i garasjen :P Jeg har så og si nettopp våknet opp, jeg sovnet når Tobias sovna i 20 tida :P Har ikke akkurat å drive tida mi i kveld så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre akkurat i kveld :P Å foresten jeg baka i går før vi hjalp Familien nilsen ;P  jeg ordna kjeks og muffins :) kjempe godt! kjeksen er nesten borte og muffinsen er litt igjen av :) Gammelt bilde av meg å Tobias, satt på ferga når vi var på vei til kyrksæterøra :) 

 

-Elise- 

Kopiering av bilder og tekst vill bli anmeldt! 

16:36
11.08.2011
sool :) h

Heihei! :) 

idag har det faktisk vært sol, men det har jo vært kaldt i lufta egentlig.. :P  Har ikke vært så veldig mye å blogge om dem siste dagen, vi har hjelpt Lilly, Vetle Emilian og Sigmund med å flytte, det er vell egentlig bare det vi har gjort å vi har vært i molde en tur å handlet inn mat, skulle kjøpe bukser til Tobias men glemte det helt så vi må gjøre det snart :P  

Tobias har fått 3 tenner :) alle er oppe, det holder på å kommer ei fjerde også :) så nå er ikke guttn min tannlaus mer ;P Glad for at mat lysta til Tobias har kommet tilbake :) Men skjønner godt at han ikke har hatt matlyst når han har fått nesten 4 tenner oppe med en gang, har ikke vært mer en enn dag fra den første stakk ned til den siste no :) Store guttn min <3 

 

No i dag så holder vi på å hjelpe med å flytte fortsatt :P Jeg å Tobias måte hjem slik at han fikk sove så  no jeg skal lage suppe til gjengen :) Tobias var så trøtt at han ikke ville spise før han la seg så han må få mat med engang han våkner no ;)

Liten kjap oppdatering her i fra :) Håpe det blir mer blogging i kveld ;) 

 -Elise-

22:21
07.08.2011
dagan går så furt :)

Heihei! :)

Fortida så synst i at dagen går så utrolig furt! :) Vero og familien kom hæm på fredagsnatta istaden for på lørdag så me vart litt skeptisk når me begynte å høre bil og prating å plutselig at folk gikk oppe, så simon måte opp og sjekke om det hva dem eller om det va noken andre :P Men det va heldigvis dem ;) På sjøle fredagen så kosa vi oss i lag med vero og familien og vi kunne endelig gi Malene teppe henna! :)  og lørdagen så gjorde vi egentlig ikke så veldig mye, sykkla på butikken med Malene, Matilde, Tobias og Vero :)  Tobias likte ikke korleis Matilde såg ut med hjelm så han begynte å hyllskrike kvar gong han såg på ho :P men det gikk bedre etter kvart ;)

Me va en dag med lilly og sigmund å vetle emilian :) Huske ikke ka dag det va, og me inviterte dem på middag her en dag meen det trur i at i he skreve om? sia det va på tirsdag ;P 

Og i dag he i sove leenge og Tobias å i he bare vore skikkelig daff :P  Simon he vore sprekk og hjelpt til med å flytte til Lilly + fam og mamman til Sigmund som au skulle flytte :P 

Foresten for ca tre-4 daga sia så begynte Tobias å stå i krabbestilling! :) Han gjorde det en gong så trudde vi at det kom til å gå lenge til neste gang men nei da, han gjør det hele tida no :) Så det e ikke lenge til han begynne og krabbe :)  Vist det e ei leike han ikke får tak i og han står i krabbestilling så tek han sats å "hoppe" fram :P så han lande flatt på magen :PSånn står han :) Ta va første gonga han gjorde ta! :) Vi fikk dratt fram kamerat og tatt noen bilder av han! :)

Men no ska i sjå Brothers and sisters! :) Fant ut at det hadde kommet en sesong 5 som he begynt på tv2 bliss så i må sjå meg opp så jeg får begynne og se det på dagtid igjen! :)

Q:Ka dokkå he gjort i helga da? :)

-Elise-

22:16
03.08.2011
fine daga :)

Heihei :)

Ca to daga sia i blogga sist :) Vi har gjort masse så det er derfor så har jeg ikke hatt energien faktisk :P Utrolig nok så har jeg vært en del ute, fant ut at vi skulle være ute mest mulig siden jeg såg vor ivrig Tobias har vore når vi har vært ute og været med oss! :) Så vi får nok en utegutt tenker jeg ;)

Vi var på stranda i går! :) Tobias lekte seg, jeg å simon synst det var kaldt men Tobias sprang uti, off kor i klaga når i jekk uti :p

Så senere på dagen, lånte vi sykkelvogna og sykklen til vero og math og sykkla til en barnehage her ute :) kosa oss! :) Tobias smile altids etter at bilde e tatt :P  men han va klar til å fare, lei av å tatt bilde av ;) Tobias og Simon som jyinger seg :)

Noen bilder fra dagen i dag: :)

Tobias på trampolina etter at vi hadde vært ute og kjørt litt rundt for å hente litt ting for pappa Simon :)

Tobias vart litt trøtt og bestemte seg for å legge seg ned å ta smokken og koseklutten :P (Han tar aldri smokken om han ikke er trøtt :P ) På bilde der han holder tlfn min så ringer simon på meg men tobias fortsett og trykke på tlfn uten å regaere i hele tatt :P heheTobias logg i vogga som i hadde ordna til Vetle Emilian i går, Den var ordnet til sia Lilly, Sigmund og Vetle Emilian var med oss og spiste i går :) vi lekte oppi den i dag :p :)

Har hatt en litt overtrøtt gutt i dag, og en som ikke har spist noe særlig bra i dag heller.. :( men det kan ha noe med å gjøre med at Simon fant ei hjørne tann som hadde komme ut i dag :) Jeg trur at det er hjørnetanna og ikke tanna på sia der igjen, får ikke lov å kjenne etter skikkelig så vet ikke helt :P Ser den da :) Så er nok derfor! :) håper på en bedre dag i morgo med spisingen hans :) <3

Vi håper på at Morgan kommer på besøk i morgo så vi har noe og gjøre ;)

Men nå skal jeg se ferdig sykesamlere før jeg skal legge meg <3

 

-Elise-

21:45
01.08.2011
Helga :)

Heihei! :)

Har ikke hatt tid til å blogge i helga! :) Vi har hatt besøk hele helga og har stor kosa oss kjempe masse!! :)

Fredag så var vi i molde og handla å henta Morgan hit, så i løpet av kvelden så kom Simen :) Vi spiste pizza og kosa oss, vi fant ut i løpet av kvelden at vi skulle hoppe på trampolina, og det utviklet seg til en eller anna slags ball kamp som igjen ente i rubby :P  Vi alle var utslitt når vi gikk inn at og ganske mørbanka :P  Alle bortsett fra Simon var ødlagt dagen etter på :P  ikke vet vi hvorfor Simon ikke var det fordi at alle var jo på Simon og skulle stoppe han i rubby :P men men :)

Lørdag så drog Simen og Morgan hjem, Simen skulle klippe seg og Morgan skulle et eller anna  :P  Så jeg, Simon og Tobias drog på flyplassen å såg på bonkersen der ute :) Kjempe koslig! :) Senere på kvelden så kom Simen tilbake i lag med en som hete Sten og en kompis av meg som hete Øystein og sara var her også :) (Sara hadde vært her å spist middag i lag med oss og leke med Tobias) , Vi satt og prata litt men vi gikk ut og spelte litt fottball før sara og Øystein skulle dra hjem  :P  Koste oss kjempe masse! ;) Hvertfall jeg :)  Sånn som dette jeg vill at sommeren skal utnyttes ;)

Søndag da bestemte jeg, Sara, Tobias, Simon, Simen og Sten for at me skulle dra på skaret så Tobias fikk hilse på litt dyr :) Var kjempe koslig, vi spiste middag der til og med Tobias spiste også middag der :) Han fikk most grønnsaker og det var stass og få der ;) Jeg, Tobias og Sara klatra oppi i leke slotte på skaret for å rusje med Tobias :) Jeg å Sara og Linda Eirin brukte og leke i den når vi var mindre å jeg å sara fant ut denne gang at den var faktisk ikke så stor som vi husket :P  hehe..

Idag Mandag Så drog jeg, Tobias og Simon vart og sett på bunkersen på Solem, der jeg voks opp :) så var vi og plukket bær på teia, kjempe koslig dag! :)

Og foresten i går kveld når Tobias hadde lagt seg så hadde jeg sovnet jeg i senga vår mens jeg ventet på at Tobias skulle sovne meen jeg hadde sovnet og jeg sov helt til kvart over 11 i dag :P  så jeg hadde sovet i 14 timer :P  helt sjukt! :P

Jeg har hatt en kjempe koslig helg!! :) Og det er sånn jeg husker sommerne når jeg voks opp og sånn jeg vill at det skal være for Tobias når han vokser opp at han skal husket at det er det er da vi alle sammles og kan møtes å være lenge i lag :)

Bilderas:

På bunkersen på flyplassen, var en gammel kanon der :)En veldig gla gutt ute på tur! :) Tobias elsker seg ute! Smiler og prater kjempe masse og flirer masse! :) <3

Da vi rusja på skaret :)

Tobias hilste på Kaninen :)

Jeg å Tobias i lekeslottet på skaret :)

Sara og Tobias på vei opp i leke slotte :) var ikke bare bare og komme seg igjen om med en gutt på handa :P

Der var litt av helga vår! :)

 

-Elise-hits