13:22
25.12.2011
25.des.2011

Heihei! :)

jeg har ikke blogget på en stund fordi at jeg ikke har noe blogglyst, har nok akkurat nå med å gjøre alt i huset, ha tid  for meg selv når det er kveld og ta vare på Tobias så nå tar jeg meg en bloggpause så får vi se om jeg kommer tilbake! Akkurat nå vet jeg ikke.. Kan hende lysten kommer tilbake men aner ikke.. 

Julaften vår var hvertfall en suksess :) Stor koste oss alle mann! :) <3 


-Elise- 

21:46
15.12.2011
By tur

Heihei! :) 

Inatt så våkna Tobias i tre tida og var helt våken! Han skulle ikke legge seg igjen! Så jeg kava fram til i 5 tida da sovna han igjen! og sov til halv 11! :) <3 Var litt fortomla når klokka var så mye men men :) vi har bare slappet av og koset oss fram til i 14 tida for da ringte mamma og spurte meg om vi kunne tenke oss å være med til byn så vi bare heiv oss i rundt å drog :) Fikk bilsette i biln etter mye om og men (takk vero! :) ) I morgo så må i montere sette i biln vår igjen, det var så kaldt at jeg orka ikke nå i sted så jeg får gjøre de i morgo når jeg og Tobias skal hjelpe mamma og Geir med å flytte! :) 

Vi gjorde vell ikke så veldig mye i byn, gjorde sånn små æren jeg aldri har husket på å gjøre :)  Jeg kjøpte noen nye tuttkopper til Tobias som skal være veldig lette og holde så vi krysser fingren for at han vill drikke selv snart :) Lille latingen min som ikke vill holde flaska si selv <3  Mamma kjøpte en ny stellematte til oss! :) Kjempe fin en med sånne ugler på :) Skal ta bilder i morgo ;) Byttet noen sokker, boksåpner og et kosteskaft som var knekt når vi kjøpte det :P Det var de jeg gjorde og fikk. Vi spiste også i byn da :) 

Nå ligger Tobias å sover mens jeg slapper av på datan :P 

Imorgo så kommer Benedicte og Heine hit en tur :) Blir kjekt, lenge siden vi har sed dem :) (søstra til Simon og forloveden hennes :)) 

Men jeg skal laste ned noen serier så skal jeg slappe av resten av kvelden også :)  


Noen som fant twisten :P 

 

-Elise-

00:11
14.12.2011
min sønn!

tenk at et år he alleredde gått! Tida he gått så utrolig furt! Kan ikke fatte at min lille gutt e allerede blitt 1 år! gud kor høgt i elske deg Tobias <3 Du betyr så ufattelig mykje for mamma og pappa Tobias du anne ikke kor mykje du betyr for oss! <3 <3

Du he gjort live vårt så mykje bedre! <3 for et år sida så logg i å bare såg på deg<3 for du var rett og slett perfekt!  <3 Live mitt ga ingen meining før i viste at du skulle komme til! <3 I glede meg til kvar dag i fer være her med deg! og det e ingen overdrivelse! I kjede meg så utrolig når Tobias søv, i glede meg til han våkne. Og av å til så bruke i å løfte opp Tobias og legg han i senga vår slik at i fer kose med han! <3 I ser på kvar dag i he med Tobias som en velsignelse! og i takka gud for kvar dag i he i lag med Tobias! I he en fantastisk mann og i he en fantastisk sønn som i elske over alt på jord!  No e lille guttn min alleredde 1 år! Han begynne å snakke, si forskjellige ord! 


min familie <3 

I glede meg te hver dag i he med dokkå <3 <3 

 

-Elise-

08:02
13.12.2011
1 år!!

Idag he Tobias bursdag!!! Han blir 1 år i dag!! :) Store lille guttn min <3 

For et år sia så i logg på sjukehuset med ria! Når klokka blir 17.31 så kom Tobias ut å hilste på verden! :) <3 

idag ska me ordne kake te bursdagen hans! :) <3 Akkurat no ligg Tobias for å kvile litt fordi at han var så slitn når han sto opp, virka som at han bare ville ha flaske å sove igjen så i sang bursdaga sangen :) <3 Lille store guttn min <3 
Tobias fer besøk sia i dag, av bestemor og bestefar å tante vero å familien dems! :) <3 Ska bli kos! :) 

Helt utrolig kor furt åre he gått! 

-Elise- 

20:24
12.12.2011
lite bloggin

Heihei! :) 

Vart veldig lite blogging i helga :P Tidligere i dag har jeg ikke hatt tid, da Tobias bestemte seg for at han ikke skulle sove i dag :P  

På lørdag vart Tobias sin bursdag feira! :) Kjempe kjekt! :) Og i morgo så e det den orndtlige bursdagen hans! :) så i dag ska i bake enda ei kake :P  og ordne sjakkruta :P Vi kjørte Simon te ålsund igjen i går.. Var ikke særlig populært å komme hjem uten pappan sin.. Men det er bare lit over ei uke til han kommer hjem att! Så vi overleve! ;) Vi skal prøve å ordne mestmulig til jul før Simon kommer hjem så han slipper å stresse med det når han kommer så tett på :P 

Og andre ting som skjedde på lørdag var at ene dekke vårt punkterte.. Jeg skulle kjøre simon og Tobias til svømming mens jeg skulle ordne til her hjemme meen det gikk ikke som planlagt.. For det første så kom jeg meg ikke opp siden det var blank is :P Så Mathias og Simon prøvde, å Mathias fikk biln opp til slutt men da vi kom opp og skulle til å dra oppdaga vi at ene dekke var punktert.. -_-' når karen studerte dekket mer så oppdaga dem at det var en spiker i det.. :( Skikkelig kjedlig så vi måte ha på et sommerdekk til vi får kjøpt et nyttett... Vi fikk låne biln til Reidar siden vi skulle kjøre Simon til ålesund dagen etter på :) Snille svigerfar! :) Jeg elsker biln hans/dems! Den er så stor og fin! :) Drømme bil :) 


Første gava til Tobias :) ikke intrisert men :P


Morsomt å sjå lego ja! :) Malene og Matilde pakka opp :) 


Malene laga den nydligeste krona til Tobias! :) 


Tobias ville ikke blåse ut lyset :P  <3 

-Else- 

09:08
10.12.2011
bursdagsfering for Tobias!

Heihei! :) 

Dem siste dagen så har vi bare slappet av og kost oss! ;) Idag er bursdagsferinga til Tobias! Tida går så utrolig furt! 

Igår var vi å såg på cola biln!! :) Jeg har aldri sett den før så det var veldig kjekt! :) Vi satt også at med nissen meen Tobias var litt skeptisk så begynte nissen å prate da gikk det helt gale så han begynte å skrike som bare det ! :P Men vi fikk bilde og en cola lastebil! :) 

Men i dag så skal Tobias ferie sin første bursdag! ik! Kor furt tida går!!! :P  Tenk for et år sia så hadde i stor mage og gikk med ria!  Men Simon og Tobias ska først i bassenge så i fer ordne til alt som ska ordnes til her! :) Det kjem en del venna av oss og familie :) <3 

Har noka bilde fra i går, men ikke det der vi sitter ed nissen da :P 


Tøfflan vi kjøte til Tobias! :) Kjempe søte! :) Tobias åpna bursdagsgava si fra oss  :) 


Tobias va så forsikt med å åpne gava, han bare såg inni ho :P


Tobias når gava var komme ut :)

 

Men no må i vell ordne meg og resten av leiligheta! :) 

-Elise-

20:37
07.12.2011
mannen kjem hæm! :)

Heihei! :) 

IDag har vi lekt oss kjempe masse ute!! Tobias elsker og sitte på akebrettet! :) Hylte hver gang jeg stoppa og dra han eller baken var ferdig! :P Det er vell bare de vi har gjort i dag, lekt oss kjempe masse!! :) Tobias var kjempe glad for å være ute igjen! :) 

Å vi fikk en tlfn om at Simon kommer hjem i morgo!! :D Gleder oss kjempe masse! Simon skal sove over med sjefen siden det var kortest vei fra haugesund så han kommer hjem i morgo! :) Så vi håper på at han er her hjemme når vi er ferdig på babytreff! :) Krysser fingren for at Guttn får en overaskelse med å komme inn døra å se pappan sin! :D Han har gått og sett til døra i hele dag etter at jeg sa at pappa kommer hjem i morgo! :) Han har gått og ropt pappa hele dagen så dette her blir godt til oss alle! :)  <3 


Tobias ville at jeg skulle dra han nå :P <3 

Gleder meg til å se mannen min igjen <3 trudde at det hvertfall var 15 dager igjen til vi fikk se han! :) Men vi har han hjemme i helga så han får være med på selskapet til Tobias! :) <3 

 

-Elise- 

23:30
06.12.2011
snø snø! :)

Heihei! :) 

Det har snød! :) kjempe kos! :D  OG det snør nå! :D så jeg håper at det blir nok til at det går ant å gå ut og leike seg! :) 

IDag har vi slappet av, Tobias sov foresten hele natta! og han sov to dubber i dag! En på morgen og en i lag med meg i rundt 13 tida :) <3 kos <3 Så nå sover min lille søtnos <3 Vi har ikke gjort noe særlig i dag, vart og besøkt Oldreforeldre, bestefar Geir og tanten hans! :) kos! :) 

Nå er det 7 dager til Tobias blir 1 år! og 4 dager til Tobias skal feire bursdagen sin! :) Den 9 kommer cola biln til byn noe vi håper på å få med oss! :) <3 Vi håper å få med oss Mia og Aurora vist dem ikke har planer ;) og vi må handle inn litt til bursdagen til Tobias! :) 


søtn min <3 

-Elise-

21:23
05.12.2011
strømbrudd

Heihei! :) 

Inatt gikk strømmen når kl var halv 2! Jeg våkna med en gang!  Trudde først at det var bare sånn kort greier så jeg tok på lys på tlfn meeen det var ikke noe kort varig så jeg måte finne frem kubbelys, så i løpet av natta så vart tlfn min tom for strøm og det var null strøm her! Vi sto opp i 8 tida, spiste frokost og klede på oss for å dra en plass med vedovn! :P Såg tilfeldigvis at vero og dem var oppe så vi gikk dit! :) Mathias hadde vore på utrykning i natt så han hadde fyrt opp før han drog på jobb så der var det varme! :) Har kosa oss i hele dag! :) Strømmen kom tilbake rundt halv 11- 11 :) Godt var det! Leiligheta vår var utrolig kald når vi sto opp så det var godt når vi kom hjem å det var noe varme! :) Vi baka bolle i dag! :) Malene hjelpte oss, Tobias var null intrisert så det var mest Malene som baka! :) Og gode vart dem! :) 

Vi vart invitert på middag, så vi var vell oppe til rundt 19 tida å da bestemte Malene at vi skulle gå ned for å spise kveldsmat som var boller ;D <3 Ungen bada i stad, Tobias synst det var kjempe stas å få være med! :) <3 Vero hadde en sovepose lignenes som jeg tenke vi skulle prøve i natt, siden tobias har våknet hver dag nå i mange dager kl 4 å vill stå opp :P  Så krysser fingren for at han sover bedre i natt! :) <3 

Nå er det 8 dager til Tobias blir 1 år!! ik!  Tida går alt for furt! 5 dager til vi skal ferie! :) <3 

Andre ting som jeg eller egentlig vero fant ut :P At Tobias har gått bra 2-3 dubba per dag til 1 dubb i rundt 12-13 tida! :O Vero som sa at kanskje han har gått en dubb da? for Tobias har jo vært litt vrang i det siste og pinna meg var det det! For jeg prøvde og legge ned Tobias flere gonger i dag men siden det ikke var varme nede i leiligheta så måte jeg prøve og legge han ned oppe. Men han var bare virkelig ikke intrisert i å sove!!  Så lille guttn min blir alt for furt stor! :O 


Han synst å få sitte sånn og han synst det er kjempe morsomt! :) han er kjempe morsom når han sitter sånn og lager bil-lyder :P 

 

-Elise-

22:26
04.12.2011
hvor blir du av snø?

Heihei! :) 

Jeg blir skuffet hver gang jeg våkner og ser ut å det ikke er snø :( Jeg liker egentlig ikke snø men i år har jeg skikkelig julestemmning, og har utrolig lyst på snø!! Jeg har så lyst å leke med Tobias ute! :) Vi har ikke kunnet vore ute på mange uker! Kjempe kjedlig for oss begge, siden han er en ute gutt så er han ikke så veldig blid for at vi ikke kan gå ut når han vill det.. :( Så jeg håper at snøen kommer så det går ant å være ute igjen :) <3 Håper at jeg våkner i morgo at det er snø! :) 

Julebordet gikk helt greit, men Tobias har ikke sovet i hele dag! Bokstavligtalt han har ikke sovet men alikavell vore snill og blid! :) Helt utrolig <3 Go guttn til mamman sin og pappan sin <3  Vi la oss ned for en hvil i rundt halv 5 tida, han sovna mens jeg logg og kvilte meg! :) så litt over 5 så va han ferdig! :) Så vi har kosa oss med julemusikk, og slappa av! :) Tobias var i seng til kvart på 7 fordi at han var trøtt så han har logget ei stund! :) Han våkna i 7 tida og var vanskelig men han sovna igjen :)  Så nå sitter jeg og slapper av å ser Miss Undercover 2 :) koser meg <3 


Bilde er tatt på bursdagen til Geir! :) Bestefarsguttn <3 Såg at bestefar fikk en kake så han å skulle ha :P  


Tobias synst at babygymen var morsom å holdt på med :P 

Imorgo tenke i at i å Tobias skulle bake bolla og kanelsnura! :) <3 Pluss at det e rydde dag så vi har nok og gjøre :) 

 

-Elise-

12:47
04.12.2011
julebord!

Heihei! :) 

Igår så gikk tida alt for furt! :P Malin, Lucas og Emilie siden vi skal på julebord i dag :) Så kom Linda, peder og rakkel også :) Kjekt! :) Emilie var så glad for å at i logg og prata te ho, hvertfall i håpe hvertfall at det var derfor ho smila te me :) 

Tobias he ikke skulle sove idag! Han våkna i natt, han har gjort dem siste nettern og i rekna med at det på grunn av været men det e veldig tungt fordi om.. Og i dag ska ska han ikke dubbe, i hele tatt! Han står bare og hyle.. -_-'  Julebordet begynne kl 14 så han bør sove før det meeeen han virka ikke særlig ivrig :P  

 

Rekk ikke ordne til noka bilde når Tobias står å hyle! 

Blir nok meir blogginng i kveld :P 

 

-Elise-

13:10
02.12.2011
pepperkakebaking :)

Heihei! :) 

Igår så kom Lilly og Vetle Emilan hit for å bake pepperkake :) Kjempe koslig! :) Tobias satt for det meste og spiste deien sjøl om at i sa at han ikke skulle gjør det :P Vetle Emilan synst ikke at det var noka morsomt å trykke ut perkakemann :P Lilly hadde med seg julebrus når dem kom! :) Kjempe kos! :) Resten av dagen har vi slappet av og koset oss :) Tobias har sove litt i senga vår nå dem siste nettern ene og lene fordi at været er hardest mot der han har soverom nå så da våkner han mye når det er storm eller hagler, så da henter jeg han inn i senga vår så sover vi godt! :) <3 

Jeg har rett og slett glemt av og ta bilde av soverommene våre så jeg skal få se om jeg får gjort det i dag <3 :) 

Her er NYE bilder med det nye kamerat vårt! :) Det er foresten et canon 600D :) Veldig fornøyd med det :) Må lese litt om det først for å få beste bilder så blir det nok bedre :) Ja jeg er veldig glad i å ta bilder :) 

Søtn <3 


Lilly og Vetle Emilan :) 


kosa oss <3 

 

 

Og i dag har VERDENS BESTE Stefar/ svigerfar/ bestefar bursdag!! :D Så gratulere med dagen kjære Geir! :) Håpe du fer en kjempe fin dag sjøl om at du må jobbe ;)  Har ikke noe bilde og legge ut da jeg ikke får ta bilde av han :P Men jeg vill si at Tobias forgude deg! Han lyse opp kvar gong han ser det og det e utrolig godt og sjå!! :) Du he altids vore der for meg og sakt at i kunne ha gjort alt i he stotte meg som mål så takk for at du trudde på meg! :) Og du åpna Simon med åpne arma og dokkå he et kjempe godt forhold! 

Idag så skal vi sette opp pepperkake hus :) og ordne sjakkrutedei :) e plana hvertfall ;) 

-Elise- 

11:18
01.12.2011
bake dag :)

Heihei! :) 

Idag så skal jeg og Tobias bake! :) Vi skal bake pepperkake! :) og så skal vi i morgo sette opp pepperkakehus og ordne sjakkruta :) Jeg må ordne sjakkrute deien i kveld for den skal ligge et døgn før den skal brukes :) Rekna med at Tobias blir veldig furt lei men skal prøve ;D <3 

igår så fikk vi foresten ny kamera vårt <3 E kjempe fornøyd :) Men skjønne hva Vero mente med at jeg/vi må skaffe oss ei anna linse etter kvart ;) SÅ nå kommer det snart nye bilde på bloggen igjen <3  Anna vi gjorde i går var at vi var på babytreff! :) koslig men vi vill gjerne ha med flere så kom gjerne!! :) 

Så i dag skal vi teste kamerat og kose oss <3 

 

-Elise-

hits