20:24
22.03.2011
litt om meg når jeg var mindre :)

Hei, jeg fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om meg selv når jeg var mindre :) og de skal jeg gjøre :)

Jeg gikk mitt første år på Solem skole (skolen er sammen slått  lag med tre andre skoler nå, så solem skolen er nå 6 og 7 klasse :)) 2 klasse til 5 klasse gikk jeg på Riksfjord skole, jeg har dysleksi så jeg har aldri aldri liggt skole, jeg har altids hatt vansker med skole... fra 6 klasse til 7 klasse gikk jeg igjen på solem skolen :)  Der begynte jeg å få hjelp av en lærer som tok seg tid til meg å ei anna ei som sleit med skolen, endelig kunne jeg også faktisk henge med i skoletimen.. så fra 8-10 klasse så var det tilbake på Riksfjord Skole, der datt intressen av for skole sikkelig når det vart vanskeligere så da sluttet jeg å gjøre masse arbeid, gjorde snart aldri leksene mine men prøvde så godt jeg kunne når jeg fikk hjelp..

Og det var foresten første gang jeg møte Simon var i begynelsen på 9 klasse på noe som heter juvente som jobber for at ungdommer skal være rusfrie og alkoholfrie :) kjempe koslig, vi lærte hvordan vi skulle holde et foredrag som vi skulle holde igjen framfor klassen når vi kom tilbake.. Det var 4 fra min skole som reiste ditt for kurset :)

Så begynte jeg på vgs Helse og sosial og det var på slutten av vg 1 jeg og Simon vart sammen igjen :) ja vi var i lag en kort kort periode etter juventeså videre til helsefagarbeiderfag å der i fra til lærling å nå er jeg i mamma permisjon :)

min første bestevenn var ei som hete Heidi det var i første klasse mest men vi var venner en god stund.. og andre jeg har vært bestevenner med er ei som hete Iselin, og ei til var Susanne, så var det tilbake til Iselin å dem siste åra på ungdomskoleåra var jeg mest med min ekskjæreste og satt i frimenutta med Iselin, Ann helen og paps :)

Det jeg husker best fra barndommen min er at vi budde i skomakervegen der min far og mor budde sammen, der vi 5 eldste budde sammen ilag med mamma og pappa :) og jeg husker veldig godt da vi flyttet fra skomakergata til mobo så videre tilbake til teia der jeg bude lengst :) trivdest utrolig godt der.... synst det var kjempe domt at mamma og geir solgte huse skjønner hvorfor dem måte det (pågrunn av msen til Geir, muskelsviktelse) men synst det var domt fordi jeg kunne veldig veldig tenke meg å bu der selv en dag men tviler så sterkt på at det blir til salgs igjen.. men er jo lov å drømme :)  Besteforeldrene mine bude på teia før mamma og før dem igjen så var det oldeforeldrene mine på bestefar sin side :)

og det ser faktisk sånn ut enda, med løa og skure står det står der fortsatt :) og huse ser ganske ligt ut enda, bare uten veranda og trappa den går nå på skrå i staden for rett fram :)  Håpe de va forstårlig? det er litt flere hus i rundt teia nå en det var på bilde :)

Bilde er tatt fra romsdalsmuseet sine sider :)

det er litt om barndommen min :) kommer ikke på så veldig mye å skrike :) men trur jeg har besvart spørsmåle, og vist ikke så er det bare og spør igjen ;)

Jeg har ingen bilder fra barndommen min så jeg har ikke noen å legge ut av meg selv men jeg skal hente så jeg kan legge ut da når jeg får dem :)

 

-Elise-


hits