18:19
12.12.2010
Uke 36+2 mage bilde

Ser ut som at i he tatt en ball under toppen

Sånn ser magen min ut i uke 36framma fra :)  ser ut som en ballong

 

-Elise-


22:30
11.12.2010
Uke 36

Da e me plutselig i uke 36 :)

bare 4 små uka til termin :)  Har dessvere ikje tatt bilde av magen nå heller.. Kameraet er utladet etter førjulbesøket :)  så det ligger å ladder ;P  Så det får komme etter hvert i staden for ;P

 

Bevegelse: jepp, masse bevegelse tå den lille, eller mest strekking i den trange magen ;)

Termin: 10 januar 2011

Kjønn: Gutt :)

Bestemt navn: ja har bestemt navn, har hatt det klart fra starten av :)

Har babyn festet seg: ja han har festet seg :)

Kynnere/murringer: ja kjenner dem også..

Hoven: ja fortsatt litt hoven i ansiktet, armen og beina..

Utstyr: alt klart her :)  til og med kokt smokken :)

Noen lyster: nei, har ikje det..

Lei: nei egentlig ikje, kunne ha gått uten murringen men uten om det så er jeg ikje lei.. Gleder meg bare til å møte lille gutten vår :)

 

Denne uken har egentlig gått så furt at jeg husker ikje om det har blitt noe forandring som har skjedd med svangerskapet :)

 

 

-Elise-


23:08
05.12.2010
35+1 uker

Da er jeg i uke 35 i svangerskapet! ganske så furt tiden har gått.. bare 5 små uker :) Selv om at jeg trur at den lile kommer før tiden da men ;) ingen som helt trur på meg bortsett fra vero, math og Simon ;)

Babyn er veldig aktiv og viser at han har det bra i magen :)

svangerskapsplager: har hatt litt halsbrand dem siste dagene men ikje sånn forferdelig bare lite lite grand.

Kynnere: ja har hatt kynnere som vanlig.

Utstyr som gjenstår: ingenting :)

kjønn: Gutt :)

Hoven: ja er litt hoven enda.. men ikje sånn kjempe masse lenger :) hvertfall ikje etter at det vart roligere når vi var ferdig med å flytte :)

Strekkmerker: ja har noen strekkmerker på rompe og noen få på lår. ingen på magen :)

Vist det er noe noen lurer på så spør :)

 

 

-Elise-


19:55
27.11.2010
uke 34!

Da e i i uke 34 i svangerskapet! bare 6 små uka igjen til termin! :D Glede meg kjempe masse! hvertfall no som jeg har ordnet til soverommet vårt med baby saker og fått lagt på plass baby klær :) blir vell ikje før på mandag at jeg får begynt og vaske noen seng klær til babyn :) siden i morgen så reiser vi til torvika i dåp til Isak! :D

 

Uken min har egentlig vært ganske travel, kjenner godt at jeg ikje er like lett lenger. blir furt sliten og trøtt å de er tungt å gå opp trappa! ( bra vi ikje har den lenger ja ;) )  Har vært masse bevegelser og spark fra den lille babyn vår ja :)

Simon gleder seg veldig til han kommer til verden :) så han kan få se han og kjenne bevegelsene hans slik som jeg gjør :)

Kynnere: ja har hatt noen kynnere

Vann i kroppen: har vell kommet mer og mer nå dem siste dagen når jeg har holdt på å styrt og ryddet å flyttet.

hoven: ja har hovnet litt opp i føtn idag, kan ha noe med at jeg ikje har tatt det med ro i hele tatt.

Bevegelser: ja kjenner masse bevegelser av den lille :)

 

De er vell sånn min uke har vært! ;) Alt klart i huset for at den lille skal komme! ;)Sånn ser magen min ut, når jeg er i uke 34 :)

Synst ikje at jeg er stor jeg :D synst jeg er ganske normal ;P

 

-Elise-


23:30
22.11.2010
uke 33

Da va i plutselig i uke 33, jeg har ikje hatt tid til og skrive et svangerskap inlegg før no.

Så i dag er jeg 33+2  : )

 

Babyn er veldig aktiv, strekker seg å sparker :) har utrolig nok kjent at han har hikket også :) de var veldig spesielt og kjenne :)

Søvn rytma til babyn er fortsatt lik pappan sin :)

Ferdig med alt utstyret: ja egentlig, har bare å få hentet bleiebøtta og badebalja med Malin så har jeg alt i hus :) eller i ny leiligheta.

vann i kroppen: nei har ikje det, ikje som jeg ser hvertfall.

Kynnere: ja har hatt noen kynnere, spesielt vist jeg ikje hører på kroppen når den seier at jeg skal ta det med ro ;P

Vekt: 66 kg har gått opp 12 kg i løpet av hele svangerskapet

Noen spesiele lyster: nei egentlig ikje, jeg har ikje behov for noe spesielt bare å ha noe og stappe i munnen :P

Strekkmerker: jepp, har en del på rompa (ja av alle plasser :P) men ikje et eneste et på magen :)

Lei av å gå gravid: nei egentlig ikje, har bare lyst til og se babyn vår, men synst han kan holde seg inne der til etter nyttår ;)

 
Min fine mage som min utrolig fine baby ligg inni <3

 

Min oppdatering om svangerskapet

 

-Elise-


21:55
18.11.2010
Hadde en skremmsel i dag

Hadde en skremmsel i dag med babyn, han hadde ikje sparka eller rørt seg i hele dag og jeg hadde en ækel følse på at noe var glat så jeg drog opp til jordmor etter å ha snakket med hun og vi fikk sjekket ut alt og alt var fint! :D  så da var jeg kjempe kjempe kjempe glad!! :D  han begynte og sparke etter hvert! :D så da var jeg kjempe glad for at alt var normalt igjen, men ringte til simon og forklarte alt å de gikk masse bedre etter å ha snakket med simon! :D <3 men jeg fikk beskjed om å ikje nøle om det var noe en annen gang om det bare var et spørsmål så var det bare å ringe for det skulle jeg ikje grue meg til :) så jeg er kjempe glad for jordmoren og legen jeg har som tar seg sånn tid til meg! gjorde det kjempe enkelt for meg, å fikk avbekrefta mine tviler og de er jeg kjempe glad for! så jeg skal levere en urin prøve i morgen og det er de eneste, og vist den er fin så er det supert og er den ikje fin så må jeg snakke med legen.

 

om skrekken min i dag..

 

-Elise-


23:59
16.11.2010
Babyn e aktiv :)

Babyn e kjempe aktiv i dag, eller bare når i skriv melinga med pappan hans eller tenke på pappan hans :)

Kjenne det godt på magen at han begyne og bli ganske stor ja, hvertfall når han strekke seg så kjenne i at det presses på ribbebeina vist i ikje sett sikkelig ;)

Akkurat no så strekke han seg slik at rompa stikk ut av magen og føtern på andre sida av magen. kjennes veldig rart ut når han strekke seg på den måten ;) Han e ikje så glad i at i legg handa på å presse litt ned, da blir han litt iritert på meg ;P Synst egentlig at de e litt urettferdig sia pappan hans for lov til å gjøre ka søren han vill og da blir han ikje iritert men begynne og sparke og sånt med en gong pappan slutte og riste eller dytte på magen, (høres ekstremt ut når i se riste men de litt risting :P ) Men når i presse litt på magen så blir handa dytta vekk :P men men..

Bare 8 lille uka igjen til me fer møte vår lille baby :) glede meg kjempe masse!

om i he svangerskapsplaga: hmm.. eneste i he att i fer/kan få ilt i beina når i går opp trappa eller gå mykje, beina får ikje nok blod som gjør at det blir vondt å gå, ser ut som i he skadda føtn når i fer det.. å så he i litt høg puls (ikje blodtrykk, bare puls)

Babyn e i masse aktivitet, men mest på kvelds tid når i e helt avslappa og ser tv :) eller når pappan står opp eller akkurat kjem hæm :)

 

Min status rapport om svangerskapet :)

 

-Elise-


21:54
15.11.2010
ser gigantisk ut jo :P

Her satt i uten å lette opp datan

i letta litt opp datan for å få et litt bedre bilde av magen :P

Tok bilde når i satt i sofaen, i he en stabbel mæ puta bak meg bare så det e sakt! så den ser større ut en ka den e! ;P men kunne ikje gjøre noka anna en å flire når i såg korleis bilde ble på weben :P

 

-Elise-


18:27
13.11.2010
uke 32 :D

Da e i uke 32! no e det bare 8 uka + 2 daga igjen!! :D Tida går så utrolig furt!

så og si alt e klart til babyn kjem, har å flytte voga til romme vårt og sy sengetrekk til dyna ;)

Skal kjøpe stoff til det når vi skal til trondheim neste helg ;)Sånn ser magen min ut på nøyaktige dagen når det e uke 32 :) Synst ikje at de e så utrolig stor :)

Leste på babyverden at no blir det trangt for han så han legg seg ned, men de he vår lille baby alleredde gjort :) kjenne det godt når han bokse så kjenne i det godt i mellomgulvet at han alleredde he logge ned over ei stund :)  så no bli det bare trangere for han ;) men ribbebeina mine e altids like morsom å strekke beina under da :P skjønne ikje de akkurat..

Den siste uka så he i ikje sove så godt men no går det bedre og fer sove sikkelig! :D

Døgnrytma til babyn e akkurat likens som pappan sin :) så når Simon e våken så våkne babyn slår ikje feil ;) litt morsomt at han e simon sin døgnrytme og ikje min.

fer fortsatt litt ilt i beina når i går trappe eller går mykje men ikje så ile som det he vore :)

De e vell ikje mer og si om den uka som har gått

 

-Elise-


00:40
07.11.2010
Uke 31 :)

Idag lørdag så e i 31 uka på vei :)  de e jo bare 9 uka igjen!

Tida går kjempe furt, håpe at vairen kjem snart så me fer fare og kjøpe kles-skap te den lille :) og i fer kjøpt stoff til å sy sengklær til han :)

Na uka her e det ikje sånn kjempe masse som he skjedd, i hatt veldig masse krampa i føttn, eller åreknutta som det hete! herre min hatt se i bare! de e helt grusomt!  bare i går opp trappa så kjenne i at de begynne i fotn å at da må i sette meg ned kjapt for vist ikke så greie i ikje gå.. de gjær så vondt! de e pågrunn av ta at i ikje he fått sove sikkelig dem siste nattern.. de gjør så vondt, å de e ingenting i kan gjøre for at det ska bli bedre, eneste e å ligge høgt oppe mæ beina så ofte i kan, men de e jo ikje bare bare.. fer ikje gjort så mye når mann ligg sånn, ikje sjå tv eller sitte på datan fordi at magen e for stor te at den kan ligge på ;P  og at babyn bare sparke vekk datan  :P han he gjort det før at datan gikk i golve :O snakk om å ville ha oppmerksomhet ;P eller plassn :)  kunne ikje gjøre anna en å flire :)  Simon lurte på søren som skjedde :P  å i he spronge masse på do i løpet av uka, han he blitt så stor at i begynne og kjenne det godt når han legg seg på blæra mi :P  da må i ofte på do.. Han he jo lagt seg ned da :) til stillinga han skal når han ska bli født :) det kjenne i fordi at når han bevege seg så kjenne i det godt i mellomgolvet! kjenne dunking men ikje sånn at andre kan kjenne det :p  bare sånne svake dunk au.

Na uka her he vore masse krampa, lite sovn, sliten pågrunn av mangel på søvn, spring veldig ofte på do da,.. :P de e vell sånn uka mi he vore i gjennom svangerskapet na uka her ;P

Dårlig bildekvalitet pågrunn av at i tok det mæ weben. he ikje batteri på kamera i kveld ;P

uke 31Litt forskjellige vinkla bilda ble tatt i :)

 

 

-Elise-


00:47
31.10.2010
30 uka!

Idag e i 30 uka på vei! herre min hatt de e bare 10 uka igjen! de virka ikje lenge sia i sa at no e de ikje lenge te i e 12 uka! og no e det plutselig bare 10 uka igjen av svangerskapet!  hjelpes.. E no ferdig og vaske opp klærn til babyn da ;) så i he ikje mykje å gjøre te han kjem da :) om ei god stund så ska i reie opp voga men de e vell de i he att :P  i ska sy sengklær da :) for de hadde me ikje noka av, så i ska kjøpe stoff når me oppe i trondheim, så i fer sy de te han ;)

Føles egelig ut som at i he gåd gravid ganske lenge no.. :P Malene synst vertfal at i he gått lenge gravid :P i trur ho he mista trua på at babyn ska komme :P  ho trudde ikje helt på meg i dag når i sa at det bare va 10 uka igjen til babyn kom :) da va ho skeptisk, spurte om de va sant, så vart de te slutt "de e jo ikje lenge te!" så ho glede seg :)Kjem vell ikje te å tru me når i ringe og fortelle at babyn he komme no :P Ho skulle avtale med vero at vero måte kjøre ho te sjukehuse så ho fekk møte babyn når i skulle ligge der ;)  kjem mæ morsome komentara ho der ;)

 Sånn ser magen min ut etter 30 uka :) synes selv at den ikje er så stor, ser større ut på bilder en den egelig er.. ;P

 

 

-Elise-


19:07
23.10.2010
mage bilde :)

Mage bilde :)  uke 29 :) bare 11 uka igjen no! tida går jo så furt! !

 Sånn ser magen min ut i uke 29 :)

Han begynne og bli stor inni der no ;)

 

-Elise-


11:22
23.10.2010
idag e i

Idag e i 29 uka :) bare 11 uka igjen av svangerskapet! :D oioi! tida går jo så furt..

ska legge ut bilde senere i dag av magen ;P og denne gonga ska i gjøre det :P  glemte tå det i løpet av uka :P

fortida så er den lille babyn mer aktiv en den har vært :) men er også roligere vist jeg setter meg ned så begynner han ikje å sparke med en gang før jeg greier og sette meg sikkelig, å da slepper jeg et spark i ribbebeina.. :P

Er kjempe glad for at jeg er ferdig med å handle baby klær, for da er det bare det praktiske igjen og det er så mye lettere og gjøre :) der har du litt en bruksanvisning men ikje med baby klær der må du bare velge det du synst er fint og ser praktisk ut men men.. :) er ikje så mye igjen da :)

 

Må vaske opp enda mer baby klær da :) slik at vi blir ferdig ;P og jeg kan være treig med å vaske opp klær, treng ikje gjøre alt med en gong! :D

 

-Elise-


17:21
22.10.2010
Noken bilde av baby klærn i he kjøpt!

Noken bilde av baby klærn i he kjøpt for et par daga sia :)

 

Dressen me kjøpte :)

Noken av pysjamensen me kjøpte :)

Bokse ;P

synst den va kjempe fin bokse!

Flece jakke :) pluss ei bokse au da ;P

Kaja synst at me måte bare kjøpe den for den va så fin ;P

Snekkerboksa i måte bare ha! :D


Skjorta Simon synst Han burde ha :)
He kjøpt masse mer, men orke ikje legge ut bilde av alle klær eller tinga, for da tek det så lang tid :P

 

 

-Elise-


15:08
16.10.2010
babyn sparke

video:babyn sparke


Fekk filma litt av at babyn sparka :)


12:25
16.10.2010
12 uka igjen

12 Uka igjen av svangerskapet! :D tida går furt jo! e ikje lenge igjen no..

28 uka inn i svangerskapet :)

så det e på tide og få unna handelen og å vaske opp klærn! :) begynne ikje før neste uke, ska gjær en del i dag så i trur i ikje gjær de i dag :P  kan legge sammen klærn som heng men ikje sette på ei ny maskine :P

Ska ta bilde av sånn baby romme ser ut no og når i e ferdig med å ordne det :) glede meg kjempe masse!

Når me kjem tebake fra Ikea så fer i hvertfall noka og gjøre mens simon e ute på jobb da :)

 

- Ska prøve og ta et nytt bilde av magen i dag :) orke ikje å gjøre det akkurat no fordi at i sitt å daffe og spis frokost! :P

 

-Elise-


23:20
15.10.2010
No såg magen min

No såg magen min liten ut :)Sikkert fordi i sett som i gjær :) men ser at genseren strekke seg da :P

der va enda et forsøk på å ta bilde av sparkinga :P  men som sakt han e ikje villig te å ligge sånn veldig lenge før han fjerne foten :P

 

-Elise-


19:13
15.10.2010
Rare beskrivelsa

De e så mange rare beskrivelsa på korleis det føles et spark eller en bevegelse :)

men det e egelig sanne beskrivelsa, når han snur seg i magen no så kjenne det at det e en fiskehale som strykk meg på inn sida av magen :) han e blitt veldig sterk for når han sparke så kjenne i det kjempe godt, og for tida så merke i at han bokse au fordi at det e svakere en sparka hans, å i kjenne det foten hans..  han e veldig aktiv no! Kjempe aktiv no for tida :)

I he prøvd og tatt bilde eller filma flere gonga meeen han e ikje sånn lenge nok te at i rekk og ta bilde ;P spesielt vist han strekke seg så rekk i ikje ta bilde, i kan føle det men ikje nok til at det vise det på magen ;P

Magen begynne og bli stor no ja, navelen begynne og komme ut au no.. :P

i morgo så e i 28 uka, og da e han 33,5 cm lang sånn ca, og 1100 gram :) begynne og bli stor no :)

Glede meg te neste uke da me e ferdig å handle inn alt te babyn :) så menst simon e ute på sjøen så ska i sette opp alt :) og så ska i begynne og vaske opp klærn, i må vaske trekke på babysette, vipestolen og trekke te ammeputta :)  så e i ferdig med å vaske opp tinga, da e det bare sengklærn igjen å sånt igjen :)

E det noka spørsmål så e det bare og spør som komentar, og det går ant å sende en e-post, e-post adressa mi ligg under kategorien kontakt :)

-Elise-


09:52
10.10.2010
mage

I går va i akkurat 27 uka på vei og da e det bare 13 uka igjen :)

å i dag så e i 27+1 :)


Tatt i dag :)


Simon he det morsomt ;P

-Elise-


21:05
07.10.2010
26 +5

I dag e i 26 uka + 5 daga :)

 Sånn ser magen min ut da :)

e ikje sånn altfor stor :) sånn akkurat passe ;)

 

 

-Elise-


18:41
07.10.2010
Har gått opp!

I begynnelsen på ta svangerskape her, eller før hete det vell. så veide i 54 kilo og no når i veide meg i dag så va i 62 kilo :)

Bare tegn på at han veks og blir stor det :)

Han bruke og ligge mæ rygen til utpå magen :) slik at når me kjenne på så kjenne me ryggen hans :) Av å til så ligg han mæ ryggen ned slik at me kjenne sikkelig spark og bokse slag ;P  ja han e veldig flink til og bokse :P det såg me på ultralyden at han logg å boksa mens jordmora skulle sjekke ut forskjellige ting :)

Like veldig godt å streke seg når jeg ligger på siden slik at det blir litt press på magen :P litt rart for av og til så strekker han seg slik at du ser bare at magen rister og det da er det mange spark/slag ;P

E no 26+5 uka :)

no e det under 14 uka igjen til termin :)

 

-Elise-


11:59
02.10.2010
26 uker!

I dag er jeg 26 uker akkurat :)

På babyverden så står det at han kommer til og være veldig aktiv dem neste uken og legge på seg masse :) så det betyr vell at han blir enda mer aktiv en han er nå ;P  er ikje helt begeistra for at han har blitt så lang og ligger så rart at han kommer borti ribebeina mine når han sparker ;P  er ikje så veldig behagelig :P

Sånn jeg har oppleved dem siste uken no er at jeg ikje greier og følge en samtale, jeg detter av.. veldig ækelt at du trur at du har fått med deg hele samtalen men så har du bare fått med deg deler, kjempe ækelt.. Stakkar Simon han har måte hatt veldig masse tålmodigheter når det skjer sånn masse og går utover samtalene vi har sammen, men i det siste så har det blitt bedre heldigvis!

Nå er det ikje lenge igjen til vi får inn engangstønaden så når vi får den så skal vi reise til trondheim og kjøpe inn alt vi mangler! dessvere så har ikej Cubus str i ull klærn vi må ha, så vi må kjøpe tå en dyrere skjort, men men.. skal høre med dem neste gang jeg/Vi reiser til byn ;)

Når vi har handlet inn det vi skal til den lille så skal jeg begynne og ornde til romme hans :D kjempe kjekt!! :D gleder meg masse, er ikje så lenge til jeg må pakke sjukehusbegen og vaske opp klærn til babyn! :D

 

http://www.babyverden.no/

magen min på uke 26


20:54
26.09.2010
25+1

i dag e i 25+ 1 :):

Under 15 uka igjen av svangerskape :)

22:59
25.09.2010
UL bilde og Svangerskaps skjemaet

Svangerskap skjemaet

ligger litt under ;)


Ul- bilde :)
sånn ser magen min ut på nøyaktig 25 ukerKjenne det godt i ryggen at jeg svaier mye i ryggen, noe dere sikkert ser på bilde, nei det er ikje gjort til for at jeg skal få større mage, den svaier sånn fordi jeg er gravid :)

Babyn har slappet av i kveld :) vært lite aktivitet, men begynner vel snart :)


20:36
24.09.2010
:)

I dag he lille babyn vår vore veldig aktiv :)

Kjekt å kjenne det, :) Idag he det vore veldig masse aktivitet i magen, trur ikje at det e he vore så mykje aktivitet før, og sparka begynne og bli så sterk at i kjenne det så godt :)

Kjente det spes istad når i prøvde og sove litt på sofaen, da vart han veldig aktivi! helt sjukt kor mykje han sparka da, og kor hardt :)

Simon klaga litt i dag når han våkna da, han vart vist vekkt av babyn i natt tå at han sparka Simon :) hehe.. kan ikje gjær noka anna en å flire, for det e ikje noka i kan gjær mæ det heller :P

i dag så he magen hoppe å resta når han først sett i gang, ska prøve og ta bilde eller filme når han begynne :)

I he ikje lagt ut bilde av ultralyden fordi i å simon va ikje sikker på om me skulle gjære det, men i fekk akkurat tilatese fra han til og legge det ut her ;) men det blir ikje i kveld ;P  blir vist Simon fer ut i morgo :P å i ska sette her og slappe av ;)  da blir det nok til at i legg ut da :) blir vell bursdagsbilde au, av alle ;)  (vist i får lov, vell og merke ;P )

i dag e i 24 +6 uka på vei og daga :) Mage bilde kjem au i morgo trur i, vist i huske på det (A) thihi, kan legge ut bilde av svangerskapeskjemat :)


hits