11:31
13.07.2013
Fornøyd?

Hei!

Noken spurte me her en dag om i var fornøyd med livet.. Satt og tenkte litt på den å kom fram til at ja i e utrolig fornøyd med livet! 

Har en kar som e snill, omtenksom, beskytte me/oss. Han motivere me te å gjøre ting i ikke har ville satsa på eller tørt og gjort noka med. En som vill at i ska nå alt i måte ville nå i live. Og i har en sønn som e helt fantastisk! Live e bare helt hærlig!  Kosa me skikkelig med guttan i live mitt <3 Kjenne de e en glede kvar dag :) Vi jobbe for at oss ska vare! Karn har 1000 triks/sjarmende ting han sir han ikke har vist me! 

En av dem tinga han har vist me e Romantisk middag en dag i kom hæm fra seinvakt og i trudde han var på jobb! :D De va t-lys over hele leiligheta!!  Utrolig koslig!!  :D på morgen peis på tvn og kako å frokost!!  Amazing!!! Tar me med på tur på kvelden da vi begge ha vore på seinvakt, drog opp i skogen å grilla! :D <3 Har virkelig flatt for na fantastiske karn her!  Live e bare helt fantastisk og i e utrolig fornøyd med korta i har fått utdelt!  OG den andre beste tingen!! Han sto opp med Tobias å drog på museume for å mate Ender så i fikk sove ut! :D helt fantastisk!!  Han e skikkelig go mot han! Bare når Tobias står å sir kos!  og så kjem han så står dem leeeenge og kosa og han får nuss på nuss av go guttn <3 Smelte hjerte mitt helt!  Dem går så godt i lag!! <3 

Life is good!! :D 

 

Rart å tenke på at for et år sida var alt helt anerledes ut!! men alt skjer for en grunn og i trur ta her e grunnen min for at i sku møte en så fantastisk fyr!!! 

 

 

 


23:20
18.06.2013
life change

Heihei! 

Stund siden jeg har skrevet sist no. Veit liksom ikke helt hva jeg skal skirve om eller om jeg skal fortsette så jeg skal se litt ann om hvordan jeg føler det om et par mnd da jeg rekner med at ting har forandret seg :) 

Live e litt mystisk akkurat no. Veit ikke helt korleis ting kommer til å forandre seg etter hvert men vi får se :)  Live mitt består hovedsaklig akkurat no av å bare vare mamma og jobbe/trene. Jeg prøver virkelig hardt for at jeg å Tobias skal få det bedre og at vi skal få oss en plass og bu. Gleder meg virkelig til å mitt eget igjen. Utrolig takknemelig for all hjelp jeg har fått. kan ikke si det nok!! 

 


Museumet for en stund sia ei uke eller noe :) 

 

Live forandre se raskere en mann greie å få med seg kor det e på veg henn. Live stoppe ikke opp, mann må bare følge bølgen og sjå på kor eventyre tar deg henn :) 

Begynne å lære at mann ska bare sjå det posetive og slutte å tenke så negativt! sjå etter lyset i kvar situasjon mann er :) <3 

 

 

-Elise 


17:55
20.03.2013
ops!

Heihei!!

tiden har virkelig gått i fra meg fortiden! jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av treningen min og hvordan jeg trener og hva jeg trener! MEN jeg hadde ingen som kunne ta bilde så det vart ikke noe av :P  så jeg har egentlig bare glemt av å blogge, vært så mye :P

Har kosa  meg med go guttn min <3 så har jeg feiret bursdagen min :D og nå har jeg begynt i ny jobb så det er mye som skjer fortiden! Håper på å få jobbe mye! :D trivest utrolig godt på ny jobben! går veldig godt overens med både kollegaer og brukere! :D Så det blir en helt anerledes hverdag for meg å tobias! :D så fer vi sjå og håpe på at vi får oss ei leilighet snart :) 

Har noen spesiele i live mitt også fortiden, så får vi se om hva som skjer og når vi går offesielt ut så skal jeg si i fra :)

 

Jeg holder på å disktuere med meg selv om jeg skal fortsette å blogge eller la vare, tenker litt på enkelte jeg ikke har lyst å møte på.  tenker mye på hva jeg skal blogge om og sånt. må tenke på privat live til jeg å tobias også så jeg disktuerer med meg selv :P 

- Elise- 


21:29
27.02.2013
off

Heihei!

ja, gikk vist ei stund til jeg blogget igjen :P  

Etter fredag så har vi ikke gjort så mye, slappet av koset oss :) Lørdagen tilbringte Tobias noen timer med pappan og dama hans på badeland så i mens så handla jeg å sara inn litt småtere til huse til pappa :) På søndag fikk Tobias feber og har hatt det sia, i dag og i går så var det bare litt så i oppdaga i dag at han holder på å få tenner så derfor han sover dårlig og har litt feber. Men håpe det går furt over! stakkar gutten som våkner flere gonge i løpet av en kveld!  ikke kjekt :/ idag var jeg så trøtt at jeg holdt på å stupte!  Så snille snille sara kom og var verdens beste tante og søs å tok med Tobias på shopping tur :) så jeg fikk sove et par timer.  Bank i bordet han har vore feberfri siden i dagtidlig! :D 

Må si i e veldig fornøyd med Macbook air! :D  digga! føle i sitt på datan kvar gong tobias søv x) sitt hele tida å bare finn på ting :P 

tenkte at i kommer til å fokusere mest på trening på denne bloggen hvertfall for ei periode, kommer til å skrive litt om hvordan vi har det å sånn å :) Tenkte i sku få ta noken bilde av hvordan jeg trener men da trenger jeg noen som tar bilde av øvelsene så jeg skal spør sara om hun orker å bli med om jeg får trent i morgo/ om Tobias er bra nok til å dra i barnehagen :) Trur han kjeder seg her hjemme med meg :P har liksom ikke like mye energi som 10 unger :P  My love! :D 

 

- Elise 


18:51
20.02.2013
onsdag alt?

Heei..

Ja da var det vist onsdag att :O e litt dag forvira for tida :P  

Igår gjor vi egentlig ikke noka, møte lilly, vetle og mamma i byn før vi drog heim å ordna middag te go folke :) 

Så i dag har i levert tobias som ikke skreik i barnehagen i dag (bank i bordet!) for og trena møte på en kompis som i trente ilag med :) så drog i hæm å rydda kjøkkene altso noken skaper og vaska golv! så fer vi sjå ka i finn på i morgo ;P så når i henta tobias så møte i sara på storsentere da vi sku handle noka hylla inn te huse meeen vi glemte å ta mål og så var det noka vifte greier ho sku ha som ho ikke skjønte se på så i ga opp og drog hæm :P så skulle egentlig i å tobias på babygym eller barnegym men de va jo vinterferie så det var ikke før neste uke så vi får dra da i staden for :) 

Føler jeg har alt for lite å blogge om :P trur i ska komme med noken treningsinnlegg i :P det som intressere meg fortida! Det er vell å vare i lag med tobias og trene dagen mine går i fortida! bra i like å trene :)


Tobias like å ro vist! ville ikke gå av na romaskina på intersport :P 

 

 

- Elise


19:41
18.02.2013
Mandag

Da var helga vips over! 

Tobias har vært i barnehagen i dag i Årølia :) veldig kos!  veldig ækelt å dra når han skriker men det går furt over!  vill egentlig ikke helt bli med meg heim igjen når jeg henter han! :P Så tviler ikke på at han koser seg!  :D måte flire litt i dag fordi jeg ante virkelig ikke hvor jeg skulle gå når jeg skulle hente han x) Heldigvis møte jeg på søskenbarne mitt som viste vei :)  

Etter jeg hade levert tobias i bhagen så drog jeg å gjorde noen ærend så drog jeg å trente til jeg skulle hente tobias igjen :)  Veldig godt! kjener det godt i armen! men kjenner jeg greier meir! :D  blir å puche meg sjøl enda meir! :D  Vist det er av noe intresse så kan jeg skrive noe innlegg om hva jeg trener? :)  

Jeg sto på treningsentere på sånn gåmaskin, så såg jeg på tvn og det var sånn slåsskamp greier å jeg begynte å flire som bare det mens andre var i rundt x) følte meg veldig smart når jeg oppdaga det :P  men jeg synst det e veldig komisk når noken kara vart stoppa av et kvinnfolk x) de var sånn skikkelig slåsskamp å :P 

Etter Tobias vart henta så har vi egentlig bare slappa av og leika oss :) 

 

R

Rampen min på lørdag  ;O 

 

Blitt lue avhenig  ;O 

 

- Elise 


10:50
17.02.2013
Helga

Hei!

E det bare i som synst at denne helga her har gått utrolig furt?? 

Sitt og tenke over ka vi har gjort sia helga snart e over igjen, men vi har ikke gjort noka spesielt. Igår så trur i at vi begge gikk i søvne hele dagen x) Tobias bestemte se for at lørdagen skulle startes 5-5.30 og de va virkelig ikke i enig i men hadde null valg! Så logg vi å kosa te barnetv og sia i held på å teste om han ikke treng å sove på dagen så fikk han ikke sove på dagen så vi tok turen til byn å gjore litt ærend for sara som sku på jobb, vart litt sutrat men den biten skjønne i når han va våken fra 5-halv 6 tida. Så i 17 tida gikk alt gale. Da va ingenting rett, ikke sku han leike, ikke sjå tv så da måte i tok ta monge djupe innpust.  Men det var tidlig seng på lisje guttn, kvart på 7 så va han i senga eller vi satt å sang i senga mi så plutselig så vart han så tung. Og da hadde han sovna i armen mine <3 Utrolig lenge sia han har gjort det ja! :) Var nok ikke bare lisje guttn som var utslitt i går, la me rett på sofaen etter i hadde lagt han i senga si! sov te sara kom hæm i 10 tida! og i som hadde sakt at i skulle ordne pizza te ho kom hæm, men vart ikke i som ordna. sara starta og ordne så det var utrolig godt :) 

idag så starta han ikke dagen før 7 heldigvis. Fikk litt meir søvn i dag enn i går :) Idag har vi ingen andre planer en å kose oss og leike :) Morgo e de barnehage dag igjen :) veldig godt å vite at i det e i som ska hente han igjen :D elske virkelig å slippe å levere han til pappan hans! E ikke fordi i har noka i mot han men bare fordi da får i ha Tobias litt meir å de like i utrolig godt! :D <3 

Han e grunnen til alt i jobbe for!  I jobbe hardt fordi at i vill at han ska ha de bra! :) 

I har blitt skikkelig dilla på Nicole Scherzinger fortida, like virkelig sangen henna! Spesielt teksta på enkelte sange e bare helt utrolig kor i kjenne me att i! 

Nicole Scherzinger- happliy never after

- i´m done

- heartbeat

Og i hørte på ei gruppe her en dag, ja i veit i sikkert e seint ute men lell :P likte veldig godt musikken dems.  Kesera :) Spesielt ubesvart anrop og  hva skjer dem sangen e utrolig bra i mine aue :)  har lasta ned på ituns en del sanga fra dem! :) Vår morgo i dag :) Min lille ramp! :)  E ikke helt sikker på ka han tenkte å gjøre der men noka ramp va det nok :)

 

- Elise 


07:51
16.02.2013
Siste dag

Hei!
I går hadde jeg å Tobias vår siste barnehagedag og arbeidsdag! Det var veldig rart men veldig godt samtidig! :D
Jeg fikk blomster på jobb og kake! :D bare så f domt at jeg ikke eier grønnefingrer x) ei vennine sa når jeg fikk planta "innen en mnd så e den dø x)" vi er likens her, planta vill ikke leve med oss xP
Tobias fikk hade brev fra barnehagen! Veldig søtt!
Godt å sjå at guttn har gjort et godtinntrykk! :)
Blir veldig spent på tiden fremover for oss :)

Det er vist vinterferie neste uke :P jeg greier ikke følge med på skolefeiren tydeligvis :P så jeg skal ha Tobias tilsammens i 3 uka :D Gud bedre kor godt de kjem te å vare! :D

Har oppdaga at lisje guttn ikke kan sove mye på dag tid meir :P han våkne så utrolig tidlig så her blir de ikke dubbing i dag:P

Når vi var ferdi å spist middag så drog vi på rema å handla! Da var de en gutt som fikk sitte bak kassa med tante og dd var veldig populært :)
Når guttn var lagt så kom de forskjellige kompiser for å sjå film :) men na film tingen fungerte ikke så vi såg "how i met your mother" og idol :) jepp samtidig :P
Veldig koslig kveld :)

-bloggest :)


21:48
13.02.2013
Go kveld!

Heihei! 

Da sitt i her igjen å blogge :P i som trudde det kom til å ta lengere tid før i kom til å skrive et innlegg igjen men men.. :P 

 

Idag har det vært en "vanlig" hverdag for oss i dag :P ut på øya og jobbe å vare i barnehage! fredag e siste dag for oss begge på barnehage og jobb på gossn :) Kjenne det e små rart å si hade til folk i arbeide med! Men at det e veldig godt samtidig! :D Glede meg veldig til å få starta med noka nytt i molde :D  og i synst det e veldig godt at Tobias trivest så godt i barnehagen i molde som han gjør :) 

En som stjal ipaden til bestefar :) Flink har blitt da :D 

 Nydelige Retiro :D 

 

Snakkes :) 

 


hits